Categorieën: Boeken / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Superheroes

Celebrate Books

Joehoe! Vorige week woensdag bezorgde de postbezorger de nieuwste Celebrate Books box getiteld Superheroes. De afgelopen maand heb ik veel last heb gehad van mijn muisarm. Ik heb er eerlijk gezegd al ruim twee tot drie jaar geen last van gehad, maar de laatste tijd speelt het weer op. Daarom heb ik de unboxing opgenomen als video en deze gedeeld via de socials. Maar natuurlijk wil ik de box ook gewoon hier unboxen. Kijk je mee?

Alter Ego – Marissa Meyer

Alter Ego - Marissa Meyer Quote card

Celebrate Books – Het jaar is voorbij gevlogen. Dit is alweer de laatste box van 2017! Wij wensen je een heel fijn 2018 toe vol prachtige boeken en goedgevulde boekboxen. Voor je ligt de Superheroes box. Wat een feestje was het om deze box samen te stellen! Het boek uit deze box is Alter Ego van Marissa Meyer. Wij zijn ontzettend fan van haar en kunnen niet wachten om er in te beginnen. Wat is het een mooie hardback! In de box vind je ook een bijbehorende quote card.

Mijn mening – Jaaaaa! Keken jullie ook zo uit naar dit boek? Tijdens de YA-events in Heerenveen en Sneek afgelopen september en juni, spraken Myrthe en Lotte van Blossom Books over dit boek en elke keer werd ik enthousiaster. Ik ben dus héél benieuwd naar dit boek.

Waaier

Waaier

Celebrate Books – Onze favoriete superheldin is Wonder Woman, daarom lieten we de toffe waaier in samenwerking met Another View maken.

Mijn mening – Ik ben gek op waaiers en spaar ze vooral door altijd één te kopen op de locatie waar ik vakantie vier. Ik moet wel zeggen dat ik de waaier uit de Bad Boys box leuker vind.

Fan art

Fan art

Celebrate Books – In deze box zitten twee fan art-kaarten. De Justice League fan art is gemaakt door Gingerkids Arts. De kaart van Black Widow is ontworpen door DendelionRide.

Mijn mening – De kaart van Justice League vind ik echt heel gaaf. Alleen de gezichten zijn wat minder. Het lijkt alsof eroverheen is geverfd. Maar dat vlekkerige vind ik erg mooi. Het lijkt een beetje op een art-style die ik tegen ben gekomen op Dutch of Amsterdam Comic Con. Doordat ik de Justice League kaart in de box zag, ging ik er automatisch van uit dat de tweede kaart ook fan art van Justice League zou zijn. Ik dacht al wel meteen aan Black Widow, maar kon mij niemand herinneren uit het DC universum die op haar lijkt. Dom natuurlijk, want het is gewoon Black Widow uit het MARVEL universum. Soms denkt mijn brein te moeilijk, haha.

Dark Villain thee

Dark Villain thee

Celebrate Books – Exclusief voor deze box maakte A bookish Flickering voor ons de Dark Villain thee. Het is gemaakt van zwarte thee en Malificent staat op het etiket!

Mijn mening – Ik heb de thee inmiddels nog niet geproefd, en ik twijfel of ik zwarte thee lekker vind. Maar dit pakje bevat wel een mooie hoeveelheid thee. Dus als de thee lekker is, kun je er mooi een tijdje mee vooruit.

Tegeltje

Tegeltje The Lunar Chronicles

Celebrate Books – Omdat Alter Ego geschreven is door Marissa Meyer wilden we heel graag een The Lunar Chronicles art in de box doen. We lieten de fan art van Emmy van Ruijven drukken op een tegeltje. Collecters item!

Mijn mening – Leuk, weer een tegeltje. Wel vind ik het jammer dat dit tegeltje niet past bij de andere tegels qua stijl. De andere twee hebben namelijk een heel specifieke stijl en ondanks dat het volgens mij niet van dezelfde artiest is, lijken de ontwerpen wel op elkaar. Deze steekt er helaas bij af. Gezien ik ze graag bij elkaar zet vind ik het leuker als er één stijl wordt gehanteerd. Ik had trouwens eerst totaal niet door dat het om de meiden uit The Lunar Chronicles ging. Het deed mij in eerste instantie denken aan de Spice Girls doordat de vijf meiden net als hun zo verschillend zijn, haha. Lekker kleurrijk!

Extra

Extra

Mijn mening – Dan vond ik ook nog enkele leuke extraatjes. Ik denk dat de handtekeningen op twee van de kaarten een soort van compensatie zijn voor het feit dat de quote card niet gesigneerd is. Maar wel hartstikke leuk. De boekenleggers zijn ook leuk, met als topper natuurlijk die van Alter Ego; die wilde ik namelijk erg graag hebben.

Conclusie

Er is veel commotie geweest om deze box, dat vind ik erg jammer, maar ik wil er verder ook niet meer ruchtbaarheid aan geven. Hoewel ikzelf deze Superheroes box niet de beste box vind, vind ik het ook niet de slechtste. Wat ik echt leuk vind aan de box zijn: natuurlijk het boek, de quote card en de fan art. Bekijk je mijn vlog ook en laat je mij weten wat je daarvan vindt? Ik ben erg benieuwd of je vindt dat ik het vaker moet doen. Er staat in elk geval nog één op de planning, en die is al te zien via Youtube.

Wat voor product zou jij nog graag in de box zien?

Deze post is al 1581 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Superheroes