Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

Nieuw uiterlijk voor Reviews & Roses

Reviews & Roses heeft een nieuw uiterlijk

Zoals jullie misschien al wel hebben gezien heeft Reviews & Roses sinds dit weekend een nieuw uiterlijk. Ik weet dat de blog nog niet eens een maand online is, maar als beginnende blogger ben ikzelf ook nog een beetje zoekende. Dit is mijn eerste ervaring met een WordPress website en toen ik begon koos ik voor een gratis Theme – het uiterlijk en de lay-out van de website – uit het grote aanbod van WordPress. Maar ik kon er niet helemaal mee uit de voeten. Ik wilde allerlei dingen doen met deze blog en die vrijheid had ik niet met een gratis Theme. Daarnaast begon het voor mijn gevoel wat rommelig te ogen.

Dus ik besloot een Theme (Tweak Me) aan te schaffen van de website Creative Whim. De Themes van Creative Whim zijn erg uitgebreid en je kunt er veel aan aanpassen zodat het echt bij jou past. Daarnaast biedt de eigenaresse van Creative Whim niet alleen prachtige Themes aan, ze heeft ook een andere website, getiteld Nose Graze, waar ze enorm veel tips geeft voor zowel beginnende en ervaren bloggers. Daarnaast krijg je bij Creative Whim geweldige service. Ik had al direct een probleem namelijk: mijn plaatjes rekten zich eindeloos uit zodra je het scherm kleiner maakte. Ik stuurde een ticket met mijn probleem in en kreeg binnen een dag antwoord en dit weekend ook direct de oplossing. Super!

Ik ben zelf erg tevreden met het nieuwe uiterlijk van Reviews & Roses, maar ik hoor graag ook van jullie wat jullie ervan vinden. Feedback en verbetertips zijn welkom! Je kunt ze hieronder in het reactieveld achterlaten, maar je mag mij ook mailen.

Deze post is al 1313 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Nieuw uiterlijk voor Reviews & Roses