Categorieën: Persoonlijk / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Mijn eerste keer bij Primark (+ Shoplog)

Primark en Coca-Cola

In mijn verslag van de boekpresentatie van Gillian Kings nieuwste boek Alles of niets! vertelde ik al dat ik ook voor het eerst in mijn leven in de Primark ben geweest. Iets dat ik alleen nog maar kende van verhalen van anderen. Ik kon niets anders doen dan iedereen maar op hun woord te geloven dat het er fantastisch is, want hier in het Noorden bestaat geen Primark. Volgens de website van Primark is de dichtstbijzijnde Primark in Almere. Niet echt dichtbij dus voor iemand uit Drachten.

Een Primark!

Dus toen ik uit de parkeergarage gelopen kwam, richting de Hema liep, en toen even achterom keek, wist ik mijn ogen niet te geloven: een Primark! Ik had eigenlijk niet zoveel tijd, maar ik moest en zou even naar binnen gaan en ik wilde graag een pyjama. Alleen al de binnenkomst was overweldigend, wow, waar in hemelsnaam moest ik beginnen? Ik ben dus maar rond gaan lopen en heb al snel iemand aan zijn jasje getrokken. Het bleek dat ik naar de eerste verdieping moest gaan en ik zag alleen een lift. De trap is serieus zó afgelegen dat ik twijfelde of dit niet een ingang voor medewerkers was, haha. Maar ik wilde verstandig en fit doen, dus ik nam de trap.

Pyjama jacht

Eenmaal boven wist ik weer niet waar ik moest kijken. Het was zo groot. Gelukkig liep ik alsof mijn interne kompas het plotseling deed richting de pyjamas. Ik wilde kijken voor een Minion pyjama, totdat ik plotseling Coca-Cola voorbij zag komen. Yay, ik kon slapen in mijn favoriete drankje! Ik keek verder en zag nog meer Coca-Cola pyjama stukken. Ik wist niet waar ik moest kijken en toen ik zag dat het geen fluit kostte griste ik van alles één uit het rek in mijn maat. Ik zocht een pashokje, maar daar stond een rij en ik had geen tijd om zolang te wachten want er stond ook een rij bij de kassa en ik wilde de boekpresentatie niet missen. Omdat de prijs echt te mooi was – serieus een complete pyjama set met een merk bedrukt voor minder dan 20 euro! – dus besloot ik alles op de gok mee te nemen.

Net een pretpark

Terwijl ik bij de pashokjes wegliep stuitte ik plotseling op de mutsenafdeling. En wat zag ik daar? Juist! een Coca-Cola muts! Serieus, je wilt niet weten hoe gelukkig ik mij voelde (misschien raar dat ik zo gelukkig word van een Coca-Cola pyjama, maar ik kan van hele gekke en kleine dingen soms echt extreem gelukkig worden). Bij de kassa aangekomen wist ik niet wat ik zag. Geen rij per kassa, maar hekken zoals bij een pretpark en wel minstens tien kassa’s op een rij. Te gek voor woorden, haha. Het was echt een hele belevenis. Ik had graag nog verder rond gekeken, maar hopelijk kan ik nog eens een bezoekje aan de Primark brengen.

It’s worth it

Toen ik die avond bij thuiskomst trots mijn nieuwe aanwinsten liet zien aan mijn vriend besefte ik dat ik het pyjama setje met de korte broek in mijn enthousiasme was vergeten mee te nemen. Balen dat ik deed. Maar ik geniet nog steeds van mijn awesome Coca-Cola pyjama stukken. En mijn snelle bezoekje aan de Primark? Was het helemaal waard! Bekijk hieronder wat ik heb gekocht.

Shoplog

Coca-Cola pyjamabroekenAah kijk dan deze mooie pyjamabroeken! Die linker is wel echt mijn favoriet, hij zit werkelijk perfect! De rechter had ik misschien nog wel een maatje kleiner kunnen hebben. Het is namelijk een stretch pyjamabroek, dus hij zit al snel behoorlijk losjes.

Primark - Coca-Cola pyjama topjeDit is een pyjama top zonder mouwen. Ik twijfelde heel erg qua welke maat ik moest kiezen, dus ik nam hem mee in twee maten. Uiteindelijk bleek dat ik hem niet één maat groter mee had hoeven nemen want hij bleek best wel groot uit te vallen.

Primark - Coca-Cola Pyjama shirtDeze slaapt echt heerlijk! Hij is ietsie pietsie te groot – en staat mij ook niet echt mooi, but who cares ik slaap er alleen in – maar hij is heerlijk zacht en ik slaap er lekker in.

Primark - Coca-Cola mutsJaaah, samen met de rode lange broek is dit mijn favoriete aankoop. Het is een heerlijke warme muts, hij zit lekker en ik vind hem ook nog eens superleuk staan.

Primark - Coca-Cola aankopen

Ben jij al eens bij een Primark geweest? Wat was jouw eerste reactie?

Deze post is al 2066 keer gelezen


Geef een reactie

16 responses to “Mijn eerste keer bij Primark (+ Shoplog)

  1. Ik woonde vlakbij een Primark. Leuke winkel, maar altijd was het er super druk. Net als Nostra ging ik dan maar doordeweeks in de ochtend. Dan viel het nog een beetje mee met die drukte.

  2. Ik ga over twee weken weer een kijkje nemen. Ik ga eens in de zoveel maanden en meestal gaan er volle tassen mee de deur uit. Voornamelijk basic dingetjes en ze worden steeds beter in interieur spulletjes 🙂

  3. Ik ben laatst voor het eerst in de Primark geweest – in Gent is er sinds december eentje. Eerlijk gezegd vond ik het een beetje tegenvallen en ik heb dan ook niks gekocht :p en ik ben eigenlijk ook niet van plan om er nog vaker heen te gaan.. Maar je Coca Cola merch ziet er zeker tof uit! 😀

  4. Ahh je hebt echt leuke dingen gekocht! De dichtstbijzijnde voor mij is Rotterdam, dus ik ga ook niet heel erg vaak. Maar meestal kan ik er wel iets leuks scoren 🙂

  5. Anne-Wil

    Hoi Jes!

    Ze zijn druk bezig met het bouwen van een Primark in Groningen, aan de Westerhaven. Volgens mij moet dat filiaal voor midden 2016 klaar zijn. De MediaMarkt is er voor opgeschoven zag ik laatst, en ze zijn ook bezig met een bovenverdieping. Dus over een tijdje kun je naar Groningen, is een stuk dichterbij! 😉

  6. Woon er vlakbij eentje en het is er altijd een gekkenhuis. Voor jezelf koop ik er nooit iets, maar voor m’n dochter regelmatig. Dan ga ik wel op momenten dat het rustig is dus doordeweeks in de ochtend.