Categorieën: Wie is de Mol? / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Wie is de Mol?: de tweede kandidaat is bekend!

Wie is de Mol kandidaten

Jahaaa! Ik had gezegd jullie op de hoogte te houden van alle aankondigingen van de nieuwe Wie is de Mol? kandidaten, dus hierbij vertel ik jullie wie de tweede kandidaat is en wanneer de derde kandidaat bekend zal worden gemaakt.

De tweede kandidaat

Rik van de Westelaken – de eerste kandidaat die bekend is gemaakt, lees hier meer! – had het al op Instagram aangekondigd; de tweede kandidaat zou bekend gemaakt worden op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2014.

Laden

Donderdag 16 oktober ben ik met een andere #widm-kandidaat bij t #Televizierring-gala. Wie? Onthulling volgt op de rode loper!

Weergeven op Instagram


In tegenstelling tot Rik van de Westelaken – die ik uiteindelijk nog wel bij de NOS wist te plaatsen – herkende ik deze kandidaat totaal niet.


Het is Marlijn Weerdenburg, bij anderen waarschijnlijk beter bekend als Danni Lowinski uit de gelijknamige tv-serie. Je hebt het al geraden, ik kijk amper Nederlandse televisie en Nederlandse tv-series. Ik herken de naam van de serie wel en ik weet ook waar het over gaat, ik weet zelfs dat er in Duitsland en België ook een serie met dezelfde titel bestaat. Je zou Marlijn echter ook kunnen kennen als onderdeel van het duo Miss Molly & Me – samen met Helge Slikker – dat dit jaar te zien is in de theatertour TRAVELERS.

De derde kandidaat

Vanochtend ontving Giel Beelen in zijn ochtendshow onderstaande foto met bijgaande tekst: “Leuk hoor al die aandacht voor hen, maar deze molkandidaat was er ook gewoon… Wil je weten wie ik ben, bel dan maandag om 10 over 8 dit nummer. Als ik je vragen 4 x met JA kan beantwoorden, zal ik mezelf bekendmaken.”

De derde mol kandidaat bij Giel Beelen

Maandagochtend gaat Giel met de derde kandidaat bellen. De 4 vragen die hij zal stellen kun jij mede bepalen! Je kunt je vraag insturen via de Giel app. Lees er hier meer over.

Wat vinden jullie van dit nieuws?

Deze post is al 1406 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Wie is de Mol?: de tweede kandidaat is bekend!