Categorieën: Muziek / Tags:

Geschreven door Jessica

Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt #3

Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt

Af en toe vind ik het leuk om even wat leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt met jullie te delen. Daarom heb ik de rubriek Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt, in het leven geroepen. Ik kan ontzettend genieten van het luisteren naar muziek. Zo vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om tijdens het huishouden of het koken de muziek keihard aan te zetten en mee te zingen en te dansen door het huis. Het maakt mij ontzettend vrolijk.

Ook in de auto staat de muziek altijd aan. En af toe, is het ook heerlijk om gewoon even op de bank te gaan liggen, met mijn ogen dicht, en dan te luisteren naar prachtige muziek. O ja, en de muziek staat ook keihard aan als ik onder de douche sta. En ja, ik zing net zo hard mee, haha.

Het is een diverse lijst, maar recent heb ik vooral bijna non-stop geluisterd naar Panic! at the Disco. Zal ik binnenkort een editie doen met mijn huidige favorieten van Panic! at the Disco?

Ja, dat ga ik gewoon doen!

Only Thing We Know (accoustic) – Alle Farben

Ik was al fan van dit nummer. Dat konden jullie ook al lezen in de vorige editie van Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt. Maar inmiddels heb ik ook de accoustische versie van dit liedje ontdekt en die luistert ook enorm lekker weg. Ik weet niet of bovenstaande video exact dezelfde is als het audiobestand op Spotify, maar desalniettemin is ie fijn. Aanradertje dus!

New Light – John Mayer

New Light hoorde ik continu op Q Music. En elke keer dacht ik weer: die moet ik even aan mijn lijst toevoegen. Inmiddels staat hij in mijn Spotify lijst en benoem ik hem dus ook hier. Zeker even luisteren.

Crazy in Love – Daniel De Bourg

Misschien dat jullie dit nummer al veel langer kennen, maar ik heb de Fifty Shades films niet gezien, dus dit liedje was mij nog niet eerder ter ore gekomen. Tijdens mijn vakantie hoorde ik het en heb ik snel Shazam aangezet om hem te onthouden. Ik vind het een heerlijke kalme versie.

The Sound – ManuElla

Hoe ik dit liedje ook alweer heb ontdekt, ik zou het niet meer weten, maar dat het een fijn nummer is, is zeker. Stiekem doet het mij een kléín beetje denken ook aan This is Me uit The Greatest Showman. De boodschap is in elk geval soortgelijk.

Natural – Imagine Dragons

Tsjah, moet ik hier nog iets over zeggen? Alles van Imagine Dragons is fijn.

Hum of Multitudes – Sandra van Nieuwland

De stem van Sandra van Nieuwland is zó herkenbaar dat ik direct wist van wie dit nummer was toen ik het voor het eerst hoorde. Hum of Multitudes kwam voorbij in mijn Release Radar lijst op Spotify (een lijst met nieuwe liedjes van artiesten waarvan je al eens eerder muziek hebt beluisterd). Het is een heerlijk nummer om te luisteren op een chille dag.

The Last of the Real Ones (Milk N Cooks Remix) – Fall Out Boy

Ik weet niet zeker of ik het origineel al wel eens had gehoord, maar deze remix klinkt wel lekker.

Side Effects – The Chainsmokers

Ook dit is een nummer dat ik veel op Q Music voorbij hoorde komen (ik luister op het werk altijd Q Music). Via Shazam kwam ik erachter dat dit lekkere swingende nummer is van The Chainsmokers. Check ook even de clip, Veronica uit Riverdale speelt hierin de hoofdrol.

Welke van deze liedjes vind jij het leukst?

Deze post is al 1114 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt #3

  1. Merel

    Meteen Side Effects aan mijn playlist toegevoegd. Het lijkt me wel dat ze lol heeft gehad met het maken van deze club. Ik wil meteen met haar meedansen!