Unboxing | Celebrate Books – Lentekriebels

Lentekriebels

Wauw, er worden zoveel verschillende Celebrate Books boxen verstuurd dat ik niet eens genoeg ruimte in mijn blogschema heb om ze op korte termijn allemaal te unboxen, haha. Twee weken terug ontving ik al twee boxen (Heel Me en Love, Simon), afgelopen dinsdag kwam de Lie to Me box binnen en gisteren verscheen de Lentekriebels box. Gezien ik de Lentekriebels box ontzettend leuk vind, unbox ik deze vandaag, en volgende week de Lie to Me box. Daarom deze week geen boekrecensie op donderdag. Sorry! Laten we snel gaan unboxen.

Omschrijving

Er zit geen spoilerkaart bij, dus plaats ik hieronder even de omschrijving die op de website van Celebrate Books te vinden is. De box kost €25,95.

“De lente staat voor de deur. Heerlijk! Eindelijk weer naar buiten met een boek op het terras of een bankje in het park. Wij grijpen dit moment aan om weer een box met enkel goodies samen te stellen. We zijn ontzettend blij dat we kunnen melden dat je in deze box een exclusieve Celebrate Books handdoek vindt.

In deze box zit dus GEEN boek, maar enkel goodies. De handdoek die we speciaal voor deze box laten maken, is 70 x 140 cm groot.

Meer tips over deze box maken we de komende weken bekend.

Deze box kan nabesteld worden. Verzending na 15 mei.

Let op: aan deze special wordt geen kwartetset toegevoegd.”

Paraplu

It's Raining Books Paraplu

Mijn mening – Het eerste dat ik vind is een paraplu. Terwijl ik in eerste instantie dacht aan dit lekkere lentezomer weer, vond ik het niet direct toepasselijk. Totdat ik besefte dat het ook in de lente wel eens regent, en een paraplu ook een hele goede beschermer tegen de zon is! Ik vind echt het fantastisch dat ze deze paraplu erin hebben gedaan. Hij is aan twee kanten bedrukt. De tekst is mega toepasselijk voor een paraplu, en ik vind hem echt megaleuk. Ook de kleur blauw vind ik mooi. Heel fijn ook dat dit een item is dat ik nog in geen enkele andere box ben tegengekomen.

Handdoek

Handdoek

Mijn mening – Verder in de box zag ik enkele kleine items, plus de al aangekondigde handdoek. Waar ik had verwacht dat het eruit zou zien zoals één van de plaids die eerder in de box hebben gezeten – één kleur en dan met een tekst erop gedrukt – bleek de handdoek echt compleet bedrukt te zijn. De opdruk vind ik supermooi. Zo gedetailleerd!

Ik had de handdoek wel op de één of andere manier iets groter verwacht, maar dat is mijn fout – slecht inschattingsvermogen haha. De handdoek is 70 x 140 cm groot. Dit staat ook aangegeven bij het bestellen van de box. Voor het strand gebruik ik liever een grote handdoek waar ik compleet op kan liggen. Maar dat neemt niet weg dat ik deze handdoek helemaal het einde vind. Nogmaals: de opdruk is prachtig! En wederom is dit een item dat nog niet eerder in een box heeft gezeten. Heel fijn!

Kaars

Kaars by kimmi

Mijn mening – Heel eerlijk gezegd had dit item niet perse in de box gehoeven van mij. Ik snap overigens prima dat het past bij het thema lentekriebels (door de bloemetjes op de kaars), maar het heeft geen link met boeken. Wel is het leuk dat het eens een ander soort kaars is.

Spiegeltje

Spiegeltje Spring into Reading

Mijn mening – Spiegeltjes hebben we wel vaker in de box gehad. En zoals ik elke keer weer zeg: zolang ik hem niet dicht kan klappen heb ik er niet zoveel aan want dan wordt het spiegeltje alleen maar vies in mijn tas. Maar dat ligt puur aan mij, en de enkelen die mijn mening over dit soort spiegeltjes delen. De opdruk vind ik wel erg vrolijk, leuk en lenteachtig.

Bloemenzaadjes

Bloemenzaadjes

Mijn mening – Niet echt boekig, maar wel ontzettend tof voor mij als bloemenliefhebber! Geen idee wat voor bloemzaadjes in dit zakje zitten, maar ik zal ze zeker uitstrooien in de tuin of in een pot met grond. Heel benieuwd wat voor bloemetjes boven zullen komen.

Till & Dill boekenlegger

Boekenlegger Till and Dill

Mijn mening – Zeer recent zat er nog een boekenlegger van Till & Dill in een Celebrate Books box, dus ik had liever een boekenlegger van iets anders gehad dit keer. Het kleurgebruik (het paars en roze) vind ik overigens wel heel erg mooi in het ontwerp, maar ik ben niet altijd fan van de stijl die ze gebruiken voor gezichten. De opdruk is echter wel ook goed passend bij het thema.

Boekenlegger Heel Me

Boekenlegger Heel Me

Mijn mening – Ik weet niet of dit echt bij de Lentekriebels box hoort of dat het erin zit omdat ik aan had gegeven dat deze boekenlegger niet in mijn Heel Me box zat terwijl ik zag dat anderen die wel in de box hadden ontvangen. Maar ik vind het hoe dan ook superfijn dat deze in de box zit.

Conclusie

Lentekriebels

De conclusie is heel simpel: ik ben héél blij met deze box. Ze hebben dit keer wat nieuwe items in de box gestopt; items die nog niet eerder in de Celebrate Books boxen hebben gezeten. En het zijn producten die ik eerlijk gezegd ook nog niet voorbij heb zien komen in andere subscription boxen. Good job! Ik ben dan ook het meest blij met de paraplu en de handdoek. Verder hebben ze het thema goed terug laten komen in de andere producten, ook al waren ze niet allemaal mijn ding. Maar de paraplu en de handdoek alleen al zijn supergaaf en de box helemaal waard.

De box is momenteel nog na te bestellen, dus als je de Lentekriebels box hebt gemist, maar toch wel erg leuk vindt: bestel de box hier.

Wat vind jij van de Lentekriebels box?

Deze post is al 1329 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 10 mei 2018 door Jessica

Categorieën: Unboxing / Tags: ,

Geef een antwoord

4 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Lentekriebels