Categorieën: Films / Tags: , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Filmrecensie | The Spy Who Dumped Me (2018)

The Spy Who Dumped Me still

The Spy Who Dumped MeTitel: The Spy Who Dumped Me
Releasedatum: 9 augustus 2018 (NL)
Regisseur: Susanna Fogel
Cast: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Hasan Minhaj, Gillian Anderson
Tagline: Minimum Experience. Maximum Damage.
Genre: Actie | Avontuur | Komedie
Kijkwijzer: 16+ (Geweld, Grof taalgebruik)

SterrenSterrenSterrenSterren

Audrey en Morgan, twee beste vriendinnen uit Los Angeles, komen er achter dat de ex-vriend van Audrey een geheim agent is. Wanneer hij plots in hun appartement opduikt raken ze verstrikt in een hachelijke internationale samenzwering. Tot hun eigen verbazing komen ze meteen in actie en slaan ze op de vlucht door heel Europa om een plan te bedenken en de wereld te redden.

Leuke trailer

Al een tijdje leek The Spy Who Dumped Me enorm leuk toe. Ik had een trailer gezien en had de film al in de bioscoop willen zien. Helaas is het onmogelijk om alle films die ik wil zien daadwerkelijk in de bioscoop te zien. Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als een thuisbioscoop. Inmiddels heb ik de film dan ook eindelijk gezien!

The Spy Who Dumped Me still 4

Het verhaal

The Spy Who Dumped Me draait om Audrey (Mila Kunis) en haar goede vriendin Morgan (Kate McKinnon). Audrey is net via een tekstberichtje gedumpt, en ze krijgt haar ex maar niet te pakken voor een verklaring. Weet zij veel dat haar ex stiekem een spion is! Ze raakt verwikkeld in een complot en samen moeten de vriendinnen ervoor zorgen dat ze in leven blijven en een usb-stick in veiligheid brengen.

Enorm gelachen

Ik heb enorm genoten van The Spy Who Dumped Me. Mila Kunis en Kate McKinnon zijn een hilarisch duo en hebben een goede chemie met elkaar. De grappen en grappige scènes in de film worden goed gebracht en ik heb dan ook regelmatig hardop gelachen. Een voorbeeld dat ook in de trailer te zien is, is wanneer ze een auto proberen te confisqueren, maar ze niet weten hoe deze te besturen omdat het geen automaat is. Of de grap in het hotel in Amsterdam. Kunis en McKinnon worden bijgestaan door de voor mij onbekende Justin Theroux en Outlander-hottie Sam Heughan. Door de gehele film heen had ik geen idee welke van de twee ik moest vertrouwen, wat de film extra spannend maakte.

The Spy Who Dumped Me still

Iets te lang

Enige minpuntje is dat de film eigenlijk net iets te lang duurt. Hierdoor verslapte mijn aandacht op een gegeven moment. Ik denk dat dit type films, waarbij actie met komedie wordt gecombineerd meer geschikt zijn met een looptijd van anderhalf uur, in plaats van twee uur. Het is namelijk niet dat de film een heel ingewikkeld plot heeft of een verhaal dat extra tijd benodigd.

Conclusie

The Spy Who Dumped Me is een hilarische film vol actie over twee dames die onwetend in een groots complot belanden, nadat de ex van één van de dames een spion blijkt te zijn. Hoewel de film voor een actiekomedie misschien iets te lang duurde, weet de film zeker een positief gevoel achter te laten. Ik heb enorm gelachen om de idiote gebeurtenissen en heb genoten van het acteerwerk van de dames.

Heb jij The Spy Who Dumped Me al gezien?

Deze post is al 1259 keer gelezen


Geef een reactie