Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Tahereh Mafi Special: Touching Juliette-serie

Celebrate Books Tahereh Mafi Special Touching Juliette-serie

Mocht ik mijn liefde voor de Touching Juliette-serie nog niet duidelijk genoeg hebben overgebracht dan bij dezen nogmaals: ik HOU van deze serie! Zoveel, dat ik de serie als één van de weinigen tweemaal in bezit heb (in hardcover en paperback). Ik hoefde er dan ook geen moment over na te denken de Celebrate Books Tahereh Mafi Special te kopen. Behalve dan, dat in deze box alle boeken zouden zitten, die ik dus al dubbel heb. Celebrate Books zette op veler verzoek uiteindelijk een ‘alleen goodies’ box online. Deze box was echter maar €5,- goedkoper, dus besloot ik alsnog de box mét boeken te kopen, én de extra goodie die alleen in de goodies box zou zitten er los bij te bestellen. Benieuwd naar wat er in de box zat?

De Touching Juliette-serie

Touching Juliette-serie

Mijn mening – Uiteraard vind je in deze box dus de boeken! Indien je ze nog niet had, dan is deze box echt een koopje! Ikzelf heb ze al wel – twee keer zelfs – dus ik zal ze cadeau geven of verkopen. Maar zijn ze niet prachtig? *hartoogjes*

Mok

Mok Aaron Warner Mok Adam Kent

Mijn mening – Naast de boeken viel direct de mok op. Heel even was ik bang dat je óf een mok met Adam óf een mok met Warner zou krijgen. De kant die ik zag was namelijk die van Adam, terwijl ik echt keihard team Warner ben. Gelukkig bleek dat op de ene kant Adam en op de andere kant Warner staat. Ik ben zo gelukkig nu jongens, zo ongelooflijk gelukkig.

Stickers

Stickers Touching Juliette-serie

Mijn mening – Ik ben zo verliefd op de covers van deze boeken. Waar ze het ook op af laten drukken, het is mooi. Ik gebruik verder eigenlijk nooit echt stickers, maar ik ga ze zeker bewaren. Ze zijn zo mooi.

Notitieboekje

Touching Juliette notitieboekje

Mijn mening – Als je de boeken, of zelfs alleen maar Vrees Me hebt gelezen, dan weet je hoe toepasselijk een notitieboekje is voor deze serie. De voorkant van het notitieboekje bevat de cover van Vertrouw Me, en de achterkant de cover van Vrees Me. Wel had ik een steviger en voller (meer pagina’s) notitieboekje leuker gevonden, met bijvoorbeeld een quote uit één van de boeken. Nu zitten er namelijk, ondanks dat ze natuurlijk prachtig zijn, wel veel items met de covers erop in de box.

Quotekaart

Quotekaart Unravel Me

Mijn mening – Prachtige kaart met een prachtige quote. Niet voor niks heb ik in de Reviews & Roses Shop onder andere een kaart met dezelfde quote. Deze prachtige quotekaart is een mooie toevoeging aan mijn verzameling quotekaarten.

Condensed Fact Sheets

Condensed Fact Sheet

Mijn mening – Eerst dacht ik even ‘Huh wat is dit?’, maar het is eigenlijk wel interessant. De kaarten zijn wel gebaseerd op de informatie uit het eerste boek, want sommige dingen kloppen niet helemaal. Maar dat zijn natuurlijk ook spoilers, haha, dus niet meer dan logisch dat ze het gehouden hebben bij deze informatie. De kaarten zijn trouwens mooi stevig, net als de quotekaarten die altijd in de boxen zitten.

Boekenleggers

Boekenleggers Touching Juliette-serie

Mijn mening – Ik probeer al sinds ik ontdekte hoe gaaf de Touching Juliette-serie is aan de bijbehorende boekenleggers te komen. Tot mijn spijt was ik helaas niet verder gekomen dan een gehavende boekenlegger van deel drie. Alleen al voor de boekenleggers had ik deze box gekocht. Ik moest en zou ze nu in mijn bezit krijgen, haha.

Totebag

Condensed Fact Sheet

Mijn mening – Ik heb al meer dan genoeg totebags, maar dit is nu officieel mijn favoriet. Ik ben gek op deze quote en ben echt zo ontzettend megablij met deze totebag!

Extra goodie

Wish Necklace Wish Necklace achterkant

Mijn mening – Ik hoorde via via dat er in de goodiebox een extra goodie zou zitten ten opzichte van de box met boeken. Deze extra goodie kon je echter voor €2,50 bijbestellen en zodoende alsnog ontvangen in de box met boeken. Achteraf gezien zou ik het niet gedaan hebben, als ik wist wat die extra goodie zou zijn. Deze ketting heeft namelijk helemaal niks met de Touching Juliette-serie of Tahereh Mafi te maken, behalve dat er een kaartje bij in zit met één van de covers. Daarnaast heb ik ook al eerder eens zo’n ketting ontvangen (in de goodiebag van Yalfest of ergens anders?), en ik zou niet weten waar ik die heb gelaten.

Conclusie

Celebrate Books Tahereh Mafi Special Touching Juliette-serie

Gezien de boeken €10,- tot €12,50 per stuk kosten, is de box de prijs makkelijk waard. Ikzelf had de boeken natuurlijk al, maar die komen nog wel van pas als cadeau of voor de verkoop. Mega blij ben ik met het feit dat ik eindelijk de boekenleggers in bezit heb. De totebag en de mok zijn ook ab-so-luut favoriet. Prachtig! Wel had ik achteraf de extra goodie niet besteld, als ik vooraf had geweten wat dit was.

Wat vinden jullie van de Touching Juliette box?

Deze post is al 2945 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Tahereh Mafi Special: Touching Juliette-serie

  1. Do

    Leuke unboxing met mooie foto’s. Ik wil de boeken nog steeds graag lezen, ik ben er zó benieuwd naar! Ik vind de totebag echt heel mooi, met de rest van de goodies heb ik persoonlijk niet zo heel veel.

  2. Isolde

    Wij zijn ook heel blij met de box!
    Afgezien van de boeken, is mijn dochter (voor wie de box eigeniljk is, ik ga leen wel alle boeken lezen!) heel gelukkig met de factsheets. Dan weet ze ten minste geiljk hoe iedereen er uit ziet!