Categorieën: Muziek / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Ylvis komt met nieuw nummer: Trucker’s Hitch

Ylvis

Soms loop ik wat achter de feiten aan. Zo was het nummer What Does the Fox Say? een grote hit – iedereen had het erover – maar ik luisterde het liedje pas voor het eerst toen de hype alweer voorbij was.

Is de hype jou wel compleet voorbij gegaan of heb je even een opfrisser nodig? Ylvis: een Noors komisch duo dat in 2013 ter promotie van hun talkshow op TVNorge het nummer What Does the Fox Say uitbracht. Hiervoor hadden ze ook al diverse nummers uitgebracht, maar die veroorzaakten niet zo’n grote hype.

Wat zo leuk is aan de nummers van Ylvis is dat als je de muziek gewoon zou horen het gewoon als een normaal liedje klinkt. Het is wanneer je de clip ziet en goed luistert naar de tekst dat je enorm kunt gaan lachen. Daarnaast vind ik hun stemmen eigenlijk erg prettig om naar te luisteren, ze kunnen goed zingen en de man met het donkere haar kan heerlijk uithalen. Een paar favoriete nummers van mij zijn: What Does the Fox Say, Stonehenge en Massachusetts.

Mocht je deze nog nooit gekeken hebben, dan raad ik je dat zeker aan (klik op de naam om naar de clip op Youtube te gaan), want dat maakt de beleving van de nummers alleen maar leuker! Natuurlijk, niet al hun nummers zijn even geweldig, maar een aantal zijn toch zeker de moeite waard om een keer gekeken te hebben.

Dit keer loop ik niet achter op het horen van een nieuw nummer van Ylvis. Een paar dagen geleden brachten ze namelijk een nieuw nummer uit; over knopen. Juist knopen die je in touw legt. Hoewel het nummer eerst niet zo geweldig lijkt, wordt het steeds beter en gaat het tegen het einde lekker los. En hoe vaker je hem ziet, hoe beter hij wordt.

Wat vinden jullie van het nummer? Of van Ylvis in het algemeen?

Deze post is al 1475 keer gelezen


Geef een reactie