Speel zelf een rol in de Teen Wolf wereld

Stiles en Lydia

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen als je mij al langer volgt, ben ik gróót fan van Teen Wolf. Ik vind het dan ook superjammer dat de serie is geëindigd. Want, wie wil er nou niet méér Stiles? Gelukkig is Dylan O’Brien tegenwoordig ook veel in films te zien, en kunnen we seizoen 3B van Teen Wolf eindeloos herhalen dankzij Netflix. Maar toen kreeg ik een tijd geleden opeens een interessant mailtje. Het klinkt interessant, dus lijkt het mij leuk om dit met jullie te delen. Er zijn namelijk mensen bezig met het ontwerpen van een World of Teen Wolf.

Wat is World of Teen Wolf?

Volgens Marlies van Dalen, die hier samen met een compleet team mee bezig is, is het “een website over Teen Wolf. World of Teen Wolf zal dus gaan over het Universum van Teen Wolf, je kan er lessen volgen, topics schrijven en veel contact leggen met andere fans. Het zal, net als World of Potter (spin-off), een online RPG-site zijn.”

En zo vertellen ze op de Go Fund Me-pagina: “Volg de lessen, behaal je examens, en kom erachter wat jouw bovennatuurlijke gaven zijn. Misschien ben je dan ooit net zo’n sterke Weerwolf als Scott McCall, net zo’n talentvolle Banshee als Lydia Martin, net zo’n goede Kitsune als Kira Yukimura, of net zo’n bijzonder persoon als Stiles Stilinski!”

Go Fund Me

Go Fund Me

Omdat een website niet zomaar gemaakt is, zijn ze op zoek naar donateurs via Go Fund Me. Zo vertelt Marlies: “Wij moeten voordat de site online komt eerst een startkapitaal van 2500 euro hebben, bij de helft mogen we de site al gaan bouwen.” Meer informatie en de Go Fund Me pagina vind je hier.

Voortgang

Uiteraard was ik ook erg benieuwd naar de voortgang. Helaas hebben ze nog geen beeldmateriaal, maar “Wat ik wel kan vertellen is dat we de site dus al volledig op papier hebben, er worden al lessen geschreven, evenementen bedacht en er is al een volledige statuscompetitie voorbereid. Deze zal in de 3e week dat de site online is gaan gebeuren, dat is online dus in de maand November. Verder staat eigenlijk alles dat we kunnen delen al op social media. Wat je misschien er nog wel bij kan zetten is dat onze Activiteiten team leider ernaar gaat streven om iedere week wel een ander event, feest of plot te geven zodat er altijd wel iets leuks te doen is! Natuurlijk is een site als deze sowieso al super leuk, maar voor de afwisseling haha.”

Social Media

Ben je benieuwd naar de vorderingen? World of Teen Wolf is ook te volgen via Facebook, Instagram, Twitter en Tumbler.

Mijn verwachtingen

Toen ik de mail las waarin ze mij vertelde over World of Teen Wolf, en ik ook de informatie op de Go Fund Me had gelezen was ik direct heel enthousiast. Ik wil nog geen afscheid nemen van de wereld van Teen Wolf. Méér Stiles please!

Natuurlijk is het lastig beoordelen wat ik van de uiteindelijke site zal vinden. Daar kan ik dan ook eigenlijk nog geen mening over uiten. Maar ik kan wel zeggen dat ik enthousiast ben en enorm nieuwsgierig!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden?

Deze post is al 1461 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 19 juni 2018 door Jessica

Categorieën: Activiteiten / Tags:

Geef een antwoord

7 responses to “Speel zelf een rol in de Teen Wolf wereld

 1. Marlies van Dalen

  Nog even een update! ^^

  Ondertussen hebben we het platform al opgesteld en mogen we online als we nog 600 euro verzamelen!
  Dit is al zo dichtbij en we hopen toch wel rond het nieuwe jaar dit haalbaar te kunnen maken.
  Hopelijk zien we jullie allemaal snel op worldofteenwolf.nl

 2. Annette

  Ja! Ik had dit ook gezien. Ik vind het zelf wel veel geld voor een site die eigenlijk al bestaat en alleen “omgeschreven” moet worden naar Teen Wolf door de programmeurs, maar ik snap wel dat het wellicht het geld waard is!
  Kom je overigens ook naar de Teen Wolf conventie in Amsterdam (met Ryan Kelley, Max Carver, Froy Gutierrez, Andrew Matarazzo en Gage Golightly) het laatste weekend van juli? Zou tof zijn je daar te zien!

  • Marlies van Dalen

   Het is inderdaad veel geld! Wat wel zo is, is dat het grootste gedeelte van het geld niet gaat naar het omschrijven van de site, maar naar adverteren ^^
   Er zijn al eerder spin off sites gemaakt en die hadden geen geld om te adverteren en die sites zijn helemaal leeg gelopen. Dus als het goed is kunnen we met dit bedrag World of Teen Wolf voor een jaar goed draaiende houden 😀 Daarna zijn er natuurlijk (hopelijk) genoeg actieve gebruikers.

  • Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen expert ben op financieel gebied met betrekking tot dit soort websites, dus daar kan ik niet over meepraten. Maar ik vind het hele idee fantastisch en hoop dat het er snel komt. 😀

   Ik heb toevallig net via Facebook een bericht teruggestuurd naar jouw collega Patricia die dezelfde vraag stelde (over Wolfcon). Het is de eerste keer dat het op een datum valt waarop ik daadwerkelijk kan, maar de prijs houdt mij nog een beetje tegen. Als ik ga, wil ik namelijk wel direct een Pack Pass (als je het doet, doe het dan direct goed, zeg maar), en ik zou er ook moeten overnachten (gezien ik in Friesland woon), etc. maar ik heb ook zeer recent een auto gekocht en ga ook nog op vakantie… Dat zijn nogal wat uitgaven.

   Twijfel alom. Het lijkt mij namelijk wel echt heel gaaf.