Categorieën: Boeken / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Boekrecensie | Een nieuwe kans voor Starcross Manor – Christie Barlow

Ik heb een gratis recensie-exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over het boek of de inhoud van mijn recensie.

Boekrecensie | Een nieuwe kans voor Starcross Manor – Christie BarlowEen nieuwe kans voor Starcross Manor door Christie Barlow
Serie: Love Heart Lane #4
Verschenen: 19 oktober 2023 bij LS Amsterdam
Format: Paperback, aantal pagina's: 288
Genre: Contemporary, Roman
Lees ook: Gelukkig in Clover Cottage
Rating: 3.5 Stars | Spicy: zero-flames
Goodreads

Als Julia Coleman Flynn Carter weer ontmoet in het gezellige dorpje Heartcross, kan dat alleen maar problemen opleveren. Flynn is misschien rijk, somber en sexy, maar Julia weet uit de eerste hand dat hij meedogenloos is. Ze is van plan om elke beweging van hem in de gaten te houden.

Wanneer Julia Flynns plannen voor het prachtige Starcross Manor ontdekt, komen haar grootste angsten uit. Het is Flynns droom om van Starcross een luxe hotel te maken en dat kan de droom van Julia verpesten... en de gemeenschap van Heartcross voorgoed veranderen.

Flynn maakt duidelijk dat hij geen problemen wil, en hij is niet de man die Julia denkt dat hij is. Terwijl hij de gemeenschap ervan probeert te overtuigen dat hij veranderd is, hoopt hij dat hij Julia kan overhalen om hem nog een laatste kans te geven...

Deel 4

Nadat ik Gelukkig in Clover Cottage had gelezen, was ik erg nieuwsgierig geworden naar meer van Christie Barlow. Ik ben er nog niet aan toegekomen deel één en twee in huis te halen – iets met: zoveel boeken en te weinig tijd. Maar inmiddels heb ik wel het nieuwste deel in de serie gelezen: Een nieuwe kans voor Starcross Manor. Beviel dit vierde deel in de Love Heart Lane serie net zo goed?

Een nieuwe kans voor starcross manor - Christie Barlow

Een nieuwe kans voor Starcross Manor

De (bijna) 40-jarige Julia Coleman heeft een cosy B&B in Heartcross en heeft het goed naar haar zin. Maar dan verschijnt een oude bekende op het toneel, Flynn Carter… Niet alleen heeft hij geen goede indruk achter gelaten in het verleden, ook besluit hij om van Starcross Manor een vijfsterren hotel te maken. Niet alleen haar B&B gaat daar onder lijden, maar ook de rest van de gemeenschap! Gaat dit goed komen?

Kwam moeilijk in het verhaal

Hoewel ik genoten heb van Gelukkig in Clover Cottage, kan ik mij het verhaal niet meer goed voor de geest halen. Helaas wordt in Een nieuwe kans voor Starcross Manor enkel hap-snap wat informatie gegeven, waardoor ik alle verwijzingen daarnaar even niet helemaal kon plaatsen. Dit maakte dat ik wat moeilijker in het verhaal kwam. Ook al viel ik direct voor de knappe Flynn Carter en wil ik best wel eens een nachtje in Julia’s B&B of Starcross Manor doorbrengen.

Een nieuwe kans voor starcross manor - Christie Barlow

Vlot en luchtig geschreven

De schrijfstijl van Christie Barlow is vlot en luchtig, waardoor het geen ingewikkeld boek is. Ondanks dat het lekker weglas, duurde het wel even voordat ik het boek uit had. Ik had zin in boeken die net wat meer tempo en spanning hadden. Een nieuwe kans voor Starcross Manor was met tijden ietwat saai. En ook al weet je vaak bij feelgood boeken dat het wel goed komt, dit keer was het wel érg duidelijk, waardoor de spanningsboog erg laag was.

Eindoordeel

Ik heb genoten van Een nieuwe kans voor Starcross Manor. Dankzij de vlotte schrijfstijl ga je makkelijk door het verhaal heen. Helaas heeft het verhaal een te lage spanningsboog, waardoor je het boek ook weer te makkelijk aan de kant legt voor een ander verhaal. Met tijden was het verhaal ietwat saai en werd er voor de lezer geen twijfel gecreëerd of het wel goed zou komen op het einde. Omdat ik wel heb genoten van de schrijfstijl en de personages, toch een voldoende score. Maar ik heb dus meer genoten van Gelukkig in Clover Cottage.

Wat is jouw favoriete deel in de serie?


Of koop het boek bij Libris / Boekenwereld


Deze post is al 130 keer gelezen


Geef een reactie