Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Arabian Nights

Celebrate Books - Arabian Nights

Met veel plezier keek ik uit naar de nieuwe Engelse box van Celebrate Books: Arabian Nights. Helaas werd de box op de dinsdag bezorgd, wat betekende dat ik hem zou missen en helaas kon ik geen andere afleverdatum kiezen. De dag erna wachtte ik en wachtte ik, maar toen besloot de bezorger buiten het aflevertijdvak langs te komen, waardoor ik hem wederom niet aan kon nemen, gezien ik mijn afspraken juist buiten het aflevertijdvak om had gepland. Ik kreeg dus een briefje waarop stond dat ik hem de volgende dag na drie uur bij een ophaalpunt kon ophalen. Beetje jammer allemaal. Dus ook mijn unboxing is wat later. Laten we snel kijken of de inhoud het wachten waard was.

Whichwood – Tahereh Mafi

Tahereh Mafi - Whichwood Quotekaart Whichwood Tahereh Mafi

Celebrate Books – You have just opened the English box of November: Arabian Nights. We hope you like it! This box includes Whichwood written by Tahereh Mafi. It’s part of the Furthermore series, but at the same time it is a standalone. So don’t worry if you haven’t read Furthermore yet. We truly loved Whichwood. It is unique and Tahereh Mafi surprises you again with her enchanting storytelling gifts. We have also included a huge quote card. Do you like its size? Tell us!

Mijn mening – Jaaa Whichwood! Ik vind het zo jammer dat de Nederlandse verschijningsdatum heeft moeten verplaatsen, want Tahereh Mafi is zo’n bijzondere schrijfster. Ik heb Furthermore helaas nog niet gelezen, maar ben dit nog wel van plan zodat mijn recensie kan verschijnen tijdens de Mafi-maanden die Blossom Books organiseert. Maar ik heb haar Vrees Me-serie werkelijk verslonden. Zijn jullie ook zo gek op Tahereh Mafi?

De quotekaart vind ik heel erg mooi. Helaas staat er dit keer geen handtekening op, maar het ontwerp is wel echt prachtig. Ik ben dan ook gek op rozen, dus zowel het ontwerp van het boek als de kaart passen goed bij mij. De kaart is dit keer trouwens op A4 formaat. Wel leuk op zich, gezien het design mooi uitkomt zo. Maar als ik ooit een muur met fotolijstje met alle kaarten wil gaan maken, dan is het ontwerp wat te groot.

Bookmarks

Boekenleggers

Celebrate Books – Anouk of Anotherview made especially for this box the exclusive The Wrath and the Dawn bookmark. It pictures Shahrzad, the main character. We love her!

Four seasons fox from Luxemburg made the bookmark of Yasmin for you. This bookmark is not for sale anywhere else, so you are lucky to have it!

Mijn mening – De stijl van Anotherview is enorm herkenbaar, en dat zie je ook in dit ontwerp (de linker dus) terug. Ik heb de boeken van Renee Adieh nog niet gelezen, maar het ontwerp is wel mooi. De rechter boekenlegger vind ik qua ontwerp ook wel mooi, maar het is gedrukt op best wel dun papier, en komt dus over als een heel simpele boekenlegger. Niet één van goede kwaliteit zoals de linker.

A darker shade of magic sticker

A darker shade of magic sticker

Celebrate Books – The A darker shade of magic sticker is made by Emmy van Ruijven. This is an exclusive item! (tip: it’ll look wonderful in your Bullet Journal if you have one!)

Mijn mening – Dit boek komt constant terug in allerlei verschillende soorten boxen, A Darker Shade of Magic. Ik wil hem in elk geval heel graag lezen, en vind het leuk om items met quotes uit het boek te hebben. Ook deze sticker heeft een mooi ontwerp en een goede quote.

Laylee soap

Laylee zeep

Celebrate Books – Emmy also made the Laylee soap. You will find its scent in the story of Whichwood… Laylee is the main character.

Mijn mening – Een klein zeepje, maar hij glittert. En Jessica en glitters is als Sméagol met de ring; ik hou van glitters. De zeep in de Cinder box is echter nog niet op, en de Bella zeep uit de Secret Heroes box nog niet aangebroken, dus het zal nog even duren voordat ik deze zeep aan kan breken.

Book sniffer candle

Book sniffer

Celebrate Books – Nephlim Treasures made exclusively for us the Book sniffer candle! It smells so good.

Mijn mening – Eerlijk gezegd heb ik inmiddels een hele la vol met kaarsen. De geur spreekt mij dit keer ook niet heel erg aan. Daarnaast vraag ik mij af of die druppen kaarsvet bovenop expres gedaan zijn, ik vind het in elk geval niet mooi ofzo.

Chocolate coins

Chocolate coins

Celebrate Books – As a snack: we bought you some old-fashioned chocolate coins!

Mijn mening – Yum, chocolade is altijd goed. Deze waren dan ook héél snel op nadat deze foto gemaakt was.

Extra

Celebrate Book - Glitter & Glamour - notitieblok Maxon America

Extra in deze box zat het notitieblokje met Maxon en America uit De Selectie, welke ook zat in de box Glitter & Glamour uit november 2016.

Conclusie

Celebrate Books - Arabian Nights

Het boek is geweldig. Ik had al verwacht dat deze erin zou zitten, en ik wilde Whichwood ook graag hebben, dus dat zit helemaal goed. De goodies vond ik echter wat tegenvallen dit keer. Er zat eigenlijk geen enkel item tussen waar ik echt héél erg enthousiast van werd. Dit komt denk ik omdat het items zijn die we al wel vaker in de box hebben gehad, gemengd met items die wat simpeler zijn. Dus op het boek en de grote quotekaart na, was het niet helemaal mijn box dit keer. Maar het zeepje, de sticker en de boekenlegger van Anotherview vind ik wel mooi.

Wat vind jij van de Arabian Nights box?

Deze post is al 1733 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Arabian Nights

  1. Do

    Wat een leuke box weer, ik baal wel dat ik hem niet besteld heb… Ik vind vooral het boek echt prachtig en ik ben erg benieuwd naar het verhaal, ik heb erg genoten van Furthermore. De boekenleggers zien er ook mooi uit. Jammer van dat kaarsenvet bovenop de kaars, ik vind het er ook niet zo heel mooi uitzien.

  2. Ik vond hem minder tof dan voorgaande boxen maar nog steeds heel Leuk! Over A darker shade of Magic kan ik alleen maar zeggen: doen! Het zijn echt super gave boeken!