Categorieën: Tv-series / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Gastrecensie How to Get Away with Murder Pilot + introductie nieuwe pagina: Gastblogs

Gastrecensie September Series How to Get Away with Murder

Gastrecensie How to Get Away with Murder – Pilot

Nadat ik deze vorige week enthousiast twitterde over hoe enthousiast ik ben over de pilot van How to Get Away with Murder, benaderde September Series mij met de vraag of ik een gastrecensie voor hun wilde schrijven hierover. Dat wilde ik wel!

How to Get Away with Murder noemde ik al eerder in mijn top 6 nieuwe tv-series waar ik naar uitkeek, maar ik had niet verwacht dat ik de serie zó goed zou vinden. Ik heb vorige week en de weken daarvoor al verschillende pilots van nieuwe tv-series bekeken en geen enkele heeft mij zo verrast en vastgehouden als de pilot van How to Get Away with Murder! Het is vernieuwend en maakt je nieuwsgierig naar de rest van het seizoen. Je kunt mijn gastrecensie over deze crime/drama/moordmysterie serie hier lezen op SeptemberSeries.

Nieuwe pagina: Gastblogs

Mooi moment is dit ook om even de nieuwe pagina Gastblogs te introduceren. Op deze pagina kun je alle linkjes naar gastblogs die ik heb geschreven vinden. Maar dat niet alleen! Ook heb ik een overzicht gemaakt van alle – op dit moment 61 – recensies die ik voor MijnSerie.nl heb geschreven en ik heb zelfs een aantal recensie die je binnenkort van mij op MijnSerie kunt verwachten toegevoegd.

Deze post is al 1936 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Gastrecensie How to Get Away with Murder Pilot + introductie nieuwe pagina: Gastblogs