Unboxing | StyleTone Box Maart – We’re all mad here

Geplaatst op 23 maart 2017 door Jessica

StyleTone Box Maart 2017

Elke maand unbox ik voor jullie de StyleTone Box, waarvan ik lid ben sinds januari 2015 (daarvoor was ik lid van de Vipbox). Voor wie het fenomeen StyleTone Box nog niet kent verwijs ik naar mijn artikel met 5x leuke subscription boxen. Daarin vertel ik beknopt wat je kunt verwachten van de StyleTone box, hoeveel het kost en meer. De box van vorige maand beviel mij niet zo, dus laten we snel kijken wat er in de box van deze maand zit! Het thema van deze maand is We’re all mad here.

Ook leuk: Mijn 10 favoriete producten na anderhalf jaar Styletone. Je koopt de StyleTone box hier.

Hikari – Pressed Silica Powder – €15,-

Hikari - Pressed Silica Powder

StyleTone – Finishing poeders zijn je beste vriend wanneer we het hebben over een perfecte finishing touch van jouw make-up look. Kan jij je die foto’s herinneren, gemaakt met flits, waarin je eruit ziet als een combinatie tussen een geest en een glitterende discobal? Dat hoeft niet meer! Deze poeder zorgt voor een matte maar natuurlijke finish van je gezicht. En naast het feit dat je met deze poeder goed op de foto staat, heeft de poeder ook in het dagelijks gebruik vele voordelen. Je kunt het zien als real life photoshop: het vermindert fijne lijntjes en poriën en geeft je gezicht een gezonde finish. Zoals de naam al zegt gebruik je deze poeder altijd als laatste stap. 

Mijn mening – Een prima poeder, maar ik heb het eigenlijk niet nodig. Ik heb hier al jaren Rimmel Stay Matte Pressed Powder (Cashmere) voor, en het is ook nog eens €5,- goedkoper. Daarnaast maakt dit witte mijn gezicht bleker, terwijl mijn gezicht juist meer kleur nodig heeft gezien ik al zo wit ben van mijzelf.

City Color – Eye Brow Kit – €9,95

City Color - Eye Brow Kit

StyleTone – Zijn we niet allemaal in de ban van wenkbrauwen? Creëer de wenkbrauw van je dromen met deze Brow Kit. Dit palette bevat drie kleuren wenkbrauwpoeder zodat jij de gewenste kleur kunt mengen. Ook vind je in deze kit een setting wax waarmee je jouw wenkbrauwen in de juiste vorm kunt brengen en behouden door de dag heen. De mini brush kan je gebruiken om alles mooi te blenden en met de pincet kan je jouw wenkbrauwen echt perfectioneren. Dus of je nu een smokey, brushy of juiste gladde look wilt, met deze set is alles mogelijk! 

Mijn mening – Eerst dacht ik even “he, dit hebben we al eerder in de box gehad”. Echter, na het even uit gezocht te hebben, besefte ik dat het de vorige keer een contour palette was. Ik heb het uitgetest, maar ik vind het echt niet mooi. Het is te duidelijk dat ik iets op mijn wenkbrauwen heb gesmeerd. Dit is dus niks voor mij.

Note – Ultra Black Dipliner – €8,95

Note - Ultra Black Dipliner

StyleTone – Bezit jij eindelijk de skills om een perfecte eyeliner look te creëren? Dan heb je geluk. De liquid eyeliner is nog steeds een trend. Deze dipliner van Note is alles wat je nodig hebt voor een intens zwarte kleur en scherpe lijn, met enkel één beweging. De applicator zorgt er voor dat de vorm van jouw ogen goed tot zijn recht komt en door de fijne textuur blijft de eyeliner goed zitten en droogt hij snel. De anti-oxidanten helpen tegen veroudering en de formule zorgt er ook voor dat irritatie rondom de ogen wordt voorkomen. 

Mijn mening – Heel mooi, maar ik heb helaas geen steady hand om dit mooi te krijgen. Maar geen verkeerd product, ik ben er simpelweg gewoon niet handig mee. Het was gelukkig makkelijk te verwijderen nadat ik er een kliederboel van had gemaakt.

Lookx – Blending Brush – €18,95

Lookx - Blending Brush

StyleTone – Een goede kwast is erg belangrijk voor het op een mooie manier aanbrengen van jouw make-up. Deze Blending Brush van LOOkX is ervoor gemaakt om op een natuurlijke manier jouw make-up te vervagen. Ideaal dus voor het aanbrengen van (verschillende kleuren) oogschaduw. Deze kwast is gemaakt van hoge kwaliteit nylon haar en absorbeert erg goed, zonder teveel oogschaduw aan te brengen. Je kunt deze kwast gebruiken om zowel droog als natte oogschaduw aan te brengen. 

Mijn mening – Oeh, dit is eigenlijk mijn favoriete product van deze box. Ik ben aan het blenden geslagen en ik vind het resultaat echt supermooi. Het vervaagt het op de uiteinden ook mooi en mixt de kleuren ook mooi. Ik breng de oogschaduw wel eerst met een andere kwast aan (uit de mei box) en daarna blend ik het met deze.

Bellapière Cosmetics – Hothead Kiss Proof Lip Creme – €20,-

Bellapiere Cosmetics - Hothead Kiss Proof Lip Creme

StyleTone – Heb jij wel eens een matte lipstick geprobeerd? Deze Bellapierre Kiss Proof Lip Cremes zijn dekkend en blijven uren mooi zitten zonder dat je jouw lippen hoeft bij te werken. De creamy formule brengt zacht aan en droogt direct op in een matte look. Deze lipstick voelt zo zacht en natuurlijk dat je vergeet dat je lipstick draagt. Deze must-have kleuren Nude, Orchid en Hothead kun je dragen als lipstick op zichzelf, of combineren met je favoriete lipstick op lippotlood om de perfecte kleur te creëren.

Mijn mening – Ik kan mij zo voorstellen dat liefhebbers van een felle rode kleur op hun lippen de kleur mooi vinden, maar ik vond het niet prettig op mijn lippen. Ik deed mijn lippen op elkaar en ze plakten gewoon aan elkaar vast en het deed pijn toen ik mijn lippen weer van elkaar deed. Heel apart dat het stevig plakt. Net superlijm… Ik heb het er dan ook snel weer afgehaald.

Conclusie

StyleTone Box Maart 2017

Mijn favoriet van deze box is echt de blend brush, maar dat is ook meteen het enige product dat ik zal gebruiken uit deze box. De lipgloss is verschrikkelijk, mijn lippen plakten letterlijk aan elkaar. De dipliner is helaas niet aan mij besteed, maar verder wel een prima product. De eye brow kit is niks voor mij, deze City Color palettes mogen van mij wel overgeslagen worden. En tot slot is de pressed powder helaas ook niks voor mij. Maybe next time?

Wat vind jij van de StyleTone Box?

Deze post is al 3357 keer gelezen

Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: , , , , ,


Geef een reactie

4 responses to “Unboxing | StyleTone Box Maart – We’re all mad here

  1. Dionne

    Had hetzelfde, was ook mijn laatste box dus ik stop er ook maar mee. Hoop nou niet dat de volgende opeens erg mooi wordt sinds de laatsten allemaal tegenvielen.

  2. De lipgloss vond ik ook niet fijn en mijn poeder kwam helaas in stukjes aan 🙂 kreeg een vervangend product dat is dan wel weer netjes van Styletone.