Persberichten #23

Geplaatst op 22 november 2017 door Jessica in Boeken, Films, Tv-series / 0 Comments

Persberichten

Dagelijks ontvang ik vele interessante persberichten. Voor deze maandelijkse vaste rubriek screen ik al deze persberichten en kijk ik welke mogelijk interessant zijn voor jullie of waar ikzelf enorm enthousiast over ben. Deze licht ik uit in dit persberichten overzicht.

Stripes

Series Verschijnt op DVDBlu-ray banner persberichten

Stripes

De leukste series tijdens de feestdagen

Ballers - Blindspot - Fuller House

Media Tornado – Warner Bros. Home Entertainment presenteert de leukste series om te kijken tijdens de Feestdagen; voor iedereen die vrij is of moet wachten tot de maaltijd is gegaard in de oven, met deze series hoeft niemand zich te vervelen vanaf 13 december. Zo verschijnt de komedie Ballers seizoen 3 van HBO op DVD en het bloedstollende tweede seizoen van Blindspot op Blu-ray en DVD. Omdat december toch vooral draait om familie is Fuller House seizoen 1 op DVD ideaal om te kijken, of om cadeau te geven. Voor de liefhebbers van de Gilmore Girls verschijnt Gilmore Girls: A Year in the Life op DVD.

Ballers seizoen 3 op DVD
In het derde seizoen van deze HBO hitkomedie volgen we opnieuw de gepensioneerde voetbalster Spencer (Dwayne ‘The Rock’ Johnson), die wordt geconfronteerd met zijn verleden in een strijd met zijn grootste concurrent Andre Allen (Andy Garcia).

Releasedatum: 13 december 2017
Speelduur: 10 afleveringen 30 minuten
Kijkwijzer: 12, grof taalgebruik, seks, discriminatie en drugs en/of alcoholgebruik

Blindspot seizoen 2 op Blu-ray en DVD
Jane Doe ontsnapt uit de CIA-bewaring nadat zij drie maanden werd gemarteld. Weller en zijn team worden geconfronteerd met nieuwe veranderingen binnen de FBI na de dood van Mayfair. Het team probeert ruimte te maken voor Nas Kamal en de nieuwe dubbel agent Jane werkt met Sandstorm om haar doel en haar verleden te begrijpen.

Releasedatum: 13 december 2017
Speelduur: 22 afleveringen van 41 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld, angst en grof taalgebruik

Fuller House seizoen 1 op DVD
In het vervolg op het alom bekende Full House is D.J. Fuller moeder van drie jonge jongens en sinds kort weduwe. Daarom trekken haar zus en beste vriendin met tienerdochter bij haar in om te helpen.

Releasedatum: 13 december 2017
Speelduur: 13 afleveringen van 25 minuten
Kijkwijzer: Alle leeftijden

Gilmore girls: A Year in the Life op DVD 
In dit langverwachte gloednieuwe seizoen zien we hoe de levens van de Gilmore Girls zich hebben ontwikkeld. Supersnelle dialogen en vlijmscherpe referenties voeren opnieuw de boventoon in deze dramaserie.

Releasedatum: 13 december 2017
Speelduur: 4 afleveringen van 90 minuten
Kijkwijzer: 6, geweld en grof taalgebruik

Stripes

Films Verschijnt op DVDBlu-ray banner persberichten

Stripes

Ferrari Race to Immortality

Ferrari: Race to Immortality

Vanaf 8 november op DVD en Blu-ray

Triple P Entertainment – Dé filmtip dit najaar voor Formule 1-liefhebbers: Ferrari: Race to Immorality. De film speelt zich af in de jaren ’50, toen de coureurs met gevaar voor eigen leven in hun wagen stapten. Deze bijzondere filmdocu is vanaf 8 november overal verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

In 1950 gaat de Formule 1 van start met het iconische Scuderia Ferrari. De koningsklasse stelt hoge eisen aan het menselijk vernuft, maar voor de coureurs is het de eerste tien jaar balanceren op de dunne draad tussen leven en dood. Enzo Ferrari is de grote man van de autosport en de patriarch van de stal, iemand die op een ongekende manier over snelheid durft te dromen. De twee sterren van het team, Peter Collins en Mike Hawthorn, zijn elkaars grootste concurrent. Toch vinden ze hun vriendschap even belangrijk als het winnen van de volgende race.

Ferrari: Race to Immortality vertelt het verhaal over liefde en dood, over de overwinningen en tragedies van de grote kampioenen van Ferrari. Doordeweeks is het la dolce vita en in het weekend hopen dat je overleeft.

