Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Bad Boys

Celebrate Books - Bad Boys

Bad Boys, ik ben er gek op. Ik noem een Warner, een Rhysand, en de vele mannen uit de New Adults die ik heb gelezen. Ja, ik durf met recht te zeggen dat ik een zwak voor ze heb. De nieuwe box van Celebrate Books leek dan ook perfect voor mij weggelegd te zijn. Hij kwam afgelopen zaterdag binnen en vandaag heb ik voor jullie een unboxing. Wat zou erin zitten?

De Royals – Verleiding – Erin Watt

De Royals - Erin Watt

Celebrate Books – Wat tof dat je deze box hebt besteld! Het thema van deze maand was Bad Boys. Het boek deze maand is De Royals – Verleiding geschreven door Erin Watt. Deze titel is uitgegeven door Uitgeverij De Fontein. Wij kregen rode oortjes van dit boek. Callum, een van de hoofdpersonages, is zo sexy! Wij wensen je alvast veel leesplezier.

Mijn mening – Oh god, ja! Ik kijk al zo belachelijk lang uit naar dit boek. Geen idee of het daadwerkelijk goed is, daar zal ik achter moeten komen. Maar dat ik dit boek wilde lezen wist ik al heel lang. Ik heb een hele tijd getwijfeld om het boek in het Engels te kopen, maar toen ik erachter kwam dat hij naar het Nederlands vertaald zou worden heb ik braaf gewacht (het is niet dat ik verder geen ander leesvoer had ofzo, haha). Erg fijn dat hij dus in de Bad Boys box zit. Hij zat verpakt in een mooi roze papiertje!

Quotekaart + Sticker + Button

Quotekaart + Sticker + Button

Celebrate Books – De gesigneerde quotecard en sticker en buttons hebben we exclusief voor deze box ontworpen.

Mijn mening – Oeh, deze kaart vind ik mooi! Ik dacht eerst echter wel dat ik per ongeluk een kaart had ontvangen die niet gesigneerd was. Echter, zag ik later dat hij achterop staat in plaats van op de voorkant. Misschien dat de auteurs de voorkant te mooi vonden om te beschrijven? De sticker slaat als het goed is op City of Bones. Ik vind hem leuk en origineel. De buttons gaan op mijn rugzak waarop steeds meer buttons beginnen te komen.

Boekenleggers

Boekenlegger Bonitismo Rhysand en Kaz

Celebrate Books – Laura van Bonitismo uit Spanje maakte speciaal voor ons het magnetische boekenleggersetje van Rhysand en Kaz Brekker. Wij vonden deze twee mannen uit Hof van Doorns en Rozen en List en Leugens de allerbeste bad boys!

Mijn mening – Ik hoopte al dat Rhysand in elk geval één van de twee zou zijn, dus ik ben blij, haha. Ik moet Kaz nog steeds leren kennen, dat wordt dus eens hoog tijd. Ze zien er wel wat kinderlijk uit hier, in plaats van supersexy, maar oké, haha.

TBR-blokje

TBR-blokje

Celebrate Books – Emmy van Zon en Maan ontwierp het TBR-blokje. Vanaf nu kun je al je nog te lezen boeken bijhouden en afstrepen.

Mijn mening – Mijn eerste reactie was dat ik hem zo mooi vind, en vervolgens baalde ik dat ik hem niet zou gebruiken. Als ik alle boeken op zou schrijven die ik nog wil lezen dan stond dit notitieblokje twee jaar geleden al vol, haha. Hier heb ik Goodreads voor, en het digitaal bijhouden vind ik veel handiger. Inmiddels heb ik echter een ander doel gevonden voor dit TBR-blokje! Ik schrijf er al mijn recensieboeken op en kan afvinken als ik ze heb gelezen. Dan kan ik het overzicht ook niet meer kwijtraken. 🙂

Blikje snoep

Blikje snoep

Celebrate Books – Anouk van Another View ontwierp de sticker op het blikje snoep.

