Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | Maart

Mijn maand Maart

 

Maart was net als februari een enorm drukke maand, maar dit keer heb ik wel weer wat meer te vertellen en foto’s te laten zien. Zo ben ik bijvoorbeeld twee keer half Nederland door getoerd, heb ik leuke dingen gewonnen, was ik een middag gezellig in mijn ouderlijk huis, ging ik naar de bioscoop en deed ik nog veel meer leuke dingen. Kijken jullie mee?

 

Eleanor & Park

Ik won Eleanor & Park bij Serendipity Books! Woohoo!

Margriet de Mol

Het lijkt alweer eeuwen geleden, maar in maart was ook de finale van Wie is de Mol? Ik bleek er dit jaar grandioos naast te zitten, maar volgend jaar doe ik gewoon weer een poging. Ik heb genoten van het schrijven van mijn wekelijkse Wie is de Mol? blogjes, maar werd nog blijer van jullie positieve reacties, dankjewel!

Still Alice - VUmc - Alzheimercentrum

Maar ik keek de finale niet op de bewuste avond, ik had namelijk een uitnodiging ontvangen van het VUmc in Amsterdam met de vraag of ik namens Reviews & Roses aanwezig wilde zijn bij een speciale voorpremière van de film Still Alice. Natuurlijk wilde ik dat wel, en dus reisde ik op donderdag 5 maart af naar Amsterdam. Vooraf kwam ook de directeur aan het woord en kregen we meer informatie over alzheimer. Eigenlijk had ik er nooit bij stilgestaan dat niet alleen ouderen alzheimer kunnen krijgen. Vanzelfsprekend was het dus een indrukwekkende avond en een bijzondere film.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Ik keek in slechts twee dagen tijd alle afleveringen van de serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Aan de ene kant vond ik de serie helemaal niet zo goed, maar aan de andere kant was wel enorm verslavend, bleef ik maar kijken en was het toch wel erg vermakelijk. Nu te zien op Netflix.

Lente - Krokusjes

Voor mij begint de lente wanneer de krokusjes uitkomen en de zon meer begint te schijnen. Elk jaar ga ik altijd even een dag op pad met mijn vriend en de camera om foto’s te maken van deze prachtige krokusjes.

Broodje op het werk

Na een overleg op mijn werk (waar ik niet bij zat) bleken broodjes over te zijn, die onze baas vervolgens uitdeelde onder collega’s. Yum!

De Nationale Tweelingtest

SBS6 begon met het uitzenden van de Nationale Tweelingentest. Echt een geweldig programma dat ik nu standaard elke maandag ervoor zet. Ik heb tweelingen altijd al fascinerend gevonden en vind het heel interessant om te zien hoe tweelingen naast hetzelfde uiterlijk ook dezelfde motoriek en smaak kunnen hebben. Het programma is heel interessant en ook erg grappig.

Paaseitjes versturen

Mijn broertje heeft de laatste tijd wat problemen met zijn gezondheid en dergelijke en ik vond dat hij wel een verrassing kon gebruiken. Dus ik viste alle witte paaseitjes – waar hij gek op is en ik niet lust – uit de zak met paaseitjes, stopte ze in een doos met een lief kaartje en stuurde het per post naar hem toe. Hij was heel verrast en vond het erg lief!

Insurgent Bioscoop kaartje

Bios

Woehoe! Eindelijk gingen mijn vriend en ik naar Insurgent. Het was een leuke film, maar ik had stiekem nog wel wat te klagen. Mijn recensie ging afgelopen vrijdag online.

Cover Reveal  De Stem van de Zee - Mara Li

Ik mocht onverwacht invallen en het laatste puzzelstukje toevoegen aan de cover reveal van De Stem van de Zee van Mara Li dat in mei uit zal komen. Een hele eer! Bekijk de volledige cover hier.