Sterren

The Big Sick

The Big Sick

Vanaf 5 december op DVD en Blu-ray

Triple P Entertainment – Sluit het jaar sfeervol en met een big smile af met dé romcom van 2017: The Big Sick. Dit originele liefdesverhaal is hartverwarmend en hilarisch tegelijk. De film van producent Judd Apatow – bekend van Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids en Trainwreck – was de grote verrassing op Sundance Filmfestival 2017 en de lovende recensies zowel in Nederland als het buitenland logen er niet om. The Big Sick mag je niet missen! De film is vanaf 5 december verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani, die tevens de hoofdrol speelt, en zijn vrouw Emily V. Gordon. Samen schreven ze het humoristische script over de start van hun grootse liefde. De film vertelt op hilarische en tegelijk ontroerende wijze hun gevecht tussen liefde en familietradities. Producent Judd Apatow heeft een reputatie om komedietalent te ontdekken en overtreft zichzelf met de introductie van Kumail Nanjiani, een acteur die voor altijd een warme plek in je hart zal houden.

In de hoofdrollen: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Ray Romano, Holly Hopper | Regie: Michael Showalter | Productie: Judd Apatow en Barry Mendel, p.g.a. | Lengte: 119 minuten | Consumentenadviesprijs € 14,99

Sterren

Everything Everything still

Everything Everything

Vanaf 13 december op Blu-ray en DVD en 22 november via VOD

Media Tornado – Warner Bros. Home Entertainment brengt op 13 december het onwaarschijnlijke mooie liefdesverhaal Everything Everything uit op Blu-ray en DVD. De romantische dramafilm is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Het wereldwijd populaire boek is verfilmd met in de hoofdrollen Amandla Stenberg (As You Are, The Hunger Games), Nick Robinson (The 5th Wave, Jurassic World) en Anika Noni Rose (The Good Wife, Dreamgirls), en vertelt het verhaal van een zieke tiener die nog nooit frisse buitenlucht heeft ingeademd.

Synopsis Everything Everything:
Maddy is een tiener die allergisch is voor alles. Ze leidt een extreem beschermd leven en is nog nooit naar buiten geweest omdat zelfs een onschuldige wandeling tot haar dood kan leiden. Wanneer een nieuwe jongen, Olly, naast haar komt wonen komen ze met elkaar in contact via e-mail. Langzamerhand worden ze verliefd en laat Olly Maddy inzien dat ze helemaal niet écht leeft. Maddy is nieuwsgierig en vastberaden en durft haar leven te veranderen op een manier waar ze nooit eerder van heeft durven dromen.

Releasedatum: 22 november 2017 via VOD en 13 december 2017 op Blu-ray en DVD
Kijkwijzer: 9, angst
Speelduur: 96 minuten

Sterren

Geef het perfecte kerstcadeau met de nieuwe december releases van Universal Home Entertainment

Paw Patrol, Atomic Blonde, Trolls, Versailles

Paw Patrol: Saves Christmas – 6 december – DVD
Ga samen met de Paw Patrol op 6 besneeuwde avonturen, waaronder een extra lange Kerstaflevering! De pups repareren de slee van de Kerstman, brengen pinguïns terug naar hun ijskoude huis, helpen Everest een handje bij reddingen in de sneeuw en nog veel meer!

Atomic Blonde – 13 december – Blu-ray en DVD
Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het onrustige Berlijn in gestuurd om een zeer belangrijk dossier af te leveren. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een dodelijk spionnenspel.

Trolls Holiday Special – 13 december – DVD
Wanneer de eeuwige optimist Poppy ontdekt dat de Bergens geen feestdagen op de kalender hebben staan schakelt zij de hulp van Knoest en de rest in. Samen gaan ze op een heerlijk eigenzinnig avontuur om de Bergens te helpen, alleen denken zij geen hulp nodig te hebben. De muziek is niet te stoppen in de DreamWorks Trolls Vakantiespecial!

Versailles – seizoen 2 – 13 december – DVD
Versailles, 1672-1678. De Frans-Nederlands oorlog duurt voort, Louis XIV (George Blagden) confronteert zijn rivaal Guillaume d’Orange. Maar ook binnen het koninkrijk dreigt gevaar door het vergiftigingsschandaal. De koning bevindt zich in een neerwaartse spiraal en probeert zijn weg naar het licht te vinden. Louis heeft het eerste deel van zijn plan afgerond: het mooiste kasteel van Europa bouwen, maar zijn plan heeft een keerzijde. Louis heeft een nieuwe beschaving gecreëerd waar de hovelingen dromen over geld, macht en het beklimmen van de sociale ladder. Moreel gedrag is in verval en verspreidt zich als een soort gif; Versailles is aan het verrotten. Niet langer is de adel of Guillaume d’Orange Louis zijn grootste vijand, maar het paleis dat hij zelf heeft gecreëerd.

