Categorieën: Wie is de Mol? / Tags: , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Wie is de Mol? | Ook Chris Zegers en Ajouad El Miloudi doen mee

Wie is de Mol kandidaten

De laatste kandidaat waar ik het over had was Carolina Dijkhuizen, en sindsdien zijn er alweer twee nieuwe kandidaten bekend gemaakt. Ze maakten telkens om en om een man en een vrouw bekend, maar dit keer werden twee mannen aangekondigd. Ik ga er dus vanuit dat de laatste twee kandidaten vrouwen zullen zijn. Met de ene man ben ik al wel bekend, en van de ander heb ik nog nooit gehoord.

Chris Zegers

De zevende kandidaat die werd aangekondigd was Chris Zegers. Zondagavond was het logo van Wie is de Mol? gemonteerd in zijn programma 3 op Reis. Een gekkenhuis volgde, waarna het officieel werd bevestigd. Chris Zegers verklaart: “Het was gisteravond gekkenhuis nadat 3 op reis was uitgezonden. We hebben het logo erin gemonteerd en genoten in de aanloop ernaartoe. Je draagt het geheim toch een tijd met je mee. Iedereen is euforisch op het moment dat je het kunt uiten. Het was een leuke manier om het nieuws bekend te maken. Het is zoiets bijzonders.”

Ajouad El Miloudi

De achtste kandidaat is Ajouad El Miloudi. Ik ben niet met hem bekend, maar hij blijkt een ontbijt/lunch en brunch zaak te hebben in Amsterdam. In deze nieuwe lunchroom werd ook een item opgenomen door een verslaggever van RTL Boulevard. Na het interview bleek ineens een Wie is de Mol? taart in de vitrine te staan.

Ajouad verklaart: “De eerste aflevering was volgens mij ook de grootste mindfuck uit de geschiedenis van Wie Is De Mol? Ik was na de eerste aflevering spontaan schizofreen.” Ook zegt hij: “Dit was serieus het zwaarste geheim dat ik ooit heb moeten bewaren.”

Nog twee te gaan

Inmiddels zijn dus al acht kandidaten bekend en de laatste twee zullen in de komende anderhalve week bekend worden gemaakt.

Wie is de Mol kandidaten seizoen 15

Heb jij al een favoriet?

Deze post is al 1941 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Wie is de Mol? | Ook Chris Zegers en Ajouad El Miloudi doen mee