Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Bookly Bird Box – The Power of Time

IMG_2739 - Bookly Bird

There’s a new book box in town! Afgelopen week ontving ik de eerste Engelstalige boekenbox uit Nederland van de pakketjesman en ik was erg nieuwsgierig. De eerste Nederlandstalige boekenbox (Celebrate Books) beviel mij meer dan goed en vind ik zelfs de leukste boekenbox die ik heb gekocht. Wat ik van de Bookly Bird box kon verwachten, ik had geen idee. Is it any good? Laten we snel gaan kijken.

Extra’s

IMG_2734 - Extra's

Bookly Bird – More surprises await you!

Mijn mening – Terwijl ik de box open zie ik een zee aan schuimpjes. Het geeft je echt het grabbelton gevoel. Het eerste dat ik tegenkom ligt bovenop de schuimpjes, en is een kaartje met daarop uitleg over wat in de box zit, dus die legde ik direct aan de kant. Ook ligt daar een brief van Beth Revis, waardoor je niet meer hoeft te grabbelen naar het boek en je direct al weet wat erin zit. Persoonlijk zou ik die brief helemaal onderin gedaan hebben zodat het boek nog heel eventjes een verrassing was gebleven.

Hierna volgt een kaart (een hele stevige, hartstikke fijn!), ook gecentreerd om het boek dat in de box zit. De quote is echt prachtig! Ook kom ik twee kaartjes met artwork gebaseerd op personages van Beth Revis uit Across the Universe en Body Electric tegen.

A World Without You – Beth Revis

IMG_2710 - A World Without You

Bookly Bird – Bo can pull on the strings of time launching himself into the past. But when one of his friends gets stuck there, he can’t bring her back.

Mijn mening – Hierna volgt direct al boek. Wederom had ik die liever nog iets lager in de box gezien, gezien het boek toch wel het hoogtepunt is en ik die graag tot het laatste bewaar. Ik ben wel nieuwsgierig naar het verhaal, maar ik heb nog niet het gevoel dat ik het boek nú moet lezen.

En toen opende ik het boek! Naast een boekenlegger van Bookly Bird en The American Book Centre, en een sticker met wederom een quote uit het boek, zag ik ook iets heel anders… Een bookplate! Met handtekening! Dat vind ik echt een mega pluspunt! Heel gaaf.

Postcard Outlander

IMG_2718 - Postcard Outlander

Bookly Bird – We could not do without Outlander in this box. As you read A World Without You, this card will become even more appropriate.

Mijn mening – Vervolgens kom ik een envelop tegen. Spannend. Wat zou erin zitten? Het blijkt een kaartje van de serie Outlander te zijn (Outlander is een boekenserie die tot tv-serie is gemaakt). Als fan van de serie vind ik dit natuurlijk erg leuk, en het past erg goed bij het thema van de box.

Handy Bookmarks

IMG_2730 - Handy Bookmarks

Bookly Bird – These bookmarks are not only handy, they can count as well!

Mijn mening – Ook vind ik bookmarks in de box. Erg leuk, maar ik ben altijd bang dat de pagina’s in mijn boeken beschadigen of deuken door dit soort boekenleggers (net als papier bij paperclips) dus ik zal ze niet gebruiken.

Harry Potter TimeTurner Necklace

IMG_2728 - Harry Potter TimeTurner Necklace

Bookly Bird – Remember Hermione’s awesome TimeTurner Necklace in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban? Well, you just scored one yourself!

Mijn mening – Een TimeTurner! Ik heb vorig jaar toevallig een TimeTurner weggegeven tijdens de feestweek en hem vorig jaar ook cadeau gedaan aan mijn broertje die groot HP fan is. Leuk was dat hij verpakt was als een cadeautje. Pssst… mocht je de box niet besteld hebben en nog niet in bezit zijn van zo’n mooie TimeTurner, bezoek Reviews & Roses dan op maandag 5 september 2016 om 10.00 uur. 😉

Alice’s Tiny Hand Soap

IMG_2713 - Alice's Tiny Hand Soap

Bookly Bird – This lovely Alice’s hand soap has a floral and cocoa butter scent.

Mijn mening – Eindelijk komen we aan bij de reden dat de box zo lekker ruikt: Alice’s Tiny Little Handsoap! Het ruikt echt zó lekker! De tekst op het omhulsel vind ik ook zo geinig: “Grows smaller and smaller with repeated use, then shrinks away altogether”. Origineel item voor in de box!

After Shakespeare Mints

IMG_2720 - After Shakespeare Mints

Bookly Bird – Travel back to Shakespeare’s time with these mints. They ensure fresh breath as you take a plunge into the days of Romeo and Juliet.

Mijn mening – Nog zo’n leuk origineel item: Shake Spearmints. Frisse pepermuntjes. Het zijn echt items die ik nog nergens ben tegengekomen, erg leuk.

Conclusie

IMG_2752 - Bookly Bird Augustus 2016

De box was verrassend leuk. Het bevat originele items (Alice’s Tiny Hand Soap) en ze passen goed bij het thema van de box (TimeTurner, Shake Spearmints, Outlander kaart). Ik hoop dat ze dit volhouden. Ik ben benieuwd naar het boek, al laat ik hem nog even liggen omdat ik nog wat andere boeken voorrang geef. Maar zodra ik hem lees, lees je hier natuurlijk een recensie! Ik heb uit nieuwsgierigheid ook de september box (Thrill Me) besteld om een goed oordeel te kunnen vormen over de box en de consistentie. Maar het is een goed begin.

Wat vond jij van deze eerste Bookly Bird box?

Deze post is al 2243 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Unboxing | Bookly Bird Box – The Power of Time

  1. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik blij ben dat ik deze niet heb besteld, haha. Het boek trekt me helemaal. Eigenlijk vind ik alleen de outlander kaart echt heel tof, hihi.