Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books Box Junior – Hunted Magic

Celebrate Books

Vandaag geen nieuwe aanbieder van boekenboxen, maar een nieuwe categorie bij een populaire aanbieder. Celebrate Books komt namelijk na een Nederlandstalige boekenbox en een Engelstalige boekenbox, nu ook met een boekenbox voor de wat jongere lezers (10+). Omdat werd gezegd dat het boek ook leuk is voor volwassenen en de goodies leuk zouden zijn, heb ik mij er ook aan gewaagd. Benieuwd wat erin zit?

Dit is wat Celebrate Books erover zegt:

“Wat ontzettend leuk dat je de eerste Celebrate Books Box Junior hebt besteld. Wij werden ontzettend blij van het boek en de cadeautjes. Jij hopelijk ook!

Het boek in deze box verschijnt bij uitgeverij Lannoo. Serafina en de zwarte mantel is geschreven door de Amerikaan Robert Beatty. Speciaal voor Celebrate Books sprak Robert een persoonlijke boodschap in. Deze ontvang jij vandaag in je mail. Sst, niet verder vertellen. (deze kwam overigens pas vele dagen later)

Naast het prachtige, gebonden boek, vind je in deze box ook allerlei cadeautjes die passen bij Serafina en de zwarte mantel:

Een kaart met handtekening van Robert Beatty

Een kaart met handtekening van Robert Beatty

Een magisch notitieboekje

Een magisch notitieboekje

Een kaartspel met geweldige foto’s

Biltmore - Een kaartspel met geweldige foto's

Een pin die je bijvoorbeeld op je rugzak of t-shirt kunt spelden
Een ketting met kattenoog
Een sticker en boekenlegger

Een pin die je bijvoorbeeld op je rugzak of t-shirt kunt spelden + Een ketting met kattenoog + Een sticker en boekenlegger

We wensen je veel plezier met het lezen van dit magische boek. Wij zijn in ieder geval fan van dit boek, dat inmiddels al is vertaald in 17 talen en op de eerste plaats van de New York Times Bestseller List stond.”

Het boek

Serafina en de Zwarte Mantel - Robert Beatty

Serafina is twaalf. Ze woont met haar vader in de kelders van een groot landgoed. Niemand weet van haar bestaan af, en dat moet zo blijven.

Maar op een avond verandert alles. Serafina ontdekt dat er vreemde dingen gebeuren: er verdwijnen kinderen. En een vreemde man in een zwarte mantel dwaalt door de gangen van het kasteel.

Serafina slaat de waarschuwingen van haar vader in de wind en gaat op onderzoek uit. Maar haar zoektocht is gevaarlijker dan ze zelf beseft…

Mijn mening

Ik ben op zich wel benieuwd naar het boek, maar ik denk niet dat ik het snel zal oppakken. Er zijn meer boeken die ik momenteel liever wil lezen. De quote op de voorkant “Harry Potter meets Downton Abbey” zorgt er overigens wel voor dat ik geïntrigeerd ben. Het kaartspel ziet er mooi uit en is leuk om te hebben. De andere items zijn wel leuk, maar voor mij niet echt musthaves. Zo zal ik die pin niet opspelden, de sticker niet opplakken en de ketting niet dragen. Hieruit concludeer ik dat deze box waarschijnlijk toch echt leuker is voor de beoogde doelgroep (10+) en iets minder voor mij. Ik denk dat ik mij dan voortaan ook ga houden bij de Nederlandse en Engelse box, en de Junior aan mij voorbij laat gaan. Wel vind ik het leuk dat ze echt álle goodies op het boek hebben aangesloten, en ook dat ze bij de Junior box een mooie quotekaart met handtekening heeft weten te regelen.

Waren jullie ook zo nieuwsgierig naar de Junior box?

Deze post is al 2154 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “Unboxing | Celebrate Books Box Junior – Hunted Magic

  1. Fijne unboxing! Ik heb deze inderdaad ook niet besteld, vanwege het ‘junior’-aspect. En inderdaad, ik denk ook niet dat het boek iets voor mij zou zijn geweest.