Categorieën: Tv-series / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Wolf Watch met Katja en Jessica

Wolf Watch met Katja en Jessica

Natuurlijk hebben jullie allang door dat ik een groot Teen Wolf fan ben, daarvoor praat ik iets te vaak over deze serie, haha. Maar ik ben niet de enige. Katja is per dit jaar ook een hele grote Teen Wolf fan! We kunnen heerlijk fangirlen over de serie en de betreffende hotties die in de serie spelen en daarom wilden we graag een samenwerking aangaan rondom Teen Wolf. Maar wat dan? Katja kwam uiteindelijk met het ingenieuze idee: Wolf Watch a la Jessica en Katja. We zouden vijf vragen voor elkaar bedenken en het leek mij leuk om dit dan ook echt te doen in de stijl van Wolf Watch, inclusief het wedstrijd element dat in de talkshow Wolf Watch zit zoals Raad de abs.

Oké, dus hoe zit het nou in elkaar? Hieronder vind je de vijf vragen die ik aan Katja heb gesteld, haar antwoorden vind je daaronder, inclusief een korte reactie van mij op haar antwoorden. De vragen die Katja aan mij heeft gesteld vind je vanaf vandaag op haar blog, That Blonde Woman, inclusief mijn antwoorden! O, ja we mochten geen internet gebruiken bij het beantwoorden van de vragen. Het is het absoluut waard om beide blogjes dus te lezen, want de vragen en antwoorden zijn zó leuk! Hier gaan we:

Let op! Onderstaande vragen en antwoorden bevatten spoilers over verhaallijnen en gebeurtenissen in Teen Wolf tot en met seizoen 5A.
1. Eindelijk weten we wat Parrish is. Zal hij good guy Parrish blijven, of denk je dat hij misschien wel naar de bad guy kant zal gaan hellen? En waarom denk je dat?

Teen Wolf - Parrish

Antwoord Katja: AAAAAhhh noo Parrish! Hoe bad Parrish ook mag worden, hij zal nooit, maar dan ook nooit bad in mijn ogen zijn! Maar om je vraag te beantwoorden. Nee, ik denk niet dat Parrish bad is of zal worden. Hij is een good guy, ondanks dat het op het moment er niet zo uitziet. Maar als Hellhound moet hij zorgen voor de balans tussen de ‘gewone’ wereld en de supernatural.

Reactie Jessica: Ik denk dat ik het daar ook wel mee eens ben. Momenteel weet hij gewoon niet wat hij doet, maar zodra hij er echt bewust van wordt en het onder controle krijgt zal hij op een good guy manier de balans bewaren.

 

2. Raad de gespierde schouderborst. Het zijn drie verschillende mannen.

Teen Wolf - Raad de gespierde schouderborst

Antwoord Katja: Scott, Parrish en Theo!!! Dit was de eerste vraag die ik beantwoorde toen ik van Jessica haar mail met vragen kreeg. Don’t judge me! Scott staat op het lacrosseveld al kan ik mij dit niet zo heel goed meer herinneren. Parrish leert hier aan Lydia hoe ze haar zelf moet verdedigen. Theo doet net zijn workout terwijl Malia hem bestookt met vragen. Yup, deze vragen kon ik binnen een paar seconden beantwoorden en op de eerste na wist meteen de hele scène erbij. Lichtelijk verontrustend dat ik de afleveringen zo goed ken, maar goed het is dan ook een geweldige serie.

Reactie Jessica: Oei, toch nog een heel klein foutje. Scott zit er namelijk niet tussen. Nummer 1 is Dylan Sprayberry in de rol van Liam in de scène waarin Liam en Hayden elkaar proberen af te troeven op het sportveld. De andere twee zijn hartstikke goed beantwoord, en ook de scènes waar ze uitkomen heb je goed! Ennuh, jouw abs vraag is ook de eerste waar ik vol belangstelling naar keek, hihi.

