Categorieën: Films, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | ZBOX Marvel Universe

ZBOX Marvel Universe

In september kreeg ik de ZBOX Marvel Universe binnen. Het thema sprak mij als Marvel fan enorm aan en dus kon ik het niet laten deze box te bestellen. In het overzicht met 5x Leuke subscription boxen vertel ik meer over wat de ZBOX inhoud. Als je net zo benieuwd bent naar de inhoud als dat ik was, lees dan gauw verder!

Marvellous Exclusive T-shirt (ZBOX exclusive)

Marvellous Exclusive T-shirt (ZBOX exclusive)

ZBOX – Another marvellous t-shirt design has made its way into the box with detailed artwork by the mysterieus designer Nos4a2. Send us a super-selfie in your new tee @the_zbox #ZBOX.

Mijn mening – Als ik de Black Pather leuk had gevonden dan had ik dit t-shirt denk ik geweldig gevonden, maar helaas heb ik niks met hem. Ik had gehoopt op een item rondom bijvoorbeeld Captain America of één van de andere iets bekendere Marvel helden.

Scarlet Witch POP Vinyl

Scarlet Witch POP Vinyl

ZBOX – Add some sass to your desk at work or home with this Scarlet Witch Pop Vinyl figure, the perfect desk decoration. Share your pics with us @the_zbox and don’t forget the hashtag #ZBOX.

Mijn mening – Zonder POP vinyls te kopen wordt mijn collectie wel redelijk uitgebreid dankzij de ZBOX. Met de toevoeging van Scarlet Witch heb ik er namelijk al vijf. Helaas zijn er slechts twee waar ik echt megablij mee ben. En de Scarlet Witch is niet één van die twee. Ook hier had ik liever een ander personage gehad. Ik heb namelijk niet zoveel met de Scarlet Witch. Volgens mij was er dit keer geen verschil met andere boxen, maar als ik de achterkant bekijk had ik bijvoorbeeld liever de Winter Soldier, Captain America, Iron Man of Black Widow gehad. Maar, as usual, ziet de POP er wel weer ontzettend mooi uit.

Marvel Dorbz

Marvel Dorbz Scarlet Witch

ZBOX – Included in this month’s mag is a small roudnded-design Marvel figure… it’s a Dorbz! Place it on your desk at work or as an ornament in your home and you’ve got yourself a quirky decoration!

Mijn mening – Blijkbaar dachten ze dat ik fan zou zijn van Scarlet Witch, haha, want ook de Dorbz is een Scarlet Witch. Beetje jammer dat ik hier niet een ander personage heb zodat ik in elk geval niet twee keer hetzelfde personage had gehad. Ik moet wel zeggen dat ik Dorbz een stuk minder bijzonder vind dan bijvoorbeeld de POP vinyl. De POP vinyl is veel mooier en gedetailleerder. Al moet ik zeggen dat als ik net als Paul Graham een Wolverine had gehad ik wel heel erg tevreden was geweest.

Marvel print

Marvel print

ZBOX – Show off your love for Marvel by decorating your room with this epic Marvel print – a retro-style image of Spiderman hanging about New York.

Mijn mening – Om eerlijk te zijn word ik ook hier niet warm of koud van. Ik weet niet zo goed wat ik ermee moet doen. En hoewel ik de nieuwe spider-man (in de films) wel ontzettend leuk vind, ben ik niet echt fan ofzo. Als ik puur kijk naar de vormgeving vind ik het er wel mooi uitzien.

Marvel Ice Cube Tray

Marvel Ice Cube Tray

ZBOX – There’s no better way to cool your drink this summer than with ice from your very own Marvel ice cube tray, a seasonal addition to your mag this month.

Mijn mening – Hoewel ik dit dan weer wel erg leuk vind, voelt het alsof dit item een beetje te laat is. De zomer was immers eigenlijk al voorbij toen de box door de bezorger werd afgeleverd. Dit is dan echter wel weer een item dat goed blijft tot het volgend jaar weer warm wordt en ik weer ijs nodig heb ik mijn drinken.

Conclusie

ZBOX Marvel Universe

Eigenlijk viel de box mij een beetje tegen. Dit komt vooral doordat ik andere verwachtingen van de box had. Deze Marvel Universe box lijkt vooral in te gaan op nieuw geïntroduceerde of simpelweg gezegd iets kleinere personages in het Marvel universum. Ik had bij dit thema meer verwacht van de grote namen zoals Captain America, Thor en Iron Man. Ook de kleinere personages vind ik wel leuk, maar dan net degenen die helaas niet in de box zitten. Ook heb ik twee items rondom de Scarlet Witch terwijl ik haar niet heel geweldig vind. Ik heb bijvoorbeeld liever haar broer, die is veel leuker. Zoals altijd vind ik het magazine dat er elke maand bijzit wel weer leuk om te lezen en zou ik ook best een abonnement op gewoon zo’n magazine willen. Er staan altijd leuke en interessante items in.

Ben jij ook Marvel fan? Wat vind jij van deze items?

Deze post is al 2357 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | ZBOX Marvel Universe

  1. Altijd leuk dat er een Funko in zit! Helaas is het volgens mij wel vaak eentje van een reeks die je eigenlijk het liefst wilt inwisselen voor een meer bekendere :p

  2. Ik vind Marvel zo leuk! Deze boxen heb ik alleen niet zo heel veel mee, want ik zou niet weten wat ik met de spulletjes zou moeten doen, haha. Wel vind ik het altijd heel leuk om de unboxing te kijken, gek he? Alhoewel ik soms wel hele gave boekenkasten zie, met dit soort items. Dat vind ik dan wel weer heel leuk!