Mijn mening – Nom nom nom! In dit leuke blikje zitten hartsnoepjes, lekker zeg. In eerste instantie dacht ik dat het weer een kaars was, maar ik vond het zeer leuk toen ik ontdekte dat het gewoon een handig blikje is met lekkere snoepjes. Zeer welkom!

Zwarte waaier

Zwarte waaier The Darkling

Celebrate Books – The Darkling uit De Grisha-trilogie van Leigh Bardugo kon natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor deze box hebben wij een zwarte waaier met een spannende quote laten maken.

Mijn mening – Oooooh deze is ook al zo leuk! Deze box is echt gaaf. Bovenal vind ik een waaier een erg origineel product om in de box te stoppen. En ook zeer welkom, want het was afgelopen zaterdag héét.

Boekenlegger

Boekenlegger Feyre Lucien

Celebrate Books – Caithlin van Booklove Specialty Shop ontwierp exclusief voor ons de boekenlegger.

Mijn mening – Exclusief… Dat klopt niet helemaal. Want bij exclusief denk ik aan een product dat alleen in de Celebrate Books box te vinden is en dus niet elders verkrijgbaar is. En laat ik deze boekenlegger een week eerder nou toevallig hebben gekocht in de Booklove Specialty Shop. Beetje jammer dat je hem dus al kon kopen voordat de box verzonden was. Ik vind hem echter wel erg mooi, anders had ik hem natuurlijk niet toevallig al gekocht. En gelukkig kost het nou ook weer geen tonnen. EDIT: Het blijkt dat niet deze, maar de boekenlegger op onderstaande foto (met de quote “I got 99 problems”) de exclusieve boekenlegger is die door Booklove Specialty Shop speciaal voor deze box is gemaakt. Bovenstaande boekenlegger is een extraatje. Celebrate Books snapt waar de verwarring vandaan komt.

Extra

Extra

Mijn mening – Extraatjes zijn altijd leuk om te vinden in de box. Het zijn producten die ze net zo goed niet aan de box hadden kunnen toevoegen, maar het wel gedaan hebben ter promotie en omdat velen het leuk vinden om te ontvangen. Zo ik ook. Ik vind de boekenlegger van Celebrate Books erg leuk! Ook de zakdoekjes vind ik leuk verzamelmateriaal voor in de boekenkast, en ook de Young & Awesome kaart is leuk (ook al heb ik daar inmiddels meerdere van, maar dat maakt niet uit. Leuk om te versturen!).

Conclusie

Celebrate Books - Bad Boys

* Zucht * De Bad Boys box is gááf! Hij is goed gevuld met werkelijk hele leuke producten. De Royals wilde ik al erg graag lezen, dus ik ben blij dat hij in de box zit. Ik vind het erg leuk dat er een waaier in zit omdat het een heel origineel product voor in zo’n box is. De snoepjes waren erg lekker, de buttons en sticker zijn leuk en de quotekaart is erg mooi. Jammer dat de “exclusieve” boekenlegger niet zo exclusief is, maar hij is zeker mooi. Last but not least, ben ik blij dat ik een doel heb gevonden voor het TBR-blokje want die is te mooi om niet te gebruiken. Al met al één van de mooiste boxen van Celebrate Books tot nu toe wat mij betreft.

Wat vind jij van de Bad Boys box?

Deze post is al 3183 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Bad Boys

  1. Do

    Leuke box, ik vind het erg leuk om te lezen wat jij er van vindt. Ik vind zelf het TBR-notitieblok en de boekenlegger erg mooi 🙂 Ik ben benieuwd wat je van het boek vindt!

    • En ik vind het leuk om te lezen dat je mijn unboxing leuk vind om te lezen. 🙂 Het TBR-blokje en de boekenlegger zijn zeker mooi! Ik verwacht dat ik het boek heel leuk ga vinden, maar dat weet je van te voren natuurlijk nooit zeker, haha. Ik ga er snel in beginnen.