Categorieën: Beauty / Tags: , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

VIPBox September: iedere maand een box vol beauty producten!

Jaaaa! Afgelopen zaterdag sprong ik een gat in de lucht, want de VIPBox zat weer in de brievenbus! Misschien ontvang je zelf de Vipbox al elke maand in je brievenbus, maar misschien zijn er ook lezers onder jullie die de Vipbox nog niet kennen. Speciaal voor jullie leg ik nog even uit wat de Vipbox is.

Zoals aangegeven op de website van Vipbox: “Vipbox is een maandelijkse box vol hoogwaardige beautyproducten. Elke maand zitten er minimaal 5 fullsize cosmetica producten in de box, die gewoon door de brievenbus past! … De inhoud varieert van mascara, lipgloss, nagellak tot een heerlijke creme of een lekker luchtje.” Deze beautybox kost de eerste maand €5,- en elke opvolgende maand €12,50. De Vipbox bestaat sinds februari 2013 en sindsdien ontvang ik hem ook. Deze box ook ontvangen? Klik hier!

Ik ben geen beautyblogger, maar toch wilde ik jullie de inhoud van deze leuke box niet onthouden. De Vipbox laat mij elke maand kennismaken met nieuwe merken of biedt mij juist producten aan die ik normaal gesproken niet zo snel zou kopen omdat ik sommige producten simpelweg nooit gebruik, maar wel uit kan proberen om te zien of het bevalt zonder er de volle pond voor te betalen. Inmiddels heb ik al meerdere beautyproducten ontdekt die ik normaal gesproken nooit zou kopen om uit te proberen en waar ik nu erg blij mee ben dat ik het product heb leren kennen. Laat in de comments hieronder weten of je het leuk vind dat ik deze beautybox op mijn blog bespreek en of je vindt dat ik er een maandelijkse feature van moet maken.

Lookx Lipstick Nr. 82 – €17,80

Lookx Lipstick Nr. 82 - €17,80 - VIPBox

Een tijd lang kreeg ik altijd net de kleuren die niet bij mij pasten, maar nu twee Vipboxen achter elkaar heb ik twee keer een lipstick waar ik blij mee ben en waarvan de kleur goed bij mij past. Ik houd niet van lipstick die teveel opvalt, maar de lipstick moet ook weer niet te licht zijn waardoor mijn huid nog bleker lijkt. Deze lipstick van Lookx past precies in het plaatje van wat ik mooi vind.

De leuk vormgegeven flyer die bij elke box zit met daarop wat informatie over het product en de originele prijs zei het volgende over het product: “Lip producten blijven de perfecte finishing touch voor iedere look. Deze lipstick van Lookx is super verzorgend door de toegevoegde vitaminen. En wonder olie en bijenwas maken je lippen heerlijk zacht. Deze lipstick bevat geen minerale olien of parfum, heeft een hoge pay off en is longlasting.”

Beauty UK Stripey Blusher – €5,49

Beauty UK Stripey Blusher - €5,49 - VIPBox

Dit is dus zo’n product dat ik eigenlijk nooit gebruik, mede omdat ik niet goed weet hoe ik dit het beste kan gebruiken en of ik het wel nodig heb. Nogmaals ik ben dan ook geen beautyblogger, voor geweldige make-up tips verwijs ik jullie liever naar een paar van mijn favoriete blogs: Teskuh.nl en Miss Lipgloss.  Ik vind deze blusher er wel heel leuk uitzien, maar denk persoonlijk dat een klepje in plaats van een draaidop misschien handiger was. Slim als ik was zat ik er eerst ook aan te trekken in plaats van te draaien.

De informatie die meegeleverd werd zei het volgende: “Deze gestreepte blusher shaped je gezicht zonder meerdere producten te hoeven gebruiken. De parelwitte kleur werkt als hightlighter bovenop je jukbeen, de glimmende roze tonen geven je een glanzende blos en de bruintinten definiëren de vorm van je gezicht. Je kan alle kleuren tegelijk aanbrengen met een grote brush of apart gebruiken.”

