Categorieën: Katten / Tags:

Geschreven door Jessica

Fred & George werden 1 jaar en ik deed ze de Miauwbox cadeau!

Miauwbox

Afgelopen juli werden onze levens verrijkt met de komst van de twee liefste katten die ooit hebben bestaan. Onze Ragdoll-Maine Coon mix Fred en George. Op 24 maart werden ze geboren en na een week of vijftien kwamen ze dan eindelijk bij ons wonen. Vijftien weken lijkt erg lang, maar in onze ogen heeft, dit, het goede socialisatieproces en de goede zorgen van degene waar wij ze van geadopteerd hebben héél veel goeds gedaan voor het huidige gedrag van onze lieve katten.

Ze klauwen niet, behalve als ze speels zijn en dan is het je eigen schuld. Ik heb ze slechts drie keer horen hissen in de afgelopen negen maanden, en dit waren alle drie gevallen waarin ze heel erg bang waren. We kunnen letterlijk elk deel van hun lichaam aanraken zonder dat ze boos worden, zelfs hun buik en pootjes. Ze zijn de meest vriendelijke katten die ik ooit heb ontmoet. En ze werden afgelopen 24 maart dus al één jaar! Gezien ik Fred & George echt als onderdeel van de familie zie, hebben Stefan en ik hun verjaardag ook gevierd, en ik gaf ze de Miauwbox cadeau.

Wat is de Miauwbox?

Ik had de woefbox al eens voorbij zien komen via social media en voor de verjaardag van Fred & George ben ik gewoon gaan googlelen op Miauwbox. Direct kreeg ik resultaat en bekeek ik enthousiast de aangeboden boxen. Veel varianten zijn er niet, maar er is wel een verjaardagsbox! Er zou in elk geval wat lekkers in zitten en speeltjes, en het koste €22,95. Ik vond het wel spannend hoor. Ik kon maar weinig unboxings vinden en wist niet of wat in de box zou zitten, onze katten zou bevallen. Toch besloot ik de box te bestellen. En bestelde er ook meteen één voor mijn ouders en mijn broertje en zijn partner. Het zusje (Moarke) en de broer (Kue) van Fred & George wonen namelijk bij hen. Er is trouwens een nieuwe lichting kittens geboren in januari van dezelfde vader- en moederkat, en één daarvan gaat bij Kue wonen: Boba. Zo lief!

Miauwbox

Hoe beviel de Miauwbox?

Fred & George waren heel blij met de Miauwbox. Hoewel het eten dat erin zat van een merk is dat ik nog helemaal niet kende en ze lang niet alle natvoer en snoepjes lekker vinden, bleken ze er werkelijk van te smullen. De twee speeltjes vonden ze vooral leuk omdat het nieuw was; inmiddels spelen ze er niet meer mee. Maar wat dat betreft: het ene moment vinden ze een speeltje wel leuk, het andere moment niet, en een tijd later weer wel. Dus wie weet wat ze er over een paar maanden van vinden.

Het strikje met belletje vonden ze niet zo leuk om om te hebben. Al vond ik het er wel belachelijk schattig eruit zien. Ze vonden het strikje met belletje wel leuk wanneer ze er mee konden spelen. Al met al zijn we zeer tevreden met deze box en zou ik het anderen zeker ook aanraden wanneer je iets leuks wilt doen voor de verjaardag van je kat.

Wat is het leukste dat jij ooit voor jouw kat hebt gekocht?

Deze post is al 1446 keer gelezen


Geef een reactie