Categorieën: Activiteiten, Boeken / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Doe mee met de online leesclub van The ABC

Evermore leesclub

De laatste bijeenkomst voor de zomerperiode zit er alweer op voor The Awesome Book Club. Gelukkig zit je niet geheel zonder leesclub deze zomer, want vanuit The ABC organiseer ik voor het eerst een online leesclub!

Tijdens de leesclub bijeenkomst van afgelopen februari gaven de leden aan het leuk te vinden om eens een leesclub te doen met een tweede deel van een boek dat we hebben besproken. Gezien dat in de praktijk niet direct haalbaar was, besloot ik het verzoek in te willigen in de vorm van een online leesclub tijdens de zomer. Er werd enorm enthousiast op gereageerd, en bij dezen zijn ook jullie uitgenodigd om deel te nemen. 😀

Wat Waar Wanneer

Wat: online leesclub met Evermore door Sara Holland (deel 2 in de Everless-serie)
Wie: voor iedereen, ook als je normaal gesproken niet aanwezig bent bij bijeenkomsten van The Awesome Book Club
Wanneer: 15 juli 2019 t/m 11 augustus 2019

Je vindt de online leesclub op Facebook:
https://www.facebook.com/groups/767267563642450/

Planning

15 juli t/m 21 juli: Lezen + bespreken hoofdstuk 1 t/m 8
22 juli t/m 28 juli: Lezen + bespreken hoofdstuk 9 t/m 16
29 juli t/m 4 augustus: Lezen + bespreken hoofdstuk 17 t/m 25
5 augustus t/m 11 augustus: Lezen + bespreken hoofdstuk 26 t/m 33 + epiloog

Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag komt in de hierboven genoemde Facebookgroep een post online waarna de discussie in deze online leesclub los kan barsten.

Over Everless en Evermore

Everless - Sara HollandEverless door Sara Holland
Serie: Everless #1
Verschenen: 5 februari 2018 bij Blossom Books
Format: HardcoverAantal pagina’s: 304
Genre: FantasyYoung Adult
Goodreads

Tijd is geld. Zeker in Sempera, waar tijd in je bloed zit en omgezet kan worden naar munten. Hoe rijker je bent, hoe langer je leeft…

De familie Gerling is rijk: ze hebben tijd in overvloed door de hoge belastingen die ze eisen van de arme bevolking. En niemand haat hen meer dan Jules Ember. Toen ze klein was, woonde ze met haar vader op Everless, het landgoed van de Gerlings, maar een noodlottig ongeluk dwong hen midden in de nacht te vluchten. Als Jules erachter komt dat haar vader bijna door zijn tijd heen is, weet ze echter dat er maar een ding op zit: terugkeren naar Everless om daar wat bij te verdienen.

Teruggaan naar Everless brengt meer gevaar – en verleiding – met zich mee dan Jules zich ooit had kunnen voorstellen. Al gauw komt ze steeds dichter bij een bizar, eeuwenoud geheim over het landgoed en zichzelf.

Evermore - Sara HollandEvermore door Sara Holland
Serie: Everless #2
Verschenen: 20 januari 2019 bij Blossom Books
Format: HardcoverAantal pagina’s: 269
Genre: FantasyYoung Adult
Goodreads

Jules is opgevoed met verhalen over de eeuwenoude magie van de kwaadaardige Alchemist en de goede Tovenares. Ze is er nu niet alleen achter gekomen dat deze verhalen waar zijn, maar ook dat haar vriendin Caro de Tovenares is. Caro vermoordde koelbloedig de koningin en Jules’ eerste liefde Roan.

Het hele koninkrijk denkt dat Jules verantwoordelijk is voor de moord, en er staat een hoge prijs op haar hoofd. Zelfs het landgoed van Everless is niet meer veilig voor haar. Jules maakt steeds meer vijanden in Sempera, en het enige wat ze kan doen is diep in de verhalen over haar verleden duiken. Alleen als ze de mysteries over haar vroegere zelf kan oplossen, zal Jules de enige persoon die haar vertrouwt kunnen redden.

Doe je mee met deze online leesclub?

Deze post is al 1175 keer gelezen


Geef een reactie