 

3. Liam en Mason zijn een soort van de nieuwe Scott en Stiles. Yay or Nay? En waarom?

Liam en Mason - Teen Wolf

Antwoord Katja: Yay! Maar geen vriendschap kan tippen aan de vriendschap tussen Scott en Stiles! Toch herken ik heel veel punten in de vriendschap van Liam en Mason in Scott en Stiles. Liam en Mason hebben hetzelfde dynamiek wat er tussen Scott en Stiles was in het eerste seizoen. Het zal mij niet verbazen wanneer de rest naar college gaat en Liam de hoofdrol inneemt dat het ook de bedoeling was dat ze hetzelfde soort vriendschap als Scott en Stiles hebben. Ik ben benieuwd hoe de verhaallijnen gaan lopen.

Reactie Jessica: Ik ben er heel bang voor dat de rest straks naar college gaat en we een nieuwe hoofdpersoon krijgen. Ik wil mijn favorieten nog niet kwijt, maar ik vind Liam en Mason inderdaad ook eenzelfde dynamiek hebben als Scott en Stiles en dat Jeff Davis dit ook zo bedoeld heeft.

 

4. Wat is je favoriete Teen Wolf koppel? (bestaand, niet bestaand of beëindigd)

Stiles en Lydia

Antwoord KatjaLet’s be serious. Stiles en Lydia natuurlijk! Stiles en Malia waren in het begin een komisch stel, maar ook deze relatie heeft al behoorlijk wat deuken opgelopen. En ondanks dat ik de spanningen tussen Lydia en Parrish heerlijk vind om te zien…. Stydia it is voor mij!

Reactie Jessica: Amen!

 

5. Onderstaande quotes horen bij één van de volgende personen, maar bij welke? Melissa McCall, Kira Yukimura, Lydia Davis, Parrish, Nurse Cross

Scott, Kira, Malia - Teen Wolf - S05E02

  1. Look at me with your other eyes, tell me what you see
  2. I don’t know why, and I defenitely don’t remember doing it
  3. It’s always better when they know
  4. Allright you’ve had long enough, let’s go
  5. If you come in, I need you to leave your badge at the door

Antwoord Katja:

  1. Kira Yukimura
  2. Parrish
  3. Lydia Davis, ik zat heel lang te twijfelen of deze misschien bij Melissa hoorde, maar toen las ik verder. 😉
  4. Nurse Cross, omdat we geen internet mochten gebruiken voor het beantwoorden van de vragen duurde het heel lang tot het tot mij doordrong wie Nurse Cross ook al weer was. Maar toen ik de afleveringen in mijn hoofd langs ging wist ik het weer.
  5. Melissa McCall

Reactie Jessica: Jaaa, vijf punten voor Katja!

 

Bonusvraag: Op een schaal van 1 tot 10; hoe erg mis jij Derek? (hierbij betekent 1 dat je hem helemaal niet mist en 10 dat je hem heel extreem mist)

Derek - Teen Wolf

Antwoord Katja: Euhm, wat dacht je van 100? Aaah ik mis hem zo! Oké, hij keek vaak net als grumpy cat. Maar hij speelt een fantastisch personage en net toen ik veel meer over zijn karakter wilde weten stopte hij… Ik hoop dat Derek even om de hoek komt kijken bij seizoen 5B.

Reactie Jessica: Ik mis hem ook verschrikkelijk! Zijn grumpy cat face vond ik altijd geweldig haha. Ik dacht overigens ook dat hij niet compleet zou verdwijnen. Aangekondigd was dat hij geen regular meer zou zijn, maar nog wel terug zou komen. Ik had hem in deze eerste helft dan ook wel verwacht.

Ik vond het superleuk om vragen voor Katja te verzinnen en de vragen van Katja te beantwoorden. Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te lezen en klikken jullie ook even verder naar That Blonde Woman om te kijken welke vragen Katja aan mij stelde.

Wat vonden jullie van seizoen 5A?

Deze post is al 1598 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Wolf Watch met Katja en Jessica