Stripes

Boeken verschenen of te verschijnen banner

Stripes

Drie nieuwe Y&A-titels

Young & Awesome – Je bent klaar voor de winter met de drie nieuwe titels van Young & Awesome. The White Rose is het langverwachte en spannende vervolg op The Jewel. Als het waar is van Tara Altebrando is een psychologische thriller over wilskracht en telekinetische gaven. En voor de liefhebbers van
romantische chicklits is Library Kiss het perfecte boek.

Als het waar is - Tara AltebrandoAls het waar is – Tara Altebrando

Als jouw gedachten sterker zijn dan die van alle anderen 

Overal waar Kaylee komt, gebeuren vreemde dingen. Toeval? Dan ontdekt Kaylee dat haar biologische moeder, die als tiener het nieuws haalde vanwege haar vermeende telekinetische gaven, tot levenslang is veroordeeld voor moord. Tot op de dag van vandaag ontkent haar moeder alle schuld. Kaylee besluit dat het tijd is om de waarheid te achterhalen – over haar moeder en over zichzelf.

Psychologische thriller over wilskracht en telekinetische gaven.

€ 17,50 | ISBN 978 90 258 7372 1 | 15 november 2017

Library Kiss - Kasie WestLibrary Kiss – Kasie West

Drie dagen opgesloten in een bibliotheek. Droom of nachtmerrie? 

Autumn raakt per ongeluk ingesloten in een bibliotheek. Ze verwacht dat haar vriendinnen of haar bijna-vriendje haar wel komen redden. Als dat niet gebeurt, dringt de realiteit zich op: hoe moet ze een lang weekend overleven in de bibliotheek? Dan blijkt dat ze niet alleen is: Dax, een jongen van school, heeft zich bewust laten insluiten in het gebouw…

Heerlijke chicklit met een vleugje romantiek.

€ 17,50 | ISBN 978 90 258 7401 8 | 15 november 2017

The White Rose - Amy EwingThe White Rose – Amy Ewing

Kan één meisje de wereld veranderen? 

Violet is op de vlucht. Ze zoekt een veilige plek waar ze zich kan verbergen voor de Hertogin. Een plek waar ze ongezien de krachten kan ontwikkelen waarvoor de adel zo bang is. Violet ontdekt al snel dat haar speciale gaven haar tot veel meer in staat stellen dan ze ooit had durven dromen… Kan ze een einde maken aan de uitbuiting en ongelijkheid in de Jewel?

Het spannende vervolg op The Jewel.

€ 17,50 | ISBN 978 90 258 7375 2 | 15 november 2017

Sterren

Phobos 3 - Victor DixenPhobos³ – Victor Dixen

Deel 3 van de YA-hit

Het derde deel van de spannende Phobos-reeks, over zes jongens en zes meisjes die meedoen aan een datingshow in de ruimte maar eenmaal onderweg merken dat het een grote samenzwering is waar zij het slachtoffer van lijken te worden.

De twaalf schipbreukelingen op Mars werken mee aan het in stand houden van een gruwelijke leugen. De kijkers van het programma hebben geen idee hoeveel gevaar er is op Mars én op aarde.

Léonor is bereid haar leven te geven om de wereld te redden. Maar is er nog wel genoeg tijd…?

Victor Dixen | Phobos³ | Paperback | €17,50 | ISBN 9789021407104 | E-book | €9,99 | ISBN 9789021407098 | Verschijning: 14 november 2017

Sterren

Lech - Kiki van DijkVanaf 18 november exclusief verkrijgbaar bij uw lokale boekhandel!

Xander Uitgevers – Hoever ben je bereid te gaan voor je baan?

Tess heeft haar droombaan gevonden bij het populaire pr-bureau Imagehouse. Maar dat succes heeft een keerzijde: ze ziet haar man en vierjarige tweeling steeds minder. En net als ze met het hele gezin een weekendje weg willen, wordt Tess gevraagd voor een brainstormsessie in het luxueuze skioord Lech.

Het team vergadert in een comfortabel chalet midden op de berg. De omgeving is prachtig, maar de sfeer ongemakkelijk. Tess voelt dat haar collega’s iets voor haar verbergen. En als het chalet door een hevige sneeuwstorm van de buitenwereld afgesloten raakt, lopen de spanningen hoog op… Wie durft Tess nog te vertrouwen?

Lech – Kiki van Dijk – € 5,- – ISBN 9789401607957

Sterren

In het diepe - Estelle MaskameIn het diepe – Estelle Maskame

Uitgeverij Moon – Zal MacKenzie de sprong in het diepe durven te wagen?

