Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Oog om oog – Buddy Tegenbosch {Afgelopen}

Oog om oog - Buddy Tegenbosch

Hebben jullie vanochtend mijn recensie van Oog om oog door Buddy Tegenbosch al gelezen? Zo nee, snel doen! Zo ja, dan weet je dat ik heel enthousiast ben over Oog om oog. Staat dit prachtboek inmiddels ook op jouw wishlist, dan heb ik goed nieuws voor je; ik mag namelijk twee exemplaren weggeven van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum!

Over het boek

Oog om oog - Buddy TegenboschTitel: Oog om oog
Door: Buddy Tegenbosch
Verschijnt: 19 oktober 2015
Aantal pagina’s: 304
Uitgeverij: Van Goor
Format: Paperback
Genre: Young Adult
Prijs: €16,99

Al vanaf de basisschool hoort Jaap-Jan er niet bij. Hij weet wat daarvan de reden is en die reden heeft een naam: Ivar. Door de sadistische spelletjes van Ivar leeft Jaap-Jan elke dag in angst. Bang voor wat zou kunnen gebeuren. Maar wanneer hij achttien is, neemt hij een besluit: vanaf nu gaat alles anders. Hij verhuist, gaat op kamers en begint aan een studie psychologie. Tot zijn verbazing maakt hij snel vrienden, komt hij op een fantastische plek te wonen en wordt hij aangenomen als barman in de grootste club van de stad. Jaap-Jan, inmiddels J-J voor zijn vrienden, heeft het prima naar zijn zin. Totdat op een avond een oude bekende de club binnenkomt: Ivar. Voor de tweede keer neemt J-J een besluit, een besluit met verstrekkende gevolgen.

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel simpel:

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je mee wilt dingen naar deze fantastische prijs;
 • Voor extra winkans: Like Reviews & Roses op Facebook, volg Reviews & Roses op Twitter en/of Bloglovin’ (en geef dat ook even bij je reactie aan).

De winactie loopt tot en met 22 oktober 2015 en de twee winnaars worden random bepaald aan de hand van het rad van fortuin op ClassTools.net. De winnaars krijgen per mail bericht op vrijdag 23 oktober en dienen binnen een week te reageren.

Ik bedankt uitgeverij Unieboek | Het Spectrum voor het sponsoren van deze winactie.

Deze post is al 2606 keer gelezen


Geef een reactie

47 responses to “Winactie | Oog om oog – Buddy Tegenbosch {Afgelopen}

 1. Ik doe graag mee met deze actie! Ik heb Buddy al een paar keer mogen ontmoeten, door zijn enthousiasme wil ik dolgraag zijn boeken lezen. Natuurlijk volg ik je op alle social media kanalen. 😀

 2. Ik doe mee! Lijkt me leuk boek, zie hem overal langskomen 🙂

  Ik like je op fb (Monica Haak)
  Ik volg je op bloglovin (Monica Haak)
  Ik volg je op twitter (@boekmonica)
  En ik volg je op instagram (@moniiicaah en @myperfectbooklifeNL)

  XXX

 3. Wilma van 't Hof

  Ik maak heel graag kans op dit boek.
  Volger op Bloglovin’ (Wilma Van ‘t Hof), Twitter (@prulleke62) en natuurlijk ook fan op FB (Wilma Van T Hof)

 4. Myrthe

  Hi Jessica, dit boek wil ik om meerdere redenen winnen. Ten eerste om het zelf te lezen, en ten tweede om het uit te lenen aan een vriend! Het verhaal lijkt me mooi, indrukwekkend en leerzaam (op een bepaalde manier).

 5. Barbara Beun

  Ik doe ook mee (ook op twitter, facebook en bloglovin) voor mijn dochters van 16 en 19 die gek zijn op lezen, ze verslinden boeken en vooral de Young Adult boeken zijn populair natuurlijk! Dit lijkt me een geweldig boek voor ze. Dus ik wil ze graag verrassen.

 6. Annemay Mulder

  Leuk! Ik doe graag mee. Ben al sinds de brainstorm middag van unieboek met Buddy benieuwd naar het verhaal! Ik volg je nu op fb en volgde je al op bloglovin.

 7. Oe yes, ik wil dit boek echt graag hebben! Ik heb de digitale versie al mogen lezen voor de brainstormsessie van de uitgeverij, maar het is zéker een boek dat ik wil herlezen en ik echt in de kast wil hebben staan! Dus ik maak graag kans. En o ja, ik volg je al op Twitter, Facebook én Bloglovin’. ^.^

  (Grappig trouwens, dat rad van fortuin van die site! Ik kende het helemaal niet. Handig, ga ik eens onthouden voor eigen winacties. =)

 8. Ik doe heel graag mee met de winactie, want dit boek spreekt me erg aan en na de goede dingen die ik erover heb gehoord wil ik het zeker lezen. Ik volg je op Facebook (Jacoline Maes) en op Bloglovin’ (Jacoline)

 9. Wendy Perdok

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Ik volgde je al op Facebook, maar nu ook op twitter (al doe ik daar nog niet zoveel me)

 10. Ine

  Dit lijkt me een boek dat aangeeft wat pesterijen met iemand kunnen doen maar ook hoe je je daaraan kunt ontworstelen. .. boeiend.

 11. Bij het lezen van de samenvatting deed het me een beetje denken aan een Carry Slee-boek, maar goed dat je laat weten dat het voor alle leeftijden is. Ik kan wel verschillende dingen bedenken hoe het boek afloopt, maar ben erg benieuwd waar de schrijver voor gekozen heeft. Ik zou het boek dus graag willen winnen en volg je op alle 3 manieren!

 12. Kim

  Ik ben na jouw recensie erg nieuwsgierig geworden naar dit boek, dus ik doe zeker mee met deze winactie.
  Ik volg je via Facebook, twitter en bloglovin’ 🙂

 13. Ans Stier

  Ik volg je met veel plezier op Facebook en Bloglovin. Twitter is niet zo mijn ding anders zou ik je daar ook zeker volgen. Graag doe ik mee voor deze mooie prijs.

 14. Grete Karina

  Ben heel benieuwd naar het boek en maak graag kans!
  Ik like Reviews & Roses op Facebook en volg Reviews & Roses ook op Twitter en Bloglovin’.
  Groeten, Grete Karina