Persberichten #3 | Maart

Geplaatst op 4 maart 2016 door Jessica in Films, Tv-series / 7 Comments

Plaatje voor rubriek Persberichten

Wat leuk dat jullie het persberichten overzicht weer lezen. Vandaag heb ik voor jullie deel drie, met een overzicht van DVD’s die deze maand gereleased worden, maar ook nieuws over evenementen en een nieuwe subscription box voor fans van boeken en graphic novels! Kijken jullie mee?

Nog een korte herintroductie uit Persberichten #1:

Hoe zal dit overzicht eruit gaan zien? Neem ik complete persberichten – die soms al de grote van één gewone blogpost zijn – helemaal over? Nee. Ik zal aangeven waar het om gaat, wanneer de release of première is, en ik voeg een korte omschrijving bij van waar het over gaat (overgenomen uit het persbericht dat ik ontvangen heb). Mocht ik de film/tv-serie/etc. al gerecenseerd hebben, dan zal ik uiteraard wel nog een verwijzing naar de recensie toevoegen. Mocht je nou denken: ‘Ik mis een serie of film, etc.’ Dan kan het wezen dat ik van die maatschappij nog geen persberichten ontvang (mijn mailadres staat op de contactpagina). Ik hoor graag of jullie nog tips en tops hebben dus laat het mij zeker horen door onderaan in het reactieveld je mening te geven!

Alle beeldmateriaal en genoemde informatie is overgenomen uit persberichten van, of verkregen via, de vertegenwoordigende partijen van onderstaande producten. Als het persbericht ook online te vinden is voeg ik daarvan een link toe.

Series - Verschijnt binnenkort op DVD en Blu-ray banner

The Strain
Koop op DVD | Blu-ray

The Strain – Seizoen 2
Release: 9 maart 2016

Twentieth Century Fox Home Entertainment – De transformatie is begonnen. Het valt niet langer te ontkennen… New York valt razendsnel ten prooi aan een kwaadaardige epidemie, en er is niemand die kan helpen. De inwoners rest de keuze: vechten of sterven. Dr. Ephraim “Eph” Goodweather en zijn onwaarschijnlijke bondgenoten hebben tevergeefs geprobeerd om de belichaming van dit kwaad – The Master – uit te schakelen. Nu hebben Eph en Dr. Nora Martinez al hun hoop gevestigd op de ontwikkeling van een biologisch wapen om de schepsels uit te roeien, terwijl Abraham Setrakian op zoek gaat naar een eeuwenoud boek dat hopelijk de volledige geschiedenis van de strigoi zal blootleggen… en misschien ook een manier om hem te doden. Ondertussen zint The Master op wraak en laat hij nieuwe, nog angstaanjagendere soorten bloeddorstige schepsels op hen los. Ze moeten een manier vinden om hem te verslaan voor de besmetting zich te ver verspreidt en onomkeerbaar wordt… en voor ze zelf in monsters veranderen.

Stripes

Game of Thrones - Seizoen 1 tot en met 5
Koop seizoen 5 op: DVD | Blu-ray Koop boxset op: DVD | Blu-ray

Game of Thrones – Seizoen 5 + Boxset 1-5
Release: 14 maart

Warner Bros. Home Entertainment – Winter is coming! Warner Bros. Home Entertainment brengt het complete vijfde seizoen van het wereldwijde TV-fenomeen Game of Thrones 14 maart 2016 uit op Blu-ray™ en DVD, tegelijkertijd met de boxset van seizoen 1-5. In dit seizoen duurt de strijd om de IJzeren Troon en de Zeven Koninkrijken voort. Ondertussen maken de gevreesde White Walkers hun opmars naar Westeros. Naast draken, vriendschappen en bondgenoten maken oude en nieuwe vijanden hun opwachting en kunnen fans wederom genieten van de vele intriges en expliciete scènes. Beleef alle gloednieuwe afleveringen van de hooggewaardeerde fantasyserie, met glansrollen voor Carice van Houten en Michiel Huisman, nu op Blu-ray™ en DVD.

