Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Love, Simon Special

Love, Simon Special

Vorige week verscheen al mijn unboxing van de Tahereh Mafi Special: Heel Me. Tegelijkertijd werd ook de Love, Simon Special bezorgd! Ik ben erg benieuwd naar het verhaal. Maar ik ben ook erg benieuwd naar de verfilming die in juni uitkomt. Sowieso kun je overigens niet om het enthousiasme van Eline heen rondom alle boeken van Becky Albertalli, haha. Laten we snel kijken wat er in de box zat!

Love, Simon – Becky Albertalli

Love, Simon - Becky Albertalli

Celebrate Books – Deze maand kwamen er maar liefst drie verschillende boxen uit. In deze Love, Simon Special draait alles om de filmeditie van Love, Simon. Vanaf 14 juni draait deze romcom in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.

Mijn mening – Net als bij de Heel Me Special, wist ik bij de Love, Simon Special natuurlijk al welk boek erin zou zitten. Dus uiteraard was de aanschaf van deze box geen gokje en vind ik het boek leuk.

Kaars

Koekjesblik - Boekenlegger - button - Kaars - potlood

Celebrate Books – De kaars in deze box is gemaakt door Romy van Romemadecandles. Ruikt hij niet heerlijk?

Mijn mening – Oeh nee, deze kaars ruikt niet lekker, vind ik. De combinatie van chocolade en vanillegeur blijkt niet echt mijn ding te zijn en ruikt echt heel erg sterk.

Koekjestrommel

Koekjesblik - Boekenlegger - button - Kaars - potlood

Celebrate Books – Het ontwerp voor de mini-koekjestrommel is gemaakt door Emmy van Ruijven. Ideaal om je Oreo’s in op te bergen. 

Mijn mening – Ik dacht in eerste instantie dat er geen spoilerkaart was, maar kwam er dus achter dat dit achterop de kaart met fanart stond. Dus ik heb heel veel producten hierboven op één foto, in plaats van apart. De mini-koekjestrommel is dat linker potje. Ik had in eerste instantie geen idee wat het was. Maar nu ik de beschrijving heb gelezen vind ik het zó goed bij het boek passen! Echt heel leuk bedacht. Nou eet ikzelf nooit Oreo’s, maar ik ga er wel iets anders voor bedenken. Erg goed passend bij het boek, leuk!

Potlood + Button + Boekenlegger

Koekjesblik - Boekenlegger - button - Kaars - potlood

Celebrate Books – Het potlood, de button en de boekenlegger ontwierpen we zelf.

Mijn mening – Hoe het potlood in het plaatje past weet ik niet gezien ik het boek nog niet heb gelezen. De button en de boekenlegger vind ik beiden erg leuk. Zeker de button wilde ik erg graag hebben.

Extra

Boekenleggers - Button Spoilerkaart

Mijn mening – Niet op de spoilerkaart genoemd, maar wel ook in deze box zijn twee boekenleggers een kaart met button, en – niet op de foto – de totebag van Lees Magazine die ook in de Heel Me box zat. De linkerboekenlegger en totebag zaten ook in de Heel Me box, dus dat was wel jammer. Ik ben meestal wel blij met dit soort items, gezien boekenleggers soms alleen via dit soort boxen te krijgen zijn.

Voor iemand die elke box besteld is het wel jammer als er items zijn die voorkomen in meerdere boxen. Er komen nu ook best wel veel boxen uit telkens, en stiekem denk ik dat het beter zou zijn voor de kwaliteit van de boxen als er maar één box per maand uit zou komen, waarbij geen herhaling van items plaatsvindt. Net zoals bij vrijwel alle buitenlandse boxen ook het geval is. Dan blijft het ook specialer. Desalniettemin denk ik dat ik – totdat ze stoppen in augustus – ik gewoon elke box blijf kopen, haha.

Love, Simon Special

Love, Simon Special

Wat vinden jullie van de Love, Simon Special?

Deze post is al 2107 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Love, Simon Special

  1. Do

    Leuke unboxing weer! Ik vind het een hele leuke box, jammer dat de kaars niet zo lekker ruikt.. Ik ben ook niet zo’n van van de chocoladegeur als ik eerlijk ben. Ik vind vooral de fan-art en het koekblik erg leuk bedacht.

    • Haha nee, deze kaars was voor mij echt een misser; de geur was écht niet fijn. Maar ik heb enkele kaarsen die ik niet lekker vond ruiken uitgedeeld tijdens de leesclub, dus de kaars heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden.

      Het koekblik was echt goed bedacht! 😀