Categorieën: Beauty / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Laat je wimpers stralen met de nieuwe Etos mascara’s

Zijn jullie ook altijd hopeloos op zoek naar mascara’s met een fantastisch resultaat én voor een mooie prijs? Ik ook. Lange tijd verzamelde ik mijn mascara’s via de Styletone Box. Maar ik ben gestopt met het kopen van de Styletone boxen. Ik had wel één favoriete mascara: de Long Lash Waterproof mascara van Emité. Toen ik een tijdje terug een herhaalaankoop deed, telde ik daar €22,- voor neer. Een andere fijne mascara is de Big Eyes mascara van Maybelline, maar die kost toch ook nog €11,- Kan dat niet goedkoper? Ja! Gelukkig wel. Met de nieuwe Etos mascara’s worden je fabulashes beloofd. De verbeterde formules zouden tot slot zelfs voor een beter en langer resultaat moeten zorgen. Ik test drie van deze nieuwe Etos mascara’s voor jullie uit.

Dit zijn de nieuwe Etos mascara’s

Nieuwe Etos Mascara's

Bovenstaande foto is beeldmateriaal van Etos. De rest van het beeldmateriaal bevat het copyright van Reviews & Roses.

€3,99

 • Remember me always
  De perfecte formule voor dikke, volumineuze wimpers zonder klontjes.
  In de kleuren: Black, Waterproof Black, Brown en Blue
 • Amaze me forever
  Voor een adembenemend, long lasting volume effect.
  In de kleuren: Black en Waterproof Black
 • Care for me gently
  Voor een fantastisch volume effect gedurende de hele dag. Geschikt voor gevoelige ogen.
  In de kleuren: Black, Waterproof Black en Brown

€4,99

 • Dare me darling
  Voor oversized volume met geweldige separatie.
  In de kleur: Black
 • Chase me baby
  Voor volumineuze wimpers met krul.
  In de kleur: Black
 • Fear me fabulous
  Alles in een: volume, krul én long lashes.
  In de kleuren Black en Waterproof Black

Getest

Nieuwe Etos Mascara's

Ik kreeg drie van deze nieuwe mascara’s om te testen. Namelijk:

 • Remember me always, Blue
 • Fear me fabulous, Waterproof Black
 • Care for me gently, Black
Remember me always, €3,99

Etos Care for me gently sensitive blackEtos Care for me gently sensitive blackEtos Care for me gently sensitive black

Care for me gently brengt prettig aan. Het borsteltje spreidt de wimpers mooi en zet ze direct goed aan. Links op de foto zie je mijn wimpers terwijl ze schoon zijn. Rechts zie je dat ik één laag Care for me gently heb aangebracht.

Ik ben enorm tevreden met het resultaat. De wimpers zijn mooi zwart en opvallend. Ik heb hele lichte wimpers van mijzelf, waardoor het zonder mascara niet opvalt dat ze mooi lang zijn. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat de zwarte kleur duidelijk zichtbaar is, maar niet “nep” oogt. Op de foto lijkt het kleine klontjes te bevatten, maar dit viel mij pas op toen ik de foto goed bekeek, en niet terwijl ik in de spiegel keek. Het resultaat is dus fantastisch. Ik heb wel eens hele dure mascara’s die dit effect niet wisten te bereiken. Dit zou dus wel eens een nieuwe favoriet kunnen zijn. En dat voor maar €3,99.

Gezien de volgende mascara die ik heb ontvangen, waterproof is, heb ik het ook even getest bij deze mascara. Care for me gently Black is niet aangemerkt als waterproof, en dat is het dus ook absoluut niet, haha. *Pandaogen alert* Gelukkig is er wel een waterproof versie in zwart verkrijgbaar! De mascara zou ook geschikt zijn voor gevoelige ogen. Naar mijn idee heb ik gevoelige ogen, maar heb ik nog niet eerder problemen ervaren met mascara’s. Ook niet bij één van deze drie. Hier kan ik dus niet veel over kunnen zeggen verder.

