Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Vandaag is mijn verjaardag!

Yay! It’s my birthday! Vandaag mag ik alweer 25 kaarsjes uitblazen. O jee, wat wordt ik al oud… Ik zit inmiddels dichter bij de 30 dan bij de 20. Maar no worries, want vandaag moet ik gewoon genieten van de dag waarop ik 25 jaar geleden ter wereld kwam.

Ik heb deze blogpost niet zonder reden midden in de nacht online laten gaan. Het is nu – terwijl deze blogpost het wereld wijde web opgeslingerd wordt – precies 00.40 uur. Het tijdstip waarop ik 25 jaar geleden in Friesland ter wereld kwam in het ziekenhuis. Het eerste kleine wonder van mijn twee lieve ouders en een ‘cadeautje’ voor mijn oom die op dezelfde dag geboren is (maar dan vele jaren eerder! Haha).

3,5 jaar lang was ik enig kind, waarna ik in juli 1993 eindelijk mijn lieve, kleine – maar inmiddels veel grotere – broertje mocht verwelkomen. De familie was compleet.

Ik hou van mijn verjaardag, al zou ik je de precieze reden niet kunnen geven. Misschien zijn het de cadeautjes? Haha. Hoewel ik vanochtend eigenlijk zou werken heb ik uiteindelijk toch mijn werkdag gewisseld met morgen zodat ik vandaag heerlijk vrij ben. Wat op de planning staat? Shoppen, even meeten met mijn broertje, uit eten en natuurlijk lekker taart eten – dat hoort immers bij een verjaardag! Verder komt vandaag mijn verjaardags tag online en ook nog twee hele leuke winacties! Woehoe!

Speciaal voor jullie nog een foto van kleine Jess. Aaaaahw! :p

Baby Jessica

Geniet van deze dag en eet gerust een lekker gebakje!

Deze post is al 2025 keer gelezen


Geef een reactie

25 responses to “Vandaag is mijn verjaardag!

    • Haha, toch wil ik je ontzettend bedanken voor je felicitatie! 😀 (Beter laat dan helemaal niet, of, gewoon op tijd voor volgend jaar ^^. Dat is wat wij vaak zeggen haha)

    • Dankjewel! 😀 Heb in elk geval al veel cadeautjes gehad (en ook zelf gekocht hihi, kon de boekenwinkel niet voorbij lopen :p) en vier mijn verjaardag binnenkort ook nog voor familie en vrienden, dus wie weet: cadeautjes ^^