Jelly Pong Pong 2-in-1 Shadow & Liner – €13,15

Jelly Pong Pong 2-in-1 Shadow & Liner - €13,15 - VIPBox

Donkere oogschaduw gebruik ik niet echt, dus voor mij is eigenlijk alleen de eyeliner echt van toepassing. Je kunt wel merken dat het ook als oogschaduw gebruikt kan worden die vervaagt kan worden want het is redelijk zacht voor een eyeliner, maar dat zorgt er wel voor dat ik vind dat je de eyeliner prettiger op kunt brengen. Zeker een product dat ik blijf gebruiken, al is het niet voor beide redenen dat het product in het leven is gebracht.

Dit is de informatie die meegeleverd werd: “Deze eyeliner en shadow is één gemaakt met pure bijenwas en intense pigmenten. De zachte formule is longlasting, gemakkelijk aan te brengen en te vervagen. Gebruik het als eyeliner voor een uitgesproken wing, of vervaag het in de arcadeboog en op het bewegend ooglid voor een zachte, sexy look.”

IDC Institute Facial Mask Cacao Oil – €3,99

IDC Institute Facial Mask Cacao Oil - €3,99 - VIPBox

Als ik een maskertje koop dan is het meestal één van de goedkope smeerbare maskertjes van de OP = OP winkel. Nog nooit heb ik een maskertje geprobeerd die je gewoon op je gezicht kunt leggen. Hier ben ik dus erg benieuwd naar. Ik moet wel zeggen dat ik cacao olie meestal niet zo lekker vind ruiken, dus ik hoop dat dit masker anders ruikt.

Dit zei de flyer: “De perfecte timing na al die zon, zee en lange avonden. Dit gezichtsmasker met cacao olie is perfect voor de droge of normale huid. Cacao Olie verzorgd, hydrateert en maakt je huid heerlijk zacht. Enjoy!”

Anatomicals Aloe Aloe Aloe Hand Cream & Lip Balm €5,95

Anatomicals Aloe Aloe Aloe Hand Cream & Lip Balm €5,95 - VIPBox

Ik ben gek op het merk Anatomicals en vind het dus leuk dat dit merk vaker in de Vipbox te vinden is; vorig jaar zat er zelfs een complete box met alleen maar Anatomicals producten tussen. Het is een grappig en onderscheidend merk met hun aparte tekstjes, maar het werkt ook nog eens prima. Eerst was het even uitvogelen hoe dit product in elkaar stak. Ik dacht namelijk toen ik het uit het doosje haalde dat de bolle bovenkant zowel de lipbalsem als de handcrème was. Maar ik vond het raar dat je je handen met een bolle kant in moest smeren.

Ik dacht dat de bovenkant een beetje zoals een deoroller was, maar wat zat ik fout. De bolle kant rolt niet. Dus ik knijp erin en dacht dat het dan misschien via een gaatje op het bolletje zou komen – ja soms vraag ik mij ook wel eens af hoe slim ik ben haha – maar nee dat werkte ook niet. Toen ik uiteindelijk het witte deel van de tube afdraaide ging er een lampje branden. Draai het doorzichtige kapje eraf en je hebt de lip balsem. Draai ook het witte deel af en je hebt een tube met handcrème. Slim! Algehele mening: superhandig, maar ik ben een te grote Labello verslaafde. Dus zal waarschijnlijk gewoon Labello voor de lippen en de roze Vaseline handcrème blijven gebruiken. Maar ik ga dit 2-in-1 product van Anatomicals wel gewoon opmaken.

Deze informatie werd meegeleverd: “Nu de herfst alweer voor de deur staat is deze go-getter een must have in je handtas. De Lip balm & Hand crème voorkomen de grootste ongemakken van het komende seizoen. De lip balm bevat geen parfum of smaak en maakt droge lippen verleden tijd. De hand crème ruikt naar Aloe Vera en zorgt voor zachte en verzorgde handen.”

Extra

Extra

Deze twee producten stonden niet op de lijst en dus hadden we in deze box twee extraatjes. Zelf zou ik deze niet gebruiken, maar de vijl is wel super schattig!

Wat vond jij van deze box? En zou je het leuk vinden als ik de Vipbox elke maand bespreek?

Deze post is al 2122 keer gelezen


Geef een reactie