Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Arty Party

Celebrate Books - Arty Party

Celebrate Books viert feest want ze bestaan alweer één jaar! Kun je het geloven? De tijd vliegt werkelijk voorbij. Er is een heel jaar voorbij gegaan met fantastische boxen waarvan ik letterlijke elke box heb besteld. Dus ook deze jubileumbox, welke beloofde een echt feestje te worden. Ik had al wel een héél sterk vermoeden welk boek in de box zou zitten gezien het duidelijke thema, maar wat voor goodies zouden in de box zitten? Laten we snel gaan kijken!

Romemade Candle + Yalfest bon

Romemade Candle + Yalfest bon

Celebrate Books – Hoera, Celebrate books bestaat één jaar! Dat vieren we met deze feestbox! Arty Party bevat leuke extra’s: er zijn 50 kaarsen van Romemade Candles verloot onder alle mensen die een april-box kochten. Daarnaast krijgt iedereen een tegoedbon voor een gratis goodie die je 23 april kunt inleveren op YALFest! Happy Birthday to us!

Mijn mening – Ik lees van te voren nooit het kaartje omdat ik door de box verrast wilde worden. Dus mijn eerste gedachte was: “huh, waarom twee kaarsen in één box?” Maar ik blijk dus gewoon één van de lucky basterds te zijn die een extraatje heeft ontvangen. Zo leuk! De kaars ruikt ook nog eens heerlijk fris, inderdaad net als een heerlijke regenbui in een bos. Daarnaast vond ik in de box ook nog een kaartje voor een Yalfest goodie. Dit was al aangekondigd via Facebook, en sindsdien ben ik mega nieuwsgierig naar wat voor goodie dit zal zijn. Ik ga er dit weekend achter komen! 🙂

Piper Perish – Kayla Cagan + Kaars

Piper Perish - Kayla Cagan Letters and Lights

Celebrate Books – Het boek uit deze box is Piper Perish geschreven door Kayla Cagan. Wij hebben enorm van dit boek genoten. Het is hilarisch, lief, komisch én het staat vol prachtige illustraties van Emmy van Ruijven. Zij maakte eveneens voor ons een exclusieve Letters & Lights kaars die ze in samenwerking met de auteur heeft gemaakt. Zo cool! Het boek Piper Perish is verschenen bij Best of YA.

Mijn mening – Het had raar moeten lopen als het niet Piper Perish zou zijn in deze box. Ik was al bij de aankondiging van het thema ervan overtuigd dat Piper Perish erin zou zitten. Ik heb nog niet echt een mening gevormd over het boek, geen idee wat ik ervan zal vinden. Superleuk is het zeker voor Emmy van Zon en Maan dat zij het boek heeft mogen illustreren. Ook van Emmy, vinden we in de box een Letters & Lights kaars. Dit keer heerlijk kleurrijk! Even off-topic: ze heeft ook superleuke kaarten gemaakt waarvan ik een paar ga kopen op Yalfest!

Ketting met boekje

Ketting met boekje

Celebrate Books – Aleksandra uit Polen maakte met de hand een ketting met een boekje van Duizend stukjes van jou van Claudia Gray. Wie het boek gelezen heeft, weet dat Marguerite Caine dol is op schilderen en tekenen. Wat een werk moet het geweest zijn om al die mini boekjes te maken!

Mijn mening – Ontzettend leuk zo’n ketting! Ik heb het al vaker voorbij zien komen en het leek mij altijd al gaaf zo’n ketting te hebben. Nou heb Duizend stukjes van jou nog niet gelezen, dus ik weet nog niet of ik straks extra blij ben met de ketting of niet, maar op dit moment zou ik erg blij worden van zo’n met ketting met bijvoorbeeld de cover van Hof van Mist en Woede of één van De Selectie boeken.

Belle het het Beest klembord + Notitieblokje

Belle het het Beest klembord Belle het het Beest klembord Belle het het Beest klembord

Celebrate Books – Wij stoken ook onze (creatieve) handen uit de mouwen: speciaal voor jullie hebben wij een Belle en het Beest klembord gemaakt mét bijbehorend notitieblokje! Deze goodie is exclusief en één van onze lievelingsquotes staat erop!

