Categorieën: Films / Tags: , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Mini-recensies #26 | Deze films keek ik in februari

Ook dit jaar vertel ik elke maand weer welke films ik heb gezien. Meestal zijn er een aantal films waarvan al een langere recensie online staat, of waarvan nog een langere recensie volgt. Deze benoem ik alleen met titel en als de recensie al online staat link ik er naartoe. Nieuw dit jaar in dit overzicht is ook de Movie Bingo update. Zoals ik al aangaf in Kijkje in mijn leven | Februari 2017 waren de weekenden goed volgepland en heb ik weinig tijd gehad om films te kijken. Ik keek eerder snel even een aflevering van een tv-serie tussendoor. En dat is te zien.

Films die ik in februari heb gekeken, maar waarvan in de komende weken nog een recensie zal verschijnen of al verschenen is:

Bekijk ook in 2017 welke films ik heb gekeken op de Movie Challenge pagina, hoe het gaat met de Movie Bingo, of welke andere challenges ik in 2017 aan ben gegaan.

Stripes

The Edge of Seventeen posterThe Edge of Seventeen

Releasedatum: 18 november 2016 (VS)
Regisseur: Kelly Fremon Craig
Cast: Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner, Woody Harrelson
Tagline: You’re only young once… is it over yet?
Genre: Komedie | Drama
Kijkwijzer: 12+ (Seks, Grof taalgebruik, Drugs- en/of alcoholgebruik)

SterrenSterrenSterrenSterren

Iedereen weet dat opgroeien moeilijk kan zijn. Ook high school studente Nadine (Hailee Steinfeld) krijgt te maken met de lastige perikelen uit de puberteit, wanneer ze verneemt dat haar oudere broer een relatie krijgt met haar beste vriendin Krista. Nadine voelt zich steeds eenzamer, tot ze een bedachtzame jongen tegenkomt die verandering in de zaak brengt. Een onverwachte vriendschap zorgt ervoor dat alles misschien toch niet zo erg hoeft te zijn.

Mijn mening – Ik keek uit naar deze film, maar hield er wel rekening mee dat het een dertien in een dozijn film zou kunnen zijn die slecht uitgevoerd is. Echter, hij bleek oprecht heel erg vermakelijk te zijn. Een typische teen movie waarbij alle ingrediënten precies goed werken. The Edge of Seveenteen is herkenbaar, humoristisch en heeft leuke en goede acteurs aan weten te trekken met een fijne chemie onderling. Ik heb absoluut genoten van deze film, voordat ik het wist was hij alweer afgelopen. Aanrader.

Stripes

Movie Bingo Update

Tijd voor de tweede Movie Bingo Update. Ik heb deze maand slechts twee films gekeken dus het afstrepen was iets moeilijker. Heb ik een vakje in kunnen vullen?

  • Een film uitgekomen in 2017: A Monster Calls

Movie Challenge - Update 2

Stripes

Volgende maand…

Ga ik in elk geval Beauty and the Beast zien, dus kan ik zeker weten één vakje afstrepen. Hopelijk keert de rust ook wat meer terug zodat ik in maart weer wat meer films kan zien. Welke films ik verder ga zien? Geen idee. Dat zien we dan wel weer!

Stripes

Welke film ga jij deze maand absoluut kijken?

Deze post is al 2053 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Mini-recensies #26 | Deze films keek ik in februari

    • Ja, The Edge of Seventeen moet je gewoon even kijken. 🙂

      Ik kende Life nog niet, maar ik zie nu dat het horror is, dus die sla ik even over, haha.