Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt #2

Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt

Hoewel de rubriek Breek je Week (tijdelijk) gestopt is, wil ik toch af en toe nog even wat leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt met jullie delen. Daarom heb ik de rubriek Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt, in het leven geroepen. Ik kan ontzettend genieten van het luisteren naar muziek. Zo vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om tijdens het huishouden of het koken de muziek keihard aan te zetten en mee te zingen en te dansen door het huis. Het maakt mij ontzettend vrolijk.

Ook in de auto staat de muziek altijd aan. En af toe, is het ook heerlijk om gewoon even op de bank te gaan liggen, met mijn ogen dicht, en dan te luisteren naar prachtige muziek. O ja, en de muziek staat ook keihard aan als ik onder de douche sta. En ja, ik zing net zo hard mee, haha. Het mag duidelijk zijn dat ik niet zonder muziek kan, en de afgelopen twee maanden heb ik weer fantastische liedjes ontdekt. Ben je er klaar voor? Vandaag heb ik namelijk 10 leuke liedjes voor je. En wat was het weer een plezier om deze lijst samen te stellen.

Alle Farben – Only Thing We Know (ft. Kelving Jones & Younotus)

Met de zomer in volle gang zijn chille nummers met een zomerse vibe erg fijn. Hier vind ik Only Thing We Know van Alle Farben ook onder vallen. Het liedje is niet te snel en niet te langzaam, maar vooral superchil.

Julia Michaels – Heaven

Pas toen ik de clip opzocht kwam ik erachter dat dit liedje blijkbaar hoort op de soundtrack van Fifty Shades Freed. Hoewel ik de films niet heb gezien, denk ik dat het liedje hier best goed bij past. Ikzelf hoorde het liedje volgens mij via New Music Friday op Spotify. Ik vind het liedje vooral zo leuk door de quote “They say all good boys go to heaven, but bad boys bring heaven to you”.

Shawn Mendes – Mutual

Zo’n twee weken geleden werd ik dankzij de Release Radar van Spotify getipt met Mutual door Shawn Mendes. Maakt die jongen ooit slechte muziek? Want een tijdje terug luisterde ik ook al veel naar Youth. Beiden erg leuke nummers, maar uiteindelijk wilde ik maximaal één liedje van hem opnemen in dit overzicht (gezien ik al niet kon kiezen, waardoor ik 10 in plaats van 6 liedjes in deze lijst heb staan, haha). Mutual is een lekker relaxed nummer, en Youth trouwens ook, haha.

Anne-Marie – 2002

Ik vind de tekst van dit liedje ook al zo leuk, en schattig. En gezien ze het heeft over dat ze elf was in 2002, zitten we qua leeftijd blijkbaar ook dicht bij elkaar. Ik was in 2002 namelijk twaalf. Nu ik de clip ook zie is het nog leuker, want er zitten allemaal verwijzingen in naar artiesten die ik destijds beluisterde, zoals N*Sync en Britney Spears. Maar goed, een leuk en schattig liedje dus! 🙂

Hardwell – Power (ft. KSHMR)

Ik heb even op moeten zoeken hoe ze het genre noemen waar dit liedje in valt, maar het wordt blijkbaar electrohouse genoemd. Het is een lekker up tempo nummer dat je gewoon even lekker hard moet zetten. Heerlijk!

Panic! at the Disco – High Hopes

Superleuk, Panic! at the Disco heeft nieuwe nummers uitgebracht. Nadat ik Say Amen (Saturday Night) al grijs heb gedraaid van zijn nieuwe album, heb ik, wederom dankzij de Release Radar van Spotify, High Hopes ontdekt. Heerlijk nummer. Dit is wat zanger Brendon Urie over High Hopes zegt: “I spent too long not setting my expectations high enough, worried about how it felt to fail. I hit a point when I realized I had to aim high and fail, fail, fail in order to keep growing. This one is for all of you who helped me go for it all. I thank you.”

Liam Payne – Familiar

Toen mijn broertje tijdens Pinksteren hoorde dat ik dit liedje in mijn afspeellijst had staan, vond hij dat verschrikkelijk. “Niet dat seksliedje!” Jup, hij heeft blijkbaar helemaal niks met Liam Payne. Terwijl ik zijn liedjes juist wel erg fijn vind om naar de luisteren haha. Dit liedje had ik toen we onderweg naar de camping waren voor Pinksteren non-stop aan staan. Het is gewoon een heerlijk swingend nummer.”Famili, famili, familiar!”

Wulf – How Can I Let You Go

How Can I Let You Go is één van de vele chille nummers in deze lijst. Vooral het refrein vind ik echt heel erg mooi.

Merk & Kremont – Hands Up (ft. DNCE)

Dit liedje staat al wat langer in mijn playlist, maar mijn vorige artikel in deze rubriek stamt ook van april. Oeps! Deze wilde ik jullie echter niet onthouden. Het is een lekker vrolijk nummer voor de fans van DNCE. Ik moet ook telkens lachen bij het stuk “No, you never let me finish, no you, ne-“, omdat ze het ook echt toepassen in de songtekst.

Aloe Blacc – Brooklyn in the Summer

En ik sluit deze editie af met Brooklyn in the Summer van Aloe Blacc. Een heerlijk nummer voor op een zwoele zomeravond.

Welke van deze liedjes vind jij het leukst?

Deze post is al 1152 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 26 juni 2018 door Jessica

Categorieën: Muziek / Tags:

Geef een antwoord

2 responses to “Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt #2

  1. Do

    Yaaay! Panic at the Disco <3 <3 Ik vind 2002 ook een heel leuk nummer, Hands-Up is ook lekker vrolijk 😀 Leuke nummers heb je weer uitgekozen.