Fear me fabulous, €4,99

Fear me fabulous Waterproof BlackFear me fabulous Waterproof BlackFear me fabulous Waterproof Black

Fear me fabulous is een waterproof mascara. Deze mascara zou volume en krul moeten geven en long lasting moeten zijn. Nou volume geeft deze mascara zeker!

Ikzelf ben niet zo’n fan van deze mascara. Bij het aanbrengen voelt de mascara wat nattig. Omdat de borstelhaartjes vrij kort en hard zijn knoeide ik ook iets makkelijker. Als je de foto goed bekijkt zal je ook wat meer vlekjes zien onder de ogen dankzij het aanbrengen. Dit is natuurlijk makkelijk te verwijderen, maar toch. Voor mij persoonlijk is deze mascara dus iets minder geschikt.

Een andere reden waarom deze mascara voor mij minder geschikt is, is omdat ik het niet mooi vind wanneer de wimpers wat meer naar elkaar toe gedrukt worden om de wimpers dikker te laten lijken. Dit vind ik wat nepper ogen. Ik houd zelf meer van een natuurlijkere uitstraling. Maar als je hier van houdt, dan is Fear me fabulous fantastisch.

Ook is deze mascara écht waterproof. Dit heb ik getest door tweemaal water in mijn gezicht te gooien en met mijn vingers licht in mijn ogen te wrijven. En waar Care for me gently Black pandaogen opleverde, zat Fear me fabulous Black Waterproof nog perfect.

Care for me gently, €3,99

Remember me always blueRemember me always blueRemember me always blue

Als tiener maakte ik nog wel eens gebruik van gekleurde mascara’s. Tegenwoordig eigenlijk niet meer. Maar gezien ik deze heb ontvangen, en Remember me always ook nog verkrijgbaar is in het zwart, waterproof zwart en bruin test ik deze mascara uiteraard graag.

Ik heb de mascara opgedaan in de badkamer en daar leek de mascara subtiel blauw te zijn. Echter toen stapte ik een kamer met een raam in – deze hebben we helaas niet in de badkamer – en daar bleek de mascara goed opvallend te zijn. Ben je dus op zoek naar een opvallend blauwe mascara, dan is deze zeker geschikt. Al zal de kleur in de avonden wel minder opvallen.

De Remember me always mascara belooft verder dikke, volumineuze wimpers zonder klontjes. Nou vind ik mijn wimpers niet perse dik geworden, maar ik ben er wel erg tevreden over. De wimpers worden mooi van elkaar gescheiden en er is geen klontertje te bekennen.

Conclusie

Nieuwe Etos Mascara's 2

Jazeker, ik ben fan van de nieuwe Etos mascara’s. Ik bombardeer de Care for me gently mascara bij dezen tot mijn nieuwe vaste mascara. Ik ben over alle drie mascara’s zeer te spreken, maar dat is toch echt mijn absolute favoriet van bovenstaande drie. Al zal ik ongetwijfeld ook nog wel eens de zwarte versie kopen van Remember me always. En dan met name natuurlijk de waterproof versies, want Fear me fabulous heeft bewezen dat hun waterproof formule goed werkt.

Ik was al fan van de Etos primers (niet duur en werkt goed), maar ik heb nu dus weer een nieuwe Etos favoriet. Etos zet de laatste jaren steeds vaker kwalitatief goede producten op de markt en weet te verbazen met de prijs waarmee ze deze producten aanbieden. Op deze manier kan elke vrouw zich een goede mascara veroorloven. O, en ik vind de verpakkingen ook echt supervrolijk!

Ben jij al bekend met de Etos Eigen Merk mascara’s?

Voor deze recensie heb ik drie gratis mascara’s ontvangen van Mooi PR namens Etos. Dit is niet van invloed op mijn mening of de inhoud van de recensie.

Deze post is al 10457 keer gelezen


Geef een reactie