Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Life Changing Games

Celebrate Books - Life Changing Games

Oeps! Was ik helemaal vergeten de Life Changing Games box van Celebrate Books te unboxen. De box kwam de dag voor mijn vakantie aan, dus toen had ik er helaas geen tijd meer voor, en na mijn vakantie was ik hem vergeten. Totdat ik het huis aan het opruimen was en hem opeens weer tegen kwam. Uiteraard had ik al even in de box gekeken. Het feit dat ik hem ben vergeten, staat misschien niet geheel los van wat ik van de box vond. Wat erin zat zie je hieronder.

Dit is allemaal waar – Lygia Day Penaflor

Dit is allemaal waar - Lygia Day Penaflor

Celebrate Books – Yes, de box van juni is verschenen. In deze box zit het boek Dit is allemaal waar van Lygia Day Penaflor, uitgegeven bij Young and Awesome.

Mijn mening – Ik wist eigenlijk al 99% zeker dat dit boek erin zou zitten, en daar ben ik blij mee. Dit boek stond namelijk sowieso al op mijn wensenlijst. Dus toen ik besefte dat dit boek in deze box zou zitten, was ik enorm tevreden.

Tegeltje

Tegeltje Katniss en Peeta

Celebrate Books – Op het tegeltje staan Katniss en Peeta uit The Hunger Games gemaakt door Kara Joyner.

Mijn mening – Het artwork is mooi en past gelukkig ook bij twee van de drie andere tegeltjes die al eens eerder in de Celebrate Books box hebben gezeten.

Kwartet

Kwartet The Evil Kwartet Favourite Gay Couple

Celebrate Books – Zoals beloofd, hebben we twee sets van het kwartetspel toegevoegd.

Mijn mening – Jaaaaa, zo blij mee! Ik vind het kwartetspel echt heel erg leuk. Met nog twee maanden te gaan, heb ik de set inmiddels dus bijna compleet.

Pen

Pen Write Epic Shit

Celebrate Books – De pen hebben we speciaal laten ontwerpen voor deze box.

Mijn mening – Eerlijk gezegd vind ik dit niet zo speciaal. Ik vind een pen in de box eerder een soort extraatje, dan echt een item. Tenzij het echt een hele speciale pen is, maar dat is deze niet.

Pennenveer

Feather Pen

Celebrate Books – De pennenveer is van Veyn Featherpens, gemaakt door Oli Veyn.

Mijn mening – Dit is dus het Harry Potter item. Ik snap de link op zich wel, maar stiekem vind ik het niet echt een Harry Potter item… Ook vind ik de kwaliteit niet echt geweldig. Ik heb toevallig een tijdje terug een bedrijfje – of een blogger met een bedrijfje – gezien die echt hele mooie speciale pennenveren maakt, en die zijn wat minder simpel. Die had ik er dan persoonlijk liever in gehad. Ook vind ik het een beetje jammer dat er in één box twee pennen zitten. Dan had ik het liever verdeeld gezien over meerdere boxen.

Boekendrop

Boekendrop

Celebrate Books – En voor tijdens het lezen hebben we heerlijke boekendropjes toegevoegd.

Mijn mening – De dropjes zijn lekker. Dit wist ik nog van een eerdere box waar deze dropjes ook in hebben gezeten. Helaas kon ik zo snel even niet ontdekken wanneer of welke box dit ook alweer was. Ook dit vind ik niet echt een item, maar meer een extraatje, en het heeft dus al eens eerder in de box gezeten. Maar wel lekker, dus.

Conclusie

Celebrate Books - Life Changing Games

Hoe graag ik deze box ook leuk wil vinden, ik ben wat teleurgesteld. De items komen karig over en bevat ook wat herhaling. De Celebrate Books box is absoluut wel eens beter geweest. Het boek is gelukkig wel leuk en ik ben blij met de kwartetdelen, dus dat scheelt. En ik verwacht dat ze met de laatste twee boxen Royals #1 en Royals #2 nog even goed zullen uitpakken. En natuurlijk verwacht ik de Summer Feels Goodiebox ook nog. Dus, stay tuned.

Bestel jij de laatste boxen?

Deze post is al 1069 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Life Changing Games