Categorieën: Activiteiten, Boeken / Tags:

Geschreven door Jessica

Doe mee met de online leesclub vanaf 29 juni!

Zomer Leesclub 2020

Net als vorig jaar, organiseer ik ook dit jaar weer een online leesclub: de Zomer Leesclub 2020 van The Awesome Book  Club. Deze start aanstaande maandag al, dus haal het boek snel in huis en doe mee!

The ABC logo

Wat, waar en wanneer?

Wat: online leesclub met ‘De kleur van Colorado’ door Rebecca Yarros
Waar: Facebook (klikkerdeklik)
Voor wie: voor iedereen, ook als je normaal gesproken niet aanwezig bent bij bijeenkomsten van The Awesome Book Club, en ook wanneer je het boek in een andere taal wilt lezen.
Wanneer: 29 juni 2020 tot en met 26 juli 2020

Planning

De leesclub duurt in totaal vier weken. Onderstaande planning wordt vooral gebruikt voor het online zetten van discussievragen. Deze hebben betrekking op de gelezen hoofdstukken. Het is echter geen probleem wanneer je sneller of langzamer leest dan de planning. De vragen kun je, nadat ze online staan, op elk moment beantwoorden.

29 juni t/m 5 juli: Lezen + bespreken hoofdstuk 1 t/m 7
6 juli t/m 12 juli: Lezen + bespreken hoofdstuk 8 t/m 14
13 juli t/m 19 juli: Lezen + bespreken hoofdstuk 15 t/m 22
20 juli t/m 26 juli: Lezen + bespreken hoofdstuk 23 t/m 29

Plusminus drie keer per week plaats ik een discussievraag, opdracht of iets anders in de Online Leesclub Groep op Facebook, waarna jullie los kunnen gaan in de reacties.

Over De kleur van Colorado

De kleur van Colorado - Rebecca YarrosDe Kleur van Colorado door Rebecca Yarros
Verschenen: 23 juni 2020 bij Zomer & Keuning
Format: Paperback, aantal pagina’s: 446
Genre: Roman, Militaire fictie

Goodreads - Add to button

Camden Daniels, de hoofdpersoon in De kleur van Colorado van Rebecca Yarros, zou zijn verleden het liefst achter zich laten. Zes jaar geleden keerde hij terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad Alba in de Amerikaanse staat Colorado kon hem dat vergeven, vooral zijn vader niet. Dus vertrok Camden – voorgoed. Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten.

De kleur van Colorado is een aangrijpend verhaal over oorlog, alzheimer, maar boven alles liefde. Rebecca Yarros schreef eerder de succesvolle Flight & Glory- en Renegades-series, en de standalone De laatste brief.

Wanneer je meedoet met de leesclub, kun je ook deze leuke limited edition deurhanger aanvragen!

Doe jij mee met de Zomer Leesclub 2020?

Deze post is al 1998 keer gelezen


Geef een reactie