Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

10x Cadeau ideeën voor Sinterklaas of Kerst onder 15 euro

Geen idee wat je je vriendin/moeder/vrouw/schoonzus moet geven voor Sinterklaas of Kerst en begin je inmiddels in paniek te raken? Of moet je je eigen lijstje nog samenstellen en heb je geen idee wat je erop moet zetten? Geen zorgen, ik zet een tiental leuke cadeau ideeën op een rijtje en ze zijn allemaal onder de 15 euro! Ik moest ervoor waken om niet alleen maar boeken neer te pennen, dus ik heb mijzelf beperkt tot twee boeken op dit lijstje, haha. Klik op de titel om naar een verkooppunt te gaan.

60 Dagen – Gillian King – €5,-

60 Dagen - Gillian King

Het is echt een ongelooflijk mooie prijs voor zo’n goed boek. Als je 60 Dagen nog niet in huis hebt, koop hem dan NU! De prijs houdt je in elk geval niet meer tegen. Twijfel je toch nog? Lees dan mijn recensie van 60 Dagen.

Onverminderd – Rebecca Yarros – €9,99

Rebecca Yarros - Onverminderd

Tijdelijk tot en met eind januari is Onverminderd slechts €9,99! Onverminderd is ongetwijfeld het beste boek dat ik dit jaar heb gelezen en behoort – vind ik in elk geval – in ieders boekenkast te staan. Mocht je nog twijfelen, lees dan zeker mijn recensie van Onverminderd.

Netflix abbonnement – €7,99/€9,99/€11,99

Netflix

Voor het nieuwste van het nieuwste kun je nog niet altijd bij Netflix terecht, maar dat ze een groot aanbod hebben is in elk geval zeker! Daarnaast hebben ze steeds meer series waarmee ze maar een week of dag achterlopen met het Amerikaanse aanbod (vb. PLL en Nashville) en goede en leuke films worden ook steeds sneller beschikbaar. En hoewel het nog ver weg lijkt: in drie tot vijf jaar willen ze het aanbod gelijk trekken met Amerika! Ik vind Netflix in elk geval onmisbaar. Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen waarbij het verschil vooral zit in het wel of niet in HD kunnen kijken en hoeveel schermen tegelijk je aan kunt hebben. Ikzelf deel Netflix overigens met mijn vriend, onze broertjes en mijn ouders en splitsen de kosten. En zeg nou zelf €1,60 per maand is dan toch niks?

De Kolonisten van Catan Kaartspel – €9,99

Kolonisten van Catan - Kaartspel voor twee spelers

Ikzelf vind het bij bordspellen altijd zo jammer dat je vaak minstens vier personen nodig hebt om een spel te kunnen spelen. Natuurlijk is het erg leuk om regelmatig een spelletjesavond te organiseren met vrienden, maar op een druilerige zondagmiddag vind ik het ook wel eens leuk een spelletje te spelen met mijn vriend, met z’n tweeën. Op die momenten is het handig dat spelletjes als het kaartspel van Kolonisten van Catan bestaan! Wij hebben het al regelmatig gespeeld en vinden het erg leuk. Kom maar op met die druilerige zondagmiddagen!

Sally Hansen Miracle Gel – €11,99 (tijdelijk 2 voor €14,99)

Sally Hansen - Miracle Gel

Ook leuk voor op je verlanglijstje is de Sally Hansen Miracle Gel. Ik zweer echt bij deze nagellak en heb al een hele verzameling kleurtjes. Waar gewone nagellak bij mij na een dag al begint te chippen, gebeurt dat bij de Miracle Gel pas na zeven dagen. Wie wil dat nou niet? En het mooie is dat bol.com momenteel een actie heeft waarbij je twee potjes voor €14,99 kunt bestellen; heb je direct een kleurtje en de topcoat!