Mijn mening – Dit… Wauw! Dit is oprecht direct één van mijn favoriete items uit de boxen, en absoluut mijn favoriet in deze box. Echt, wauw! Allereerst zag ik al het notitieblok met de roos (waar ik een zwak voor heb, zie mijn blognaam). De roos is prachtig geïllustreerd en een lust voor het oog. Ik was dus al heel blij. Toen tilde ik het notitieblok op en zag ik de beeldige illustratie erachter. Een prachtige quote en schitterend vormgegeven. Ik was dus nóg blijer. En toen, toen zag ik de ACHTERKANT! Ik vind deze manier van illustreren echt prachtig en het geheel is gewoon echt te mooi voor woorden. Momenteel heb ik het klembord ook met de achterkant naar voren in de kast staan. Love it!

Twee kaarten met fanart

Kaarten met fan art

Celebrate Books – De Arty Partybox is natuurlijk pas compleet met kleurrijke creaties. Voor deze feestbox hebben wij twee kaarten met fanart laten maken! Op de eerste kaart zie je Feyre en Rhysand van de Hof van Doorns en Rozen-trilogie geschreven door Sarah J. Maas. Charlotte van Cccrystalclear uit Noorwegen maakte deze illustratie. Op de andere kaart staan Karou en Akiva van de serie A Daughter of Smoke and Bone geschreven door Laini Taylor. Leysa van BlackBirdInk uit Maldovië heeft deze illustratie gemaakt.

Mijn mening – Ondanks dat het niet op de kaart stond had ik direct door dat die ene Rhysand en Feyre waren. Het is ook meteen mijn lievelingskaart van de twee. Niet alleen omdat ik zo fan van ben die personages, maar ook omdat ik die personages mooier geïllustreerd vind. Ik vind het gezicht bij de kaart van Daughter of Smoke and Bone echt lelijk vormgegeven.

Extra

Extra Celebrate Books Quotekaart Piper Perish

Mijn mening – Ook deze box konden we weer wat mooie extraatjes in de box vinden. Een voorproefje van de Bijzondere Vertelsels van Ransom Riggs, een kleurplaat waarmee je iets leuks kunt winnen, en nog een stel geweldige boekenleggers (liefde voor mooie boekenleggers). En tot slot nog de quotekaart, dit keer weer met handtekening. Deze kaart vind ik dit keer prachtig vormgegeven dankzij mijn liefde voor deze explosie aan felle kleuren. Extra mooi is dus dat hij gesigneerd is door Kayla Cagan!

Conclusie

Celebrate Books - Arty Party

Deze box is geweldig, en eerlijk gezegd had ik dat ook gezegd als alleen het klembord met notitieblok in de box had gezeten. Dat item vind ik werkelijk zó geweldig, niet te geloven zo blij ben ik ermee. Uiteraard zijn de andere items ook leuk hoor, haha, maar dit is absoluut mijn favoriet! De komende boxen heb ik ook besteld, dus kijk maar vast uit naar weer een paar leuke unboxings. Ik kijk vooral uit naar de Sarah J. Maas box!

Koop hier jouw Celebrate Books box

Deze post is al 2235 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Arty Party

  1. Ik wist bij de bekendmaking van het thema ook zeker dat Piper Perish erin zou zitten, haha. Dat is ook de reden dat ik ‘m niet heb gekocht, want het boek trekt me eerlijk gezegd niet zo. Ik ben op zich ook wel blij dat ik ‘m niet heb gekocht, want eigenlijk vind ik alleen het klembordje van Belle & Het Beest écht cute, hihi.

  2. Kim van Dijk

    ik heb toch besloten deze box niet te kopen maar toen ik hoorde dat je iets op YAL fest kon ophalen was ik toch erg benieuwd, zou je nog willen laten weten wat het uiteindelijk wordt!