MacKenzie Rivers lijkt alles goed voor elkaar te hebben: ze heeft leuke vrienden, ze doet het goed op school en haar knappe ex probeert haar wanhopig terug te winnen. Maar toch ontbreekt er iets in haar leven in Windsor, Colorado. En dat zou weleens Jaden Hunter kunnen zijn. Lang, blond en atletisch – een jaar geleden viel Kenzie als een blok voor hem en zijn scheve glimlach.

Nu is alles anders. Een tragisch ongeluk heeft Jadens familie verwoest en ondanks haar gevoelens voor hem, weet Kenzie niet meer hoe ze met hem om moet gaan. Ze weet maar al te goed hoeveel impact een familietragedie kan hebben en ze kan het niet verdragen om dat nog een keer te doorstaan met Jaden. Daarom loopt ze van hem weg.

Als ze Jaden toevallig weer tegenkomt, realiseert ze zich dat ze haar gevoelens voor hem niet langer kan negeren. Maar zal Kenzie de sprong in het diepe durven te wagen?

In het diepe – Estelle Maskame – ISBN 978 90 488 4257 5 – YA – paperback – 304 pagina’s – € 17,50 – 22 november 2017

Stripes

Spelletjes banner

Stripes

Escape Room The Game VREscape Room The Game Virtual Reality

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2017
Categorie 18 plus

Media Tornado – Escape Room The Game VR van spellenuitgever Identity Games is vandaag bekroond met de titel Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 18 plus. Het is voor de tweede keer dat een titel uit de Escape Room reeks deze prestigieuze titel wint. Met een meerderheid van de stemmen bleek Escape Room The Game VR favoriet onder consumenten. De vakjury roemde het bordspel om de extra dimensie door de virtuele bril, waardoor het zeer realistisch is en helemaal passend in deze tijd.

Identity Games is zeer verheugd met de benoeming van Escape Room The Game VR. “Ons team is apetrots op deze prijs, het is een prachtige beloning voor al het harde werken’’, aldus Jan-Maurits Duparc, Chief Creations bij Identity Games.

Over Escape Room The Game VR

In Escape Room The Game VR moeten deelnemers, met behulp van de speciale VR-bril, samen binnen 60 minuten ingewikkelde puzzels oplossen en de codes zien te kraken om te kunnen ontsnappen uit twee meeslepende ruimtes: Submarine en Behind Enemy Lines. Samenwerken, creativiteit, logica en aandacht voor details komen samen. Met de speciale knop op de VR-bril worden elementen in de ruimtes geactiveerd, waardoor onmisbare aanwijzingen naar voren komen. De twee meeslepende mysteries zorgen voor een optimale escape room beleving thuis. De virtuele wereld is ontwikkeld door The Ambassadors uit Amsterdam.

Escape Room The Game VR is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €24,99. In 2016 werd het Escape Room The Game basisspel in meerdere landen bekroond.

Stripes

Overig banner

Stripes

Augmented Reality smartphone game brengt toverwereld van J.K. Rowling tot leven voor fans wereldwijd

Harry Potter Wizards UniteMedia Tornado – Niantic, Inc. en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben vandaag de ontwikkeling aangekondigd van Harry Potter: Wizards Unite™, een augmented reality (AR) smartphonegame op basis van de Wizarding World van J.K. Rowling. In het door Niantic gepubliceerde en door Niantic en Warner Bros. Interactive Entertainment ontwikkelde Harry Potter: Wizards Unite™, te verschijnen onder het label Portkey Games, wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste smartphone-technologie voor augmented reality om aankomende heksen en tovenaars toverkracht te geven.

Harry Potter: Wizards Unite™ zal aantonen dat magie gewoon bestaat en dat spelers deel kunnen uitmaken van de verbeeldingsvolle toverwereld van Harry Potter, via het AR- en realworld smartphonegameplatform van Niantic en de kennis en kunde van WB Games San Francisco. Op verkenning door echte wijken en steden wereldwijd beleef je avonturen, leer je toveren, ontdek je geheimzinnige voorwerpen en kom je in aanraking met legendarische monsters en vertrouwde personages.

Harry Potter: Wizards Unite™ is onderdeel van Portkey Games, een nieuw gameslabel van Warner Bros. Interactive Entertainment, speciaal voor video- en smarphonegames geïnspireerd door de Wizarding World van J.K. Rowling.

Meer details over Harry Potter: Wizards Unite™ volgen in 2018.

Alles over Harry Potter: Wizards Unite™ kun je vinden op www.harrypotterwizardsunite.com. Laat je e-mailadres achter voor het laatste nieuws en volg de game op Facebook en Twitter.

Stripes

Welk persbericht vind jij interessant?

Deze post is al 2431 keer gelezen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ook interessant:

Tags:


Geef een reactie