Categorieën: Films / Tags: , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Mini-recensies #21 | Deze films keek ik in september

Vergeleken met augustus was september op het gebied van films kijken een slechte maand. Keek ik in augustus nog dertien films, keek ik er in september slechts twee. Waar dat mee te maken had? Vakantie en boeken. De eerste twee weken was ik op vakantie en keek ik dus geen films (die mogelijkheid was er ook niet), en de laatste twee weken van september stonden in het teken van veel boekige events, waardoor boeken deze maand de boventoon voerden. Gelukkig was één van de twee films een hele toffe film, en de ander helaas iets minder.

Films die ik in september 2016 heb gekeken, maar waarvan al een recensie verschenen is:

Blijf up to date qua welke films ik elke maand kijk, of bekijk nog eens de challenges die ik dit jaar aan ben gegaan.

Stripes

Bad Neighbours 2Bad Neighbours 2

Alternatieve titel: Neighbors 2: Sorority Rising
Releasedatum
: 5 mei 2016
Regisseur: Nicholas Stoller
Hoofdrollen: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron, Chloë Grace Moretz
Tagline: There’s a new war next door.
Genre: Komedie
Classificatie: 12+ (Seks, Grof taalgebruik, Drugs- en/of alcoholgebruik)

SterrenSterrenSterren

De buren krijgen nieuwe buren en dit keer zijn het meiden…

OMG, het zullen je buren zijn! Seth Rogen en Rose Byrne zijn terug in deel 2 van Bad Neighbours en krijgen nieuwe buren die nog erger zijn dan in deel 1: een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt. Ze schakelen de hulp in van hun vorige buurman, gespeeld door Zac Efron.

Koop op bol.comTrailer

Mijn mening – Tsjah wat kan ik erover zeggen? Als je de eerste film wel te versmaden vond dan vind je dat waarschijnlijk ook wel van dit vervolg; het is een hele foute komedie. Maar de film is niet bijzonder en Bad Neighbours 2 zal mij, net als het eerste deel, dan ook zeker niet lang bijblijven. Origineel is het niet, maar ik heb wel redelijk wat moeten lachen om de grappen (zeker niet altijd, sommige grappen zijn net iets te erg zeg maar). Misschien dat ik dit tweede deel wel een tikkeltje beter te versmaden vond. Leuk is natuurlijk ook dat Teddy niet tegen het echtpaar is, maar ze juist wil helpen. Ook proberen  zewat diepgang in het verhaal te brengen; echt geloofwaardig is het niet, maar wel leuk. Gewoon kijken zonder al te hoge verwachtingen en leuk als tussendoortje.

Stripes

En dat was het dus alweer. Hopelijk kijk ik in oktober weer wat meer films en hebben jullie weer wat meer mini-recensies om te lezen. Ik heb in elk geval het PAC Festival bezocht, dus daaruit zullen sowieso een aantal volledige (dus geen mini-) recensies volgen. Verder hoop ik Doctor Strange te gaan kijken, maar wie weet wordt dat ook wel november.

Stripes

Wat is de allerslechtste komedie die jij ooit hebt gezien?

Deze post is al 1431 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Mini-recensies #21 | Deze films keek ik in september