Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Winactie | The Cage én De Jacht door Meghan Shepard {Afgelopen}

Hoera! Deel 2 in de The Cage-serie, getiteld De Jacht, is afgelopen donderdag verschenen! Mij werd gevraagd of ik het leuk zou vinden iemand gelukkig te maken met The Cage én De Jacht, en jullie weten inmiddels wel hoe graag ik cadeautjes uitdeel, dus natuurlijk zei ik: JA!

The Cage - Megan SheperdOver The Cage (The Cage #1)

The Cage door Megan Shepherd
Verschenen
: 1 oktober 2015
Aantal pagina’s: 350
Uitgeverij: Best of YA
Genre: Young Adult
Goodreads

Er zijn dingen die je hoofd gewoon niet kan bevatten. Dag in, dag uit grijpen mensen terug op dezelfde denkpatronen: een appel die in de lucht wordt gegooid, valt op de grond. Een bloem die wordt geplukt, verwelkt. Wie in zijn eigen bed in slaap valt, wordt daar de volgende ochtend ook weer wakker. Maar dit? Dit was alsof je een appel omhoog liet vallen…

Vijf tieners, drie jongens en twee meisjes, worden wakker in een vreemde omgeving. Samen proberen ze erachter te komen waar ze zijn, waarom ze er zijn en vooral hoe ze er weg kunnen komen. Dat laatste blijkt onmogelijk. Vanachter de zwarte ramen die zich overal in het landschap bevinden worden ze geobserveerd door Kindred; buitenaardse wezens die hen vertellen dat de aarde niet meer bestaat. De vijf jongeren zijn de laatste overlevenden en hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de mensheid niet uitsterft. Maar is dat wel de echte reden van hun verblijf in The Cage? Moeten ze berusten in hun lot en hier een nieuw leven opbouwen of toch proberen te ontsnappen? En wat áls ze ontsnappen? Welke wereld ligt er buiten de muren? Langzaam maar zeker ontdekken ze meer over de Kindred en hun bedoelingen en ondertussen lopen de spanningen steeds hoger op…

Over De Jacht (The Cage #2)De Jacht - Megan Shepherd

De Jacht door Megan Shepherd
Verschenen
: 14 juli 2016
Aantal pagina’s: 302
Uitgeverij: Best of YA
Genre: Young Adult
Goodreads

Deze omschrijving niet lezen als je deel 1 nog niet hebt gelezen!

Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met wilde dieren en ander menselijk uitschot in een safari-achtige omgeving geplaatst. Daar moeten ze nieuwe Kindred dienen en nieuwe regels volgen. Ondertussen zijn Nok en Rolf verplaatst naar een gigantisch poppenhuis, waar ze dag en nacht geobserveerd worden door Verwanten-wetenschappers die geïnteresseerd zijn in Noks zwangerschap. En Leon, de enige die daadwerkelijk ontsnapt is, heeft een team gevormd met schurkachtige zwartemarkthandelaren.
Gescheiden van elkaar proberen Cora en de anderen in leven te blijven, terwijl ze constant in de gaten worden gehouden. Als Cassian in het geheim aanbiedt om Cora’s psychische vaardigheden te ontwikkelen, moet Cora razendsnel beslissen of ze hem nog durft te vertrouwen of dat ze liever zelf haar vrijheid afdwingt.

Over Megan Shepherd

Megan Shepherd is auteur van onder andere de The Madman’s Daugther trilogie (niet in Nederland uitgegeven) en The Cage-serie. Ze woont samen met haar man, twee katten en een hond op een 125 jaar oude boerderij net buiten Asheville, North Carolina. Megan Shepherd is één van de auteurs die in 2017 aanwezig zal zijn op de tweede editie van Yalfest.

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op één pakket waarin zowel The Cage als De Jacht in zit.

[wd_contact_form id=”11″]

Deze winactie is in samenwerking met Best of YA en De Gouden Zebra, waarvoor dank!

Deze post is al 1628 keer gelezen


Geef een reactie

28 responses to “Winactie | The Cage én De Jacht door Meghan Shepard {Afgelopen}

  1. De winactie is afgelopen en de winnaar heeft inmiddels een e-mail ontvangen. Niet gewonnen? Niet getreurd! Reviews & Roses is bijna jarig en daarvoor heb ik weer iets leuks gepland!

  2. Mariska

    Deel 1 & 2 samen, dat is helemaal super! Aangezien ik ze beide nog niet gelezen heb! Er komen de laatste tijd zoveel toffe boeken uit.. Eerst dacht ik bij deze serie mwah, maar toen ik eenmaal gelezen had waar het boek over ging, dacht ik.. Oehhh toch wel erg leuk en spannend, soort van omgedraaide wereld en wij als mensen in de kooi.. Heel erg nieuwsgierig hoe ze dat aanpakken in het verhaal.. Ik heb het formulier ingevuld.. Duimen maar!

  3. Verdorie Jessica! Ik doe zo mijn best om alle winacties te vermijden, maar deze kan ik niet weerstaan 😀 Voor deze mooierds maak ik wel even plaats vrij in de kast, of euh, koelkast, of euh, sofa: anywhere XD

  4. Hee ik doe mee met je actie en hoe blond, hij vult het formulier in en ik had al op doorklikken geklikt, toen ik zag dat hij dingen had omgedraaid…. Sorry. Maar kan het formulier niet opnieuw invullen dus vandaar dit berichtje dan maar.

  5. I’m so in!
    The Cage schijnt zo goed te zijn en ik wil ‘m zoooo graag nog lezen! Zeker omdat Meghan dus idd naar YALFest komt en ik kaartjes heb!