Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Tahereh Mafi Special: Heel Me

Tahereh Mafi Special Heel Me

Joehoe! Vandaag heb ik voor jullie een unboxing van de Tahereh Mafi Special: Heel Me. Uiteraard was bij het kopen van deze box al bekend welk boek erin zou zitten. Maar gezien ik gróót fan ben van Tahereh Mafi wilde ik deze box natuurlijk wel aanschaffen. Ik hoopte op heel veel leuke items die gebaseerd zouden zijn op dit nieuwste deel in deze fantastische serie.

Afgelopen vrijdag kwam deze box binnen – en die de Love, Simon Special ook, maar die unboxing volgt a.s. maandag. Omdat een kaart te groot geprint bleek te zijn paste deze niet meer in een gewone box. Dit meldde Celebrate Books via Instagram. Ik dacht dat we een grotere box zouden ontvangen, maar in plaats hebben ze de gehele inhoud in een tas van Lees Magazine gewikkeld en in een plastic verzendzak gedaan. Dit maakt het ontvangen van de box wel iets minder speciaal, maar gelukkig alles is heelhuids aangekomen. En voor de foto’s kon ik gelukkig de doos van de Love, Simon Special gebruiken.

Heel Me – Tahereh Mafi

Heel Me - Tahereh Mafi

Celebrate Books – Op jullie verzoek hebben we een Heel Me – Special gemaakt. Wat vind je in deze box? Natuurlijk de hardcover van het nieuwe boek van Tahereh Mafi. Heel veel leesplezier!

Mijn mening – Zoals ik in de inleiding van dit artikel al vertelde wist je bij het kopen van deze box al welk boek erin zou zitten. Het zou dan ook gek zijn als ik nu zou zeggen dat ik dit boek niet leuk vind, haha. I love this book! <3 Mijn recensie komt donderdag online.

Pin + sticker

Magneet Pin Sticker

Celebrate Books – Blossom Books heeft speciaal voor de verschijning van dit boek een pin gemaakt. Natuurlijk hebben wij deze ook aan de box toegevoegd. Net als in de Touching Juliette Box, hebben we een sticker van de cover laten maken.

Mijn mening – Het feit dat aangekondigd was dat deze pin ook in de box zou zitten is denk ik voor veel mensen een reden geweest om deze box te bestellen. Ik vind de pin zelf echt superleuk en een echte musthave voor de fans van deze boekenserie. De sticker zal ik denk ik niet gebruiken, maar het is voor diegenen die de stickers wel leuk vinden, en ook de andere Tahereh Mafi Special hadden gekocht, leuk om de set compleet te maken. De magneet heb ik per ongeluk ook op deze foto staan, maar komt hieronder nog ergens aan bod.

Boekenlegger

Boekenlegger Till and Dill

Celebrate Books – We zijn ontzettend blij dat we een exclusieve boekenlegger van Till and Dill aan deze box mogen toevoegen.

Mijn mening – Heel eerlijk? Het is samen met de andere Tahereh Mafi Special een beetje een overvloed aan ogen. Ik had het leuker gevonden als op deze boekenlegger iets anders had gestaan. Bijvoorbeeld Kenji, of een leuke quote. Ook vind ik dit oog eigenlijk niet zo mooi. Ik zag trouwens bij iemand anders dat de Heel Me boekenlegger ook in de box had moeten zitten, maar die zat er bij mij helaas niet bij. Dus ik zal nog even contact met ze opnemen hierover.

Losse thee

Flirting Kenji Tea

Celebrate Books – Anouk Heitink ontwierp het etiket voor de ‘Flirting Kenji Tea’.

Mijn mening – Jammer dat het weer thee is, gezien we al zo vaak thee in de box hebben gehad. Verder kan ik gelukkig heel wat positieve punten te noemen over deze specifieke thee. 1. Kenji staat eens centraal. 2. De naam van deze thee past echt heel goed bij het boek in de box. 3. Het etiket is heel erg mooi. 4. Op de achterkant van het etiket staan de ingrediënten gedrukt. Oké, dat is op zich natuurlijk niet heel bijzonder, maar er zijn woorden doorgestreept: Liefde en Geur van boeken. En de echte fan van deze serie weet natuurlijk wel waarom doorgestreepte woorden zo toepasselijk zijn. 5. Met een scheutje citroen erbij is de thee erg lekker.

Fanart

Fan Art Restore Me

Celebrate Books – Joany de Vries maakte de fanart voor deze box.

Mijn mening – De beruchte te grote kaart die ervoor zorgde dat er geen gewone box gebruikt kon worden, haha. De kaart is inderdaad veel te groot. En op zich was dit niet erg geweest als ik de print supermooi had gevonden. Maar de print is niet helemaal mijn ding. De personages in het artwork vind ik niet passen bij hoe ik persoonlijk de personages zie. Dan vond ik de personages op de mok uit de Touching Juliette box beter passen. De quote zelf vind ik wel erg leuk, maar ik heb deze kaart op de stapel gelegd die ik aanstaande donderdag meeneem naar The Awesome Book Club om te zien of er daar mensen zijn die deze wel graag willen hebben.

Kwartet + Magneet

Celebrate Books Kwartet

Celebrate Books – En als laatste vind je nog een magneet en een deel van het kwartetspel in deze box.

Mijn mening – Jaaaa, nog een deel van het kwartet! Ik heb tot nu toe alle delen verzameld – en heb ze ook vaak dubbel – dus ik heb echt vet zin om eindelijk eens te gaan kwartetten. Helemaal fijn vind ik natuurlijk dat Rhysand erop staat! Als ik deze set echter zelf had samengesteld zou ik denk ik Draco nog hebben ingewisseld voor Warner. ^^

De magneet had ik al op een eerdere foto staan. Ikzelf ben er echt superblij mee; ik heb ook veel liever magneten dan stickers. Magneten kan ik namelijk kwijt op onze koelkast en deze covers zijn natuurlijk een lust voor het oog iedere keer dat ik naar de koelkast loop. 🙂

Extra

Quote KaartTotebag Lees Magazine

Mijn mening – Niet genoemd op de spoilerkaart, maar wel aanwezig in de box zijn de quotekaart en eerdergenoemde Lees Magazine totebag. Gezien ik echter ook schrijf voor Lees Magazine heb ik al meerdere van deze tasjes. We kregen deze totebag daarnaast ook afgelopen week tijdens Yalfest als goodiebag zijnde, en nu krijg ik er dankzij deze Tahereh Mafi: Heel Me Special weer één (en er zit dus ook nog één in de Love, Simon Special). Dus ja, ik heb er nu iets teveel van… Ook in de box, maar niet op de foto – sorry – is een boekenlegger van Zomer & Keuning met een quote uit het boek van Jennifer L. Armentrouts New Adult boekenserie.

Tahereh Mafi Special: Heel Me

Tahereh Mafi Special Heel Me

Heb jij de Tahereh Mafi Special: Heel Me box ook ontvangen?

Deze post is al 2252 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Unboxing | Celebrate Books – Tahereh Mafi Special: Heel Me

  1. Do

    Mooie foto’s weer! Ik heb deze box niet besteld, aangezien ik ‘Heel Me’ graag in paperback wil hebben, haha. Ik ben wel erg benieuwd naar het boek. Jammer dat de print zó groot is en daaorm niet in een gewone doos paste. Eerlijk gezegd vind ik de goodies een beetje op elkaar lijken en springt er niet echt iets uit wat fantastisch is. Wel leuk dat er een goodie geïnspireerd op Kenji inzit!