Tuin

Het was een dag heel mooi weer en ik besloot wat te gaan doen aan de wildernis in onze voortuin. Na een tijdje kwam mijn vriend gezellig helpen en hebben we ook nog een bessenboompje geplant en vele bloembollen die medio mei uit zullen komen. I love flowers!

Big Eyes make-up

Ik won mascara en eyeliner bij Sweet Movies en was daar héél erg blij mee! Dankjewel!

Ingrediënten smoothieSmoothie en kat

Voor een artikel dat binnenkort op StormPublishers.nl zal verschijnen maakte ik samen met mijn broertje een smoothie. We maakten ook foto’s en vonden het wel leuk om te zien hoe Moppie (de kat) zou reageren als we de smoothie dichtbij zouden zetten. Mevrouw rook vanaf een afstandje, maar kwam niet dichterbij. De smoothie was trouwens heerlijk en naar een recept van mijn lieve broertje; een kei in smoothies maken. Ik ben altijd gek op dit soort quality time met mijn broertje.

De dochter van de parfumeur - Christina Caboni

Ik heb de laatste tijd vrij weinig tijd om te lezen, dus tegenwoordig lees ik standaard een half uurtje voor het slapen gaan om toch te kunnen genieten van leuke boeken. Vorige week las ik De dochter van de parfumeur uit. De recensie daarvan komt morgen online, én, als je goed naar de foto kijkt zie je misschien al tekenen van een winactie!

Nagellak bij jurk

Ik mocht aanwezig zijn bij de boekpresentatie van Hitte van Lis Lucassen. Het thema was zomers, dus ik trok een fleurig jurkje aan – wel met een broek en vestje omdat het anders te koud zou zijn – maar twijfelde heel erg welke kleur nagellak zomers was én leuk bij de jurk paste. Uiteindelijk ben ik gegaan voor de gele (Sally Hansen Miracle Gel – 390 Lemon Heaven, hier te koop).

Hitte stapel - Boekpresentatie Hitte

Het was echt een hele leuke en gezellige avond in Gouda, je leest er hier alles over.

Komende maand gaat wederom extra druk worden; ik moet ook extra werken omdat een bepaalde klus anders niet op tijd klaar komt helaas. Aankomende vrijdag is onze eerste Storm Chaser meeting en gaan we gezellig op bezoek bij Natasja Storm, dus dat wordt wederom een lange reis, maar als het goed is ook wederom erg gezellig! Mijn ouders staan op een paasmarkt dus daar ga ik ook even een kijkje nemen tijdens dat lange weekend. O, en nog iets leuks! Deze maand is het boekenfestijn in Leeuwarden! Dus daar ga ik sowieso de donderdagavond even heen met mijn moeder en wie weet ook nog wel een keer op vrijdag of zaterdag, wie zie ik daar?

Wat is het leukste dat jij in maart hebt gedaan of meegemaakt?

Deze post is al 1768 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Mijn Maand | Maart

  1. Zodra de zon zich een eerste keer liet zien heb ik zelf ook een smoothie gemaakt. Die bezorgen me steeds een zomers gevoel. Ik draag zelf geen nagellak en vond het wel grappig dat je ook zoveel kleurtjes kon kiezen dat je voor de perfecte combinatie kon gaan. Leuk hé die quality-time met je broers. Morgen ga ik met mijn broertje – die binnenkort trouwt- op een broer/zus vrijgezellendag.

    • Er kwamen nog een stuk of 10 mensen bij maar meer ook niet. Had het eerlijk gezegd veel drukker verwacht gezien dit in de week was dat de film uitkwam… Maar onze bioscoop loopt volgens mij ook niet zo goed meer. Ze draaien heel veel goede en leuke films niet eens, daarvoor moet ik naar een andere bioscoop 🙁

    • Als je half april stormpublishers.nl in de gaten houdt zal je het recept voorbij zien komen ^^ (en wie weet zal ik het daarna ook nog op Reviews & Roses plaatsen :p)