Bonusmateriaal DVD: Anatomy of an Episode: Mother’s Mercy | The Real History Behind Game of Thrones | A Day in The Life | New Characters/New Locations | Audio Commentaries | 4 Deleted Scenes
Bonusmateriaal Blu-ray: Alles dat op de DVD staat + The Dance of Dragons | In-Episode Guide | Histories & Lore
Speelduur: 10 afleveringen van 53 minuten
Speelduur boxset: 50 afleveringen van 55 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld en grof taalgebruik

Bekijk ook deze infographic

Stripes

A.D. The Bible Continues
Koop op DVD

A.D. The Bible Continues
Release DVD: 23 maart

Twentieth Century Fox Home Entertainment – Producers Roma Downey en Mark Burnett presenteren A.D. The Bible Continues — een spectaculaire 12-delige reeks die de draad weer oppikt waar The Bible destijds was gestopt. Deze aangrijpende, spirituele reis begint bij de kruisiging en verrijzenis van Christus. We volgen de heldendaden en offers van Zijn eerste volgelingen in erg turbulente tijden en zien hoe zij de loop van de menselijke geschiedenis veranderen. A.D. The Bible Continues is een episch en tijdloos verhaal met een indrukwekkende internationale cast, spannende actiescènes en verbluffende visual effects… Kortom, inspirerend entertainment voor iedereen!

Stripes

Strike Back - Seizoen 4
Koop op DVD | Blu-ray

Strike Back – Seizoen 4
Release: 30 maart

Warner Bros. Home Entertainment – De bikkelharde serie Strike Back keert terug voor een vierde seizoen op DVD. Maak je klaar voor de nagelbijtend spannende missies van het special ops team Section 20 van de Britse geheime dienst MI6. Van de tropische stranden van Thailand tot de bergtoppen van de Zwitserse bergen: het team van Section 20 zet keer op keer hun leven op het spel in levensgevaarlijke missies. Sluit je aan bij Section 20 en geniet van tien gloednieuwe afleveringen en niet eerder vertoond bonusmateriaal van het vierde seizoen van Strike Back op DVD.

Bonusmateriaal: How to Piss Off an MMA Fighter | How to Interrogate with Electricity | How to Jet Ski Through a Marketplace | How to Bulldoze a Car | How to Scale a Skyscraper in Bangkok | Season 3 Recap | How to Say Goodbye | Production Ron, Day 63 (Budapest, Hungary) | Production Ron, Day 14 (Bangkok, Thailand) | Production Ron, Day 62 (Haimasker Military Base, Hungary) | Production Ron, Day 36 (Krabi, Thailand)
Speelduur: 10 afleveringen van 45 minuten
Kijkwijzer: 16; geweld, angst, grof taalgebruik

Stripes

Films - Verschijnt binnenkort op DVD en Blu-ray banner

Spectre Blu-ray
Koop op DVD | Blu-ray

Spectre
Release: 2 maart 2016

Twentieth Century Fox Home Entertainment – Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de complexe, bedrieglijke waarheid achter SPECTRE.

Stripes

Black Mass
Koop op DVD | Blu-ray

Black Mass
Release: 30 maart

Warner Bros. Home Entertainment – Op 30 maart presenteert Warner Bros. Home Entertainment de spannende misdaadfilm BLACK MASS op Blu-ray™, DVD en VOD, met in de hoofdrol Golden Globe® winnaar Johnny Depp (Pirates of the Carribean films) als Boston’s meest beruchte crimineel ooit; James ‘Whitey’ Bulger. Het waargebeurde verhaal over de Ierse gangster uit de jaren ’70 die FBI informant werd en zo met nog meer misdaden wegkwam is gebaseerd op het gelijknamige boek. BLACK MASS kent een ware sterrencast met o.a. Joel Edgerton (The Great Gatsby), Golden Globe® winnaar Kevin Bacon (The Following), Emmy® Award winnaar Benedict Cumberbatch (The Imitation Game) en Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey). Een absolute aanrader voor de liefhebber van misdaadfilms.

Bonusmaterialen DVD: Johnny Depp: Becoming Whitey Bulger
Bonusmaterialen Blu-ray: The Manhunt for Whitey Bulger | Johnny Depp: Becoming Whitey Bulger | Black Mass: Deepest Cover, Darkest Crime
Speelduur: 122 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar; grof taalgebruik en geweld

Series Binnenkort op tv banner

Criminal Minds Beyond BordersCriminal Minds: Beyond Borders
Vanaf 23 maart 21.25 uur

Criminal Minds: Beyond Borders richt zich op een afdeling van de FBI dat Amerikaanse burgers helpt die internationale problemen hebben.

