Categorieën: Beauty / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

VIPBox | Oktober

VIPBox oktober

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor een nieuwe Vipbox en viel deze prachtige box bij mij op de deurmat. De VIPBox is iets waar ik elke maand ontzettend naar uitkijk. Ik ben misschien niet up-to-date met de laatste beauty trends en weet weinig van make-up en de bijbehorende termen af, maar ik ben wel gek op make-up. Zoals je hierboven kunt zien was het thema dit keer I Love Beauty – wie niet? – en zoals altijd staat op de achterkant van dat mooie kaartje meer informatie over de producten die in de box zitten en vind je er de originele verkoopprijs.

VIPBox oktober inhoud

Dankzij de VIPBox kom ik in aanraking met diverse merken en producten die ik nog niet ken of normaal gesproken niet zou kopen maar wel graag eens uit zou willen proberen. De VIPBox kost maar €12,50 en de inhoud is altijd veel meer waard dan die €12,50. Wil jij de box ook ontvangen? Klik hier.

W7 In the Buff Palette – €7,95

1-1 in the buff

Wat een prachtig palette! Ik heb al meerdere unboxings bekeken bij de echte beautybloggers en daar merkte ik op dat ze er bijna allemaal van uitgingen dat iedereen dit palette wel kent en heeft. Maar ik kende deze dupe nog niet – en het origineel ook niet haha – en ben er echt heel blij mee!

1-2 in the buff

Het is een nude palette en gezien ik over het algemeen vaak gebruik maak van de nude look vind ik dit echt geweldig. Zoveel verschillende nude kleurtjes in een prachtig doosje. Ik maak er al veelvuldig gebruik van.

1 au natural oogschaduw

Dit is wat op de achterkant van het LOVE kaartje staat: De beroemde dupe van Urban Decay’s Naked 2 is absoluut één van onze favorieten. Met twaalf prachtige nude eyeshadows maak je oneindig veel stylish looks.

Ziaja Hand Cream Kashmir – €2,99

2 Ziaja handcream

Vorige week hadden we ook al een handcrème in de box en toen gaf ik al aan dat ik altijd handcrème gebruik van Vaseline, dus eigenlijk heb ik nu een overvloed aan extra handcrème. Maar deze hand cream is wel erg fijn en trekt ook vrij snel in. Ook de geur is prettig.

Dit is de informatie die we over deze Ziaja Hand Cream kregen: Verzorgend en herstellend voor de huid door toegevoegde cashmere proteinen en shea boter. Ze herstelt de elasticiteit van de huid en versterkt de nagels. Ziaja geeft nu 10% korting op alle aankopen via de webshop ziajafocusonskin.nl met de code ‘VIPBOX’. 

Golden Rose Dream Lips Pencil – €6,95

3 Golden Rose Dream Lips Lipliner

Hiervan zaten verschillende kleurtjes in de Vipbox, ikzelf had deze bruine kleur en mijn moeder had een rode kleur in de box zitten. Gezien ikzelf geen lipliner gebruik en mijn moeder de rode niet zou gebruiken en deze bruine kleur wel mooi vindt, hebben we uiteindelijk geruild. Ideaal als je moeder en jij de Vipbox ontvangen; zo kun je nog eens ruilen als je net de kleur hebt gekregen die niet bij je past. Ik kan er verder niet veel over vertellen gezien ik nooit gebruik maak van lipliner.

Dit is wat het LOVE kaartje zei: Definieer je lippen met dit zachte en waterproof lip pencil. Gemakkelijk te vervagen voor een natuurlijk effect. Houdt iedere lipstick binnen de lijntjes!

W7 Lengthening Mascara – €5,95

Mascara

Mascara is ook iets dat bijna wekelijks in de box te vinden, maar dat vind ik niet erg. Mascara gebruik ik dagelijks dus je kunt er nooit teveel van hebben. Deze mascara is redelijk goedkoop, maar doet wat mij betreft niet wat hij belooft: dikkere en langer wimpers. Wat deze mascara mooi doet is je wimpers mooi verdelen, ze klonteren niet aan elkaar, maar de wimpers vallen niet extreem op. Ik wil graag dat mijn wimpers echt lengte krijgen dankzij een mascara, intens zwart en dat ze wat dikker lijken, maar daarvoor kan ik beter bij mijn Rimmel mascara blijven. Iets duurder, maar het absoluut waard.

Dit is wat het LOVE kaartje erover vertelde: Geef je wimpers een ultiem verlengend effect, en intense zwarte kleur. Het dunne borsteltje is speciaal ontwikkeld voor het beste effect. 

Lookx Liquid Eyeshadow Pen – €18,95

LookX liquid eyeshadow

Dit is een product dat ik de prijs niet waard vind. Normaal gesproken vind ik de Lookx producten in de box erg leuk en kwalitatief goed, maar dit vind ik maar onhandig. De intens blauwe kleur is erg opvallend en vind ik wel erg mooi, maar de manier van opbrengen vind ik maar wat onhandig. Het smeert niet makkelijk uit en het voelt wat mij betreft ook niet fijn op de oogleden. De kleur vind ik dus wel prachtig, maar dat is het. Ikzelf had een felle aquablauwachtige kleur, mijn moeder had een bruine, minder knallende kleur.

Dit is wat het LOVE kaartje erover vertelde: Deze vloeibare eyeshadow belooft waterproof, handig om mee te nemen en makkelijk in gebruik te zijn. Ook loopt deze metallic shadow niet in de lijtjes. Macademia en rozenbottel olie verzorgen, herstellen en voeden de huid. Verkrijgbaar in 4 prachtige tinten. Een echte fall must-have wat ons betreft.

Welk product uit deze box zou jij graag willen proberen?

Deze post is al 1872 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “VIPBox | Oktober

    • Ik moet eerlijk zeggen dat ik het merk W7 nog niet zo goed ken. De nude palette is prachtig en zou ik ooit – zodra het op is – zeer waarschijnlijk nog wel eens aanschaffen, maar de mascara in deze box is ook van W7 en die zou ik zelf niet gaan kopen omdat ik vind dat het niet doet wat het belooft. Maar op zich zie je dat wel vaker; dat een merk goed is in bijvoorbeeld oogschaduw, maar dat je van datzelfde merk de mascara niet hoeft te kopen, en dat het bij een ander merk juist andersom is.