Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | The Bookish Shop – The Darkest Star box

Blurr The Darkest Star box

Aaaaah mijn pakketje van The Bookish Shop is binnen! The Bookish Shop is een webshop met boekenboxen uit Amerika. Alweer maanden geleden vertelde Jennifer L. Armentrout in een blogpost over een samenwerking voor een speciale box in verband met de verschijning van The Darkest Star; het nieuwste deel in de LUX-serie door Jennifer L. Armentrout. Hoewel ik de boeken nu in het Nederlands lees en spaar en de box niet goedkoop was, ben ik zó groot fan van de serie dat ik deze box móést en zóú kopen. Vandaag vertel ik je of het het waard was. Er zit helaas niet echt een spoilerkaart bij met meer informatie, maar gelukkig wel een lijstje met de items die in de box zouden moeten zitten en wie het heeft gemaakt. Kijk je mee naar de inhoud?

Shirt

T-shirt Oh holy alien babies everywhere

O mijn god, ik gilde van blijdschap, haha. Een t-shirt met mijn favoriete quote uit Onyx. We moesten bij het bestellen onze maat opgeven. Gezien ik gewend ben dat t-shirts in boxen klein uitvallen ben ik expres voor een maat groter gegaan, en die zit als gegoten. Ik ben zo blij mensen! Het t-shirt zit ook lekker en lijkt van goede kwaliteit. Dit shirt ga ik zeker vaak dragen. Als ik het trouwens goed heb gezien kon je één van drie (of zelfs meer?) kleuren krijgen. Ik heb een donkerblauwe, maar ik zag ook een blauwgroene versie en donkergroene versie voorbij komen op Instagram. Het shirt is ontworpen door The Bookish Shop.

Mug

Mug LUX-series

Toen ik deze mok, ontworpen door Bookworm Boutique, uit de box haalde, baalde ik nogal. Zelfs met het bubbeltjesplastic er nog omheen zag ik dat deze mok niet meer heel was. Het complete oor mist eraf. Huilen! Ik ga nog even contact opnemen met The Bookish Shop, in de hoop dat ze een nieuwe sturen. Ik vind de mok namelijk wel echt superleuk. Wat ik ook leuk vind, is dat de tekst in de kleuren van het boek gedrukt is.

Enamel pin

Enamel Pin - Simmer Down Kitten

Deze enamel pin van Ink & Wonder is ook helemaal leuk. Ik ben eigenlijk niet zo van de enamel pins, maar als ik heel erg fan ben, vind ik opeens alles leuk, haha. Heel leuk hoe ze het Obsidian enzo erin hebben verwerkt. Daarnaast ziet het er gewoon lekker vrolijk uit.

Candle

The Darkest Star candle

Oooooh, deze kaars ruikt zó lekker! De kaars is gemaakt door Whiskey Diamond Candle Co. en ruikt naar perziken. En laat ik dat nou echt een heerlijke geur vinden. Daarnaast ziet de kaars er ook nog belachelijk mooi uit; helemaal in de stijl van The Darkest Star. De kaars is groen, met sterretjes er bovenop, en een stukje Obsidian. Of het echt Obsidian is, of een ander soort gesteente dat erop lijkt, dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Op de zijkant van de kaars staan de quotes: “His breath now coasted over my cheeks. I’m not a Luxen. There was another pause.” en “You… smell. Excuse me? You smell like… peaches.”

Opposition Print

Quote LUX-series

Deze print van The Bookish Shop is helemaal on point. Deze quote uit Opal is zó mooi, en tegelijkertijd was dit moment zo hartverscheurend. Ik ga deze inlijsten. <3

Obsidian Bookmark

The holy trinity of hot boys

Hoewel deze boekenlegger op zich niet mega bijzonder is, is de quote wel erg leuk, haha! De boekenlegger is ontworpen door The Bookish Shop. Het is absoluut leuk dat ze de cover van The Darkest Star ook hier in terug laten komen met de kleur en sterren.

Signed & Personalized Book: The Darkest Star by Jennifer L. Armentrout

The Darkest Star

En dit is natuurlijk ook helemaal geweldig. The Darkest Star is gesigneerd door Jennifer L. Armentrout. Nee, geen bookplate. Nee, niet alleen een handtekening. Maar gepersonaliseerd. Superleuk! Ik ben ook gek op deze cover; mooi en sprankelend.

Extra: pin

Dare to Love pin

Als extraatje zat deze leuke pin er ook nog bij. Naar ik begrepen heb was het ‘zolang de voorraad strekt’, al heeft denk ik iedereen die de box besteld had, de pin wel ontvangen. Ik vind hem in elk geval erg leuk.

Conclusie

The Darkest Star box - The Bookish Shop

Was het het waard om deze box te kopen? Ja, ik vind van wel. Ik denk dat andere fans van de serie, net als ik, enorm enthousiast worden van deze box. Vooral het t-shirt vind ik he-le-maal het einde! Maar uiteindelijk ben ik blij met alle items die in de box zitten, dus mijn dag was helemaal goed toen deze box binnenkwam, haha.

Wat vind jij van deze special box?

Deze post is al 1844 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | The Bookish Shop – The Darkest Star box

  1. Oh, zo jammer van die beker. Ik heb het zelf ook een keer voorgehad maar toen kreeg ik gelukkig (net als jij) een nieuw exemplaar. Het beschadigde exemplaar (zonder oor) staat trouwens gewoon in mijn boekenkast te pronken.

  2. Do

    Wauw, wat een leuke box! Echt heel leuk dat het boek persoonlijk gesigneerd is. Jammer dat de mok kapot is gegaan, hopelijk krijg je een vervanging! Het t-shirt is echt heel tof <3