 

Overig

Bats Bones and DiceNederland krijgt groots Horror & Halloween convention

Easyfairs – Op 29 en 30 Oktober 2016 kunnen horror- en halloweenliefhebbers genieten van de allereerste Nederlandse convention op dit gebied, Bats, Bones & Dice.

Easyfairs, de eventorganisatie van oa. Dutch Comic Con, tovert tijdens het evenement de Jaarbeurshallen in Utrecht om tot Dracula’s kasteel gecombineerd met een enorme freakshow. Bats, Bones & Dice zoekt hiermee de scherpe rand van het pop-culture spectrum op. Met horror gerelateerde partners, films, cosplay wedstrijd en natuurlijk gasten. Daarnaast zal er een flinke dosis Rock and Roll over het geheel worden gegoten om het feest compleet te maken. Ook wordt hier de aftrap voor Halloween gegeven waar liefhebbers alvast in de stemming kunnen komen. Geheel in stijl kunnen zij twee dagen lang genieten van het grootste themaevenement van Nederland.

Kaarten zijn nog niet in de voorverkoop. Informatie over Bats, Bones & Dice vind je op
www.facebook.com/BatsBonesDice

Stripes

Game of Thrones seizoen 5Win Game of Thrones prijzen bij Elfia

Warner Bros. Home Entertainment – Op 23 en 24 april is het zover: dan vindt Nederlands grootste, jaarlijkse fantasy evenement ELFIA plaats bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Naast de vele activiteiten, workshops, stands en optredens kunnen bezoekers ieder jaar deelnemen aan de ELFIA Kostuumparade. Bezoekers krijgen 2 minuten de tijd om hun kostuum en act te laten zien aan de jury. Speciaal ter gelegenheid van de release van het vijfde seizoen van Game of Thrones of Blu-ray™ en DVD, is er tijdens de 16e editie van ELFIA een Games of Thrones categorie toegevoegd aan de Kostuumparade. De bezoeker die als beste Game of Thrones karakter verkleed gaat, maakt kans op een unieke Game of Thrones prijs.

Ter promotie van de Blu-ray™ en DVD release van Game of Thrones seizoen 5 maken bezoekers die zaterdag en zondag gekleed zijn als hun favoriete Game of Thrones karakter kans op een uniek Game of Thrones prijzenpakket, bestaande uit een door Carice van Houten gesigneerde boxset van seizoen 1 – 5, het Game of Thrones Monopolyspel, een actie-figuur, onderzetters en het boek `Een dans met draken: oude vetes, nieuwe strijd´.

Wil je deelnemen aan de parade, meld je dat vooraf aan via deze link of tijdens het evenement bij het registratiepunt naast het Medieval Stage. Voorwaarden voor deelname vind je op www.elfia.com, bij vragen kun je mailen naar anneke@elfia.com.

Stripes

Threads boxNieuwe subscription box voor boekliefhebbers: Threads!

Zavvi – Wij hebben bij Zavvi een nieuw product gelanceerd: Threads. Threads is een nieuwe abonnementbox die bestaat uit een exclusief ontworpen t-shirt én een Engelstalig boek of graphic novel, dit voor maar €13,49 per maand! Wat betreft de betaling, deze zal iedere maand op de eerste werkdag worden afgeschreven, en de box zal dan tussen de 1ste en de 10de van iedere maand worden verzonden. Lees meer!

Noot van Jessica: Natuurlijk had ik nog wat vragen en hier hebben ze uitgebreid antwoord op gegeven. De Threads box zal in tegenstelling tot de ZBOX geen maandelijks thema hebben, maar het boek/graphic novel en het t-shirt zullen wel in lijn met elkaar zijn. Momenteel zit je direct aan een abonnement vast, maar ze zijn aan het kijken of ze dit kunnen omzetten. Ook heb ik gevraagd naar de betaalmogelijkheden, gezien je de beide boxen alleen kunt betalen met creditcard. En ik heb goed nieuws, want ze geven aan bezig te zijn de betaalmogelijkheden uit te breiden naar iDeal. Echter, ze konden nog geen tijdsframe geven voor hoe lang dit nog gaat duren. Laten we hopen dat het snel is, want dan kunnen we eindelijk allemaal deze leuke boxen kopen!

Stripes

Welk nieuwtje vind jij het leukst?

Deze post is al 1159 keer gelezen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ook interessant:

Tags: , ,


Geef een reactie

7 responses to “Persberichten #3 | Maart