Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win 1 van de 3 Shut Up I’m Reading scheurkalenders {Afgelopen}

Shut up I'm reading

Blossom Books maakt altijd ontzettend leuke bookish items. Eén van hun nieuwste aanwinsten is deze fantastische Shut Up I’m Reading scheurkalender! En je maakt vandaag kans op 1 van de 3 exemplaren!

Over de scheurkalender

Shut up I'm reading

Zoals vermeld op de website van Blossom Books: Als echte YA-liefhebber adem je boeken: van De hongerspelen tot Ik geef je de zon, van De outsiders tot De vanger in het graan. Als fan wil je het liefst zo veel mogelijk weten over zo veel mogelijk boeken uit dit fantastische genre.

Met de Shut up I’m reading-scheurkalender ben je 365 dagen lang voorzien van de mooiste quotes, grappige quizzes en spelletjes, korte auteursbio’s, leesclubvragen, belangrijke boekdata, lijstjes en nog veel meer. Zo kun je elke dag even je Young Adult-kennis testen of verrijken en vergeet je nooit meer de verjaardag van je lievelingsauteur!

Zo maak je kans

Deze winactie loopt geheel via Instagram (3 winnaars!)
Deel de winactie in je feed of in je stories én volg Blossom Books (@blossombooks) en Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op Instagram (vergeet ons niet te taggen!).

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 6 september 2019 23.59 uur.  Zodra de winactie is afgelopen zal de winnaar een privébericht ontvangen met de vraag om diens adresgegevens door te geven via een privébericht voor het versturen van de prijs. Indien de winnaar niet reageert vóór 13 september, dan zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

Ik wil Blossom Books hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 883 keer gelezen


Geef een reactie