StyleTone Box Cadeaubon – €12,50

StyleTone Box Giftcard

En nu we het over beautyproducten hebben; dan is de StyleTone Box giftcard ook een goed idee! Ikzelf kijk elke maand weer uit naar de StyleTone Box en met de giftcard kan degene die de giftcard krijgt zelf bepalen voor welke maand zij de giftcard inzet. En het leuke is natuurlijk dat de giftcard al een cadeautje is, maar het ontvangen van de box vervolgens ook! Nog even zien wat deze maand in de box zat? Bekijk dan mijn unboxing van de StyleTone Box van november.

Pantoffels – €14,99

Stroomstoring Pantoffels

Leuke, lieve en schattige pantoffels doen het bij mij erg goed. Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen op bijvoorbeeld Instagram, maar ik draag dagelijks mijn olifanten of aap pantoffels. Ikzelf heb beide paren gekocht bij de Scapino vorig jaar, en ook dit jaar hebben ze een collectie dierenpantoffels.

Sticky bookmarks van Blossom Books – €2,50

Sticky Bookmarks

Hoe vaak ik wel niet een boek aan het lezen ben en mij bedenk dat het handig zou zijn als ik kon aanmerken dat op deze pagina een mooie quote staat… vaak! Maar no way dat ik ga strepen in mijn prachtige boeken. Deze bookmarks zijn de ideale uitkomst, en ze zijn ook nog eens mooi vormgegeven en kosten geen fluit. Ik heb ze zelf ook op mijn lijstje staan voor deze kerst.

Mok single/taken van Best of YA – €7,95

Best of YA mok - Mentally dating a fictional character

Liefde voor deze mok, ik vind hem echt helemaal het einde! Ja, ik heb al een vriendje, maar dat maakt voor deze mok even niks uit, haha. De bewering op deze mok geldt bijna wel voor iedereen denk ik, of ben ik de enige met een harem book boyfriends?

Guilty of being a Book Junkie tas van Storm Publishers – €3,95

Guilty of being a book junkie tas

Vers van de pers: deze Guilty of being a Book Junkie tas! Dit soort tasjes kun je wat mij betreft nooit genoeg hebben en deze kan zeker niet in de collectie ontbreken. Dit tasje is van 100% katoen.

Welk item mag de sint of kerstman bij jou langs brengen?

Deze post is al 4022 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “10x Cadeau ideeën voor Sinterklaas of Kerst onder 15 euro

 1. Dit lijken me inderdaad allemaal heerlijke cadeaus om te krijgen (behalve de nagellak, ik heb mijn collectie van 100+ flesjes weg gedaan en lak mijn nagels nooit meer haha)
  Helaas zoek ik nog cadeaus voor mijn broer, ik denk niet dat die hier nou zo blij van word! haha 🙂

  • Haha mijn nagellak collectie is ook echt veel te groot haha, maar uiteindelijk gebruik ik alleen nog de Sally Hansen Miracle Gel dus die andere zou ik ook best weg kunnen doen haha.
   En nee, denk dat je broer de meeste van deze dingen inderdaad niet zo geweldig zal vinden, haha. Al is het kaartspel leuk voor iedereen 😀

 2. Ik vraag bijna altijd boekenbonnen voor Sinterklaas, omdat ik twee weken ervoor jarig ben en ik dan al zoveel cadeautjes krijg dat ik met Sinterklaas niks meer weet, haha! Ik wil nog wel zo’n toffe mok, eigenlijk 🙂

 3. Haha, die pantoffels zijn leuk!!
  Ik heb deze keer een rekenmachine gevraagd. Dat klinkt misschien debiel, maar ik heb er geen en dat is soms voor de administratie niet heel handig, haha. Ik wil eigenlijk zo’n rekenmachine in de vorm van een chocoladereep. Dat lijkt me leuk!

  • Ik heb vorige week net weer een nieuw stel pantoffels gekocht haha, vind ze zo geweldig :p
   En hé, nuttige cadeautjes zijn ook cadeautjes! Als je een rekenmachine nodig hebt dan is het ideaal als je die cadeau krijgt. En als mijn rekenmachine de vorm van een chocolade reep heeft, ben ik bang dat ik continu zin krijg in chocola.