Categorieën: Activiteiten, Boeken / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Kom jij ook naar het Young Adult event YALFU?

YALFU

Als onderdeel van het International Literature Festival Utrecht (ILFU), vindt op zondag 23 september 2018 het YALFU: Young Adult @ ILFU event plaats in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Ikzelf zal verslag doen van het event op Reviews & Roses én ik zal met de Reviews & Roses Shop aanwezig zijn met een kraampje. Yes!

Wat is er te doen op YALFU?

Er komen auteurs om te vertellen over het schrijversbestaan, er zijn leuke kraampjes én je krijgt ook nog eens een goed gevulde goodiebag mee (met wel 3 boeken!).

Becky AlbertalliBecky Albertalli

De belangrijkste reden om te komen is het feit dat de lieve Becky Albertalli aanwezig zal zijn. Je kunt haar kennen van de boeken Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereldDe voordelen van onbeantwoorde liefdeDe eigenzinnigheden van Leah Burke, en het in oktober te verschijnen Wat als dit het is (een samenwerking met Adam Silvera). Ik heb haar leren kennen tijdens Yalfest 2016, en écht, zelfs als je haar boeken nog niet hebt gelezen, móét je deze lieve vrouw ontmoeten.

Nog meer auteurs

Buddy Tegenbosch

Maar Becky Albertalli is niet de enige aanwezige auteur. Ook komt mijn favoriete mannelijke Nederlandse schrijver naar YALFU: Buddy Tegenbosch. Hem kun je kennen van de boeken Pokerface, Oog om oog en Livestream. Maar ook Tiny Fischer, Sophie Pluim en Erna Sassen zullen aanwezig zijn. Meer weten over de auteurs? Klik hier.

Kraampjes

Je vindt op YALFU dus ook superveel leuke kraampjes waar je naar hartelust leuke boeken of boekige hebbedingetjes kunt kopen. Zo vind je er kraampjes van uitgeverijen Dutch Venture Publishing en Godijn Publishing, webshops Till & Dill, Juni Jars, Proud Book Junk, Romemadecandles, Letters & Lights, de Nederlandse Goodreads Hebban, subscription box BOOX, en mij dus! Ik deel een kraampje samen met Dutch Venture Publishing. Ik neem alle items mee die je op dit moment in de Reviews & Roses Shop kunt vinden, plus spiksplinternieuwe totebags met quotes. Waaronder een exclusieve totebag (in verschillende kleuren!) met de quote “You start with nothing and maybe end with everything” uit het nieuwste boek van Becky Albertalli en Adam Silvera. p.s. je kunt bij mij pinnen!

Oké, klinkt goed. Geef me de details!

Datum: Zondag 23 september 2018
Tijd: 13.30 uur tot 16.30 uur
Ticketprijs: €20,-
Waar: TivoliVredenburg (Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht)

Koop hier je kaartjes. En blijf op de hoogte via het Facebook Event.

Zie ik jou op YALFU?

Deze post is al 2021 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Kom jij ook naar het Young Adult event YALFU?

  1. Do

    Wat leuk dat je meer informatie over dit event hebt! Ik ga ook en ik ben heel benieuwd <3 Becky Albertalli is een van mijn favoriete auteurs!

  2. Zo, dat is niet duur! Ik twijfel nog wel een beetje, want ik hoop stiekem dat Adam Silvera mee komt. Of dat er nog meer auteurs worden aangekondigd. De week ervoor is er namelijk ook al een event in Noordwijk, waar ik sowieso heen ga. Als ik ga, wordt dit een last minute het besluit.

    • Dat zou superleuk zijn, maar ik heb helaas ook geen idee of dat een mogelijkheid is.
      Ikzelf sla Noordwijk over om hier heen te gaan, anders wordt het voor mij ook te druk, er zijn bij ons in het Noorden ook nog allemaal YA avonden in verband met Literatour.