Categorieën: Blog Business / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Zomerrooster voor Reviews & Roses

Zomerrooster

Ik heb het al op verschillende blogs voorbij zien komen, en hoewel ik van plan was gewoon de gehele zomer vijf dagen per week door te bloggen, heb ik toch ook besloten een zomerrooster toe te gaan passen. Ik merk dat ik op mijn vrije dagen (naast mijn werk, de dagen waarop ik altijd aan mijn blog werk) ook af en toe graag even gewoon van de zon geniet of een dagje weg ga zonder dat ik in mijn achterhoofd denk ‘maar ik heb nog geen artikel voor morgen’ of iets dergelijks. Of dat ik even achter de schermen bezig kan.

Wat houdt dit zomerrooster nou precies in? Het betekent dat ik iets onregelmatiger ga bloggen. De bedoeling is dat in principe elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online zal gaan en, dat terwijl je gewend bent dat op maandag vaak boekige artikelen en vrijdag vaak filmrecensies online komen, ook hier mogelijk vanaf geweken zal worden. De laatste twee weken van augustus zullen waarschijnlijk maar twee artikelen online komen, waarna ik weer zal gaan bloggen zoals ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Ik zal dus vanaf volgende week (27 juli) een zomerrooster hanteren tot en met de laatste week van augustus. Dit betekent dat vanaf de week van 31 augustus weer vijf dagen per week een artikel online zal komen. Startend met een heuse feestweek omdat Reviews & Roses op 1 september alweer een jaar bestaat! Zodra het zomerrooster eindigt gaat vijf dagen per week bloggen dus feestelijk van start en ik ben al druk bezig met hele leuke dingen regelen!

Heb jij een blog, en hanteer jij een zomerrooster?

Deze post is al 1650 keer gelezen


Geef een reactie

7 responses to “Zomerrooster voor Reviews & Roses

 1. Als blogger zijnde snap ik helemaal (al geloof ik niet dat ik mijzelf na mijn 3enhalf durende pauze nog blogger kan noemen) maar als lezer vind ik het jammer. In de vakantie heb ik juist meer tijd om blogs te lezen (al heb ik geen vakantie, maar dat terzijde!)

  Ik lees nog steeds 😉

  • Ik heb ook nog geen vakantie. 🙁 En probeer ondertussen achter de schermen bezig te zijn met mijn blog en probeer heel augustus vooruit te werken en ondertussen ook nog heeeeeeel veel leuks te regelen voor wanneer Reviews & Roses binnenkort 1 jaar bestaat 😉
   Dus die tijd die ik extra heb door het zomerrooster wordt alsnog aan Reviews & Roses besteed. Al snap ik natuurlijk wel dat je juist in de vakantie meer tijd hebt om blogjes te lezen hoor.

 2. Een zomerrooster vind ik een heel goed idee! Ik heb de afgelopen weken te vaak in mijn achterhoofd de gedachte gehad “maar ik heb nog geen artikel voor morgen” en dat werkt ook niet echt ontspannend.

 3. Godelieve

  Geniet van je vakantie! Een zomerrooster heb ik niet maar ik kan me voorstellen dat jij het wel toepast. Het is ook een stuk stiller in blogland in de vakantieperiode.