Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Niet te filmen! – Sophie Kinsella {Afgelopen}

Sophie Kinsella - Niet te filmen! - WIN!

Vanochtend kon je mijn recensie van het nieuwste boek van Sophie Kinsella al lezen (als je dat nog niet hebt gedaan dan kun je mijn recensie van Niet te filmen! alsnog lezen). En nu is het jouw beurt om te genieten van deze heerlijke young adult-roman, je kunt hem namelijk winnen!

Nog een keer waar het over gaat:

Sophie Kinsella - Niet te filmen!

Niet te filmen! door Sophie Kinsella
Verschenen: 17 juli 2015
Aantal pagina’s: 280
Uitgeverij: Moon Uitgevers
Format: Paperback
Genre: Roman, Young Adult

Audrey durft haar huis niet meer te verlaten en houdt vanachter een zonnebril de buitenwereld op afstand. Een angststoornis maakt haar dagelijkse leven behoorlijk lastig. Op aanraden van de psycholoog, dokter Sarah, legt ze haar leven vast op camera, om zo haar zelfvertrouwen terug te krijgen.

In haar documentaire Mijn serene, liefdevolle huisgenoten dreigt Audreys moeder de computer van Frank, Audreys gameverslaafde broer, uit het raam te gooien. De vader van Audrey herleeft zijn gloriejaren in zijn leren broek jammend in de garage. En Audreys vierjarige broertje Felix blijft alles met een ongelovige opgetogenheid benaderen: ‘Een vrachtwagen op straat! Ketchup! Een extra lang patatje!’

Audreys herstel lijkt ver weg, tot Linus – een vriend van haar broer – opduikt in haar leven. Linus snapt haar. Met zijn glimlach als een sinaasappelpartje en zijn grappige briefjes verleidt hij Audrey om weer naar buiten te gaan. En opeens lijkt de buitenwereld een stuk minder angstaanjagend.

Met haar bekende humoristische schrijfstijl verweeft Sophie Kinsella vriendschap, romantiek en psychologisch inzicht in deze inspirerende young adult-roman waarvan iedereen zal genieten.

Hoe te winnen?

 • Vertel mij in een reactie hieronder hoe jij jouw documentaire over jouw familie/huisgenoten zou noemen en je maakt direct kans op Niet te filmen!
 • Optioneel voor extra winkansen: like Reviews & Roses op Facebook en/of volg Reviews & Roses op Twitter en/of Bloglovin’. Laat in je reactie wel even weten welke extra winkansen je benut hebt.

De winactie loopt tot en met 4 augustus 23.59 uur en ik bepaal de winnaar met behulp van ClassTools.net. Let op dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde veld, want via dat mailadres zal ik op 5 augustus contact opnemen met de winnaar!

Winnaar

Wat een leuke titels hebben jullie bedacht! Om sommigen heb ik heel hard moeten lachen. De winactie is inmiddels afgelopen en de winnaar heeft een mail van mij ontvangen. Zien hoe ik de winnaar heb getrokken? Bekijk dan onderstaand filmpje. Met alle extra winkansen erbij geteld zaten er 49 namen in de pot.

Deze post is al 1861 keer gelezen


Geef een reactie

24 responses to “Winactie | Niet te filmen! – Sophie Kinsella {Afgelopen}

 1. Ik geloof dat het een documentaire word die door Daan gefilmd wordt, met een camera om haar nek. Met als titel ‘crazy old cat lady’

  & ik volg je natuurlijk allang op alle kanalen 😉

 2. Marja

  Mijn documentaire zou heten “Huisgenoten on line”. Zo kan je ons soms aantreffen en dat levert af en toe hilarische situaties op!
  Ik volg je op twitter, leuk blog heb je!

 3. Ik zou het ‘Fate is my way’ noemen, aangezien er altijd dingen in mijn leven gebeuren die ik niet had verwacht, maar uiteindelijk toch goed uitpakken. Het lot liet mij dan zien dat er ook een andere weg is. Deze zelfde tekst wil ook graag als tattoo op mijn onderarm. 🙂

 4. De documentaire over mijn leven zou Don’t try this at home heten. Mijn (positief!) gestoorde familie en ik zetten het huis en elkaar regelmatig zó op stelten, dat ik niet weet hoe verstandig het is als mensen het na gaan doen! Haha 🙂

  Ik volg je ook op Twitter & Facebook!

 5. Laure

  Ik zou de documentaire over mijn familie “Meet The Van Hulles” noemen, naar de gelijknamige film “Meet the Fockers” met Ben Stiller. Gelukkig is mijn familie veel normaler dan de familie in de film, maar het klinkt wel leuk!

  Ik volg je overal.

