Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Hieperdepiep hoera, ik ben 30!

Je leest het goed, deze oude bes is vandaag 30 geworden! Op zaterdag 10 februari (toen hield ik al van het weekend) werd ik geboren, en vandaag mag ik daarom 30 kaarsjes uitblazen. Ik heb heerlijk even een weekje vrij genomen om simpelweg te genieten én om alle feestelijkheden voor te bereiden. Want vrijdag komen onze ouders en onze pake en beppes (opa en oma’s) bij ons eten; een traditie die we vorig jaar gestart zijn en die goed bevallen is. Een tafel vol eten en veel gezelligheid.

En zaterdag vier ik het groots met een themaparty. Geheel in stijl als 90’s baby vier ik het in 90’s stijl. De aankleding vind ik nu al helemaal super. En ik heb ook een quiz voorbereid (spelshows waren ook populair in de 90’s) en de winnaars maken kans op een werkelijk prachtige prijs, geheel in stijl. Welke prijs dat is vertel ik jullie nadat het feest is geweest. Ik zal sowieso nog een artikel schrijven over hoe ik het geven van een 90’s feest heb aangepakt.

Vandaag ga ik heerlijk lunchen met mijn moeder, teveel geld uitgeven bij de Primark, en vanavond eten mijn ouders gezellig bij ons thuis. De verjaardag van mijn schoonmoeder hebben we gisteren al gevierd (zij is op dezelfde dag jarig), dus vandaag is echt even mijn dag.

Om 10 uur staat trouwens ook nog iets leuks gepland. Ja ja, er staat een leuke winactie ingepland speciaal voor mijn trouwe bezoekers. Bedankt dat ik deze dag met jullie kan delen.

Cupcakes

Wat moet op mijn Bucket List voor mijn 40e verjaardag?

Deze post is al 2260 keer gelezen


Geef een reactie

16 responses to “Hieperdepiep hoera, ik ben 30!