 6. Leuke winactie, ik doe graag mee! 🙂 Ik volg je op FB, Twitter en Bloglovin’. Ik zou mijn documentaire “Klein ros monster” noemen omdat onze schattige maar ondeugende shiba inu thuis toch wel de ster van de film zou zijn 😀

 7. Tessa

  Ze slaan hun vleugels uit.
  Ik en mijn zusje gaan beide studeren en slaan echt onze vleugels uit dus vandaar.

  Ik volg je op bloglovin

 8. Lydia andela

  De documentaire over mijn zoontje zou ik ‘the garbage men’ noemen, hij heeft pdd nos en heeft een obsessie voor prullenbakken en containers. Hij weet alles van containers en container auto’s af en speelt thuis liever met dozen en potjes en containertjes dan echt speelgoed..

 9. Marjolein

  Ik wil zo graag winnen, maar wat een moeilijke zeg. De documentaire zou ik ‘Samen in een schuitje’ noemen, omdat wij van varen houden en vrij veel bootjes hebben.
  Ik volg je overal onder mijn naam of Nijntjuh1988.

 10. Lies

  Ik zou het ‘niet alleen in sprookjes’ noemen. Deels vanwege mijn sprookjesachtige stiefmoeder ;-), en deels vanwege al die mooie andere dingen die normaal alleen in sprookjes voor komen <3.
  Ik volg je (al een hele tijd) op bloglovin onder liesvan88.

 11. Marion Poeste Thomas

  de titel zou bij mij zijn: lucht is leven ; omdat ik sinds ik ben verhuisd voor de schone lucht er zoveel is verbeterd voor mij, mijn familie, liefdesleven en gewoon het eindelijk weer kunnen leven.

  ik heb het bericht gedeeld+ like voor de pagina op fb (marion.thomas33). via twitter volgen+RT (mybook1990). en ik volg je op bloglovin (marionthomas33-4317461) save&share.

 12. Jij maakt toch altijd zo’n mooie foto’s hé 😮 Oké genoeg geslijmd, nu een naam verzinnen! (moeilijk!) Ik ga voor ‘Three Crazy Cat Ladies’ XD Onze kat was in het ouderlijke huis echt een godin en wij de servants, haha. Over mijn huidige samenwoonsituatie met mijn vriend weet ik dan weer niet meteen iets lolligs te verzinnen … ‘Bookblogster & Boyfriend versus de afwas’ of zo? :’)

 13. Oooh wat een super winactie zeg <3 Ik volg je al op Bloglovin en Twitter en hoe mijn documentaire zou heten haha? Ik denk iets van heldere confetti.. omdat mijn vriend heel geordend is (helder dus) en ik gewoon een chaoot en dat zorgt voor vele leuke momenten 😉 X

 14. Margriet Plat

  T is altijd wat zou ons goed beschrijven…. nu keihard duimen voor het boek, i love kinsella
  liked Reviews & Roses op facebook en twitter, en liked, shared en twitterd dit bericht!!

 15. Monique Luijten

  Vroeger had je een tv serie en die heette ‘the Brady Bunch’ en dat was zo leuk.
  Ik zou mijn documentaire ‘the Luijten Bunch’ noemen. En dan hopen dat deze net zo leuk wordt als de serie van vroeger.
  Ik like je op facebook.

 16. Ik maak graag kans op ‘Niet te filmen’ en heb Reviews & Roses op Facebook een dikke like gegeven. Mijn documentaire zou de naam ‘Hondenleven’ dragen en zou gaan over het dagelijks leven van mij twee Cane Corso’s, bezien vanuit hun trouwe hondenogen.

 17. Elise

  Ik heb jullie gevolgd op facebook
  Mijn documentaire over mijn huisgenoot zou ik de sokkengooier noemen! Ik vind namelijk altijd overal sokken van hem terug. In de woonkamer, onder de eettafel, naast (!) de wasmand, buiten. Super irritant!

 18. sandra

  De documentaire over mijn (bijna ex-)huisgenote gaat de gillende olifant heten. Het enige wat ze kan is stampen en schreeuwen. Iedere ochtend stond ze vroeg op en maakte de hele benedenverdieping wakker met haar niet zo zachte loopje. Ze gebruikte ook een keer de wasmachine maar was niet thuis, ik moest diezelfde dag ook mijn was doen. Toen had ik haar was er uit gehaald en op een stoel gelegd. Begon ze me toch een partijtje te schreeuwen dat ik niet aan haar spullen mag komen en dat het nu vies was. Ze snapte het principe delen niet helemaal volgens mij. Na veel van zulk soort voorvallen toch maar besloten te verhuizen.
  Ik volg je op twitter (@xsajo) en bloglovin (sandra9454)