Unboxing | Fairyloot – Rebels in Ballgowns

FairyLoot - Rebels in Ballgowns

Hi allemaal! Vandaag heb ik voor jullie een unboxing van de juni FairyLoot box met als thema Rebels in Ballgowns. Ik kreeg de box afgelopen zaterdag binnen. Zoals jullie weten had ik in een e-mail van Fairyloot zoveel mooie beloftes gelezen over de boxen van juni, juli en augustus, dat mijn vinger “per ongeluk” opeen met de muis klikte en ik een abonnement van drie maanden afsloot. Dat ik dus enorm naar deze box uitkeek is een understatement. Nu nog hopen dat de box niet teleurstelt… Kijken jullie mee naar de inhoud?

Exclusive “Corevere” Candle

Exclusive Corevere Candle

Fairyloot – The first item we have included this month is an Exclusive “Corvere” Candle by Geeky Clean – it is inspired by Nevernight by Jay Kristoff. We decided to include this candle beceause of the Great Tithe Gala! The cure little jar candle is perfect for you to burn whilst you read this month’s book.

Mijn mening – Op zich doen kaarsen mij niet zo heel veel meer als ik ze tegenkom in een box. Dit komt doordat kaarsen er eigenlijk zo ontzettend vaak inzitten dat het niet meer zo speciaal is. De Corvere kaars ziet er echter wel heel mooi uit met die verschillende soorten rood. De geur is niet helemaal mijn ding, maar ik vind het ook weer niet echt stinken. Ik kan niet echt mijn vinger plaatsen op hoe ik de geur moet noemen, maar voor mijn gevoel zou ik het een geur vinden die ik misschien zou branden rondom Sinterklaas.

Exclusive “Destiny” Cushion Cover

Exclusive Destiny Cushion Cover

Fairyloot – Get your reading nook ready for this stunning Exclusive “Destiny” Cushion Cover designed by Miss Phi! This cushion cover features a quote from Legendary by Stephanie Garber – a story filled with rebels in ball gowns – and we think this quote is just so true. We love the tarot card detailing in the corners too!

Mijn mening – Dit was het eerste item dat ik uit de box haalde, en ik was meteen verliefd! Deze kussenhoes is zó mooi qua vormgeving (in het echt nog mooier dan op de foto) en de quote is ook echt ontzettend krachtig. Ik vind het nog eens extra geweldig omdat deze quote komt uit Legendary. Daarnaast vind je in het design allerlei details met betrekking tot Caraval en Legendary. Ik ga snel even een goed kussen zoeken waar ik deze hoes omheen kan doen, want deze ga ik definitely gebruiken.

Exclusive Reading Journal

Reading Journal Fairyloot Reading Journal Fairyloot

Fairyloot – We are so excited to include an Exclusive Reading Journal – this is an item that Team FairyLoot has been working on for months! The notebook was designed by FictionTea Designs and features quote art by Stella’s Bookish Art. It’s perfect for you to keep track of all the books you read for the next 6 months! We have been so excited about this item and we hope you love it as much as we do.

Mijn mening – In eerste instantie was ik niet direct enthousiast hierover – weer een papieren versie van Goodreads… – totdat ik het boekje opensloeg. Wauw! Het design is echt ontzettend leuk en ik ben vooral ook gek op de quotes. Ik denk dat ik dit boekje misschien wel ga gebruiken, en de quotes aan het einde van het jaar eruit haal en inlijst. Ik vind ze echt prachtig!

Exclusive “Shatter Me” Magnetic Bookmarks

Exclusive Shatter Me Magnetic Bookmarks

Fairyloot – Bookmark your pages with the Exclusive “Shatter Me” Magnetic Bookmarks designed by Taratjah Art. The characters are Warner, Juliette and Adam from the Shatter Me series by Tahereh Mafi. Which one is your favourite?

Mijn mening – AAAAAAH OMG! ZO COOL! Deze box bevat het ene na het andere fantastische item uit boeken waar ik van houd. De Shatter Me-serie is echt één van mijn meest favoriete series ever, en ik vind ook hier het design weer fantastisch. Ik ben eigenlijk helemaal niet van de magnetic bookmarks, maar ik ga deze absoluut gebruiken bij de eerstvolgende keer dat ik deze serie ga herlezen.

Masquerade Mask Necklace

Masquerade Mask Necklace

Fairyloot – We simple couldn’t put together a Rebels in Ballgowns box without a masquerade themed item! We hope you like this nickel-free Masquerade Mask Necklace brought to you by Team FairyLoot. Perfect for everyday wear!

Mijn mening – Hallelujah! Hou op met me. Deze box is echt zo gaaf. Ik zag in de box al een mooi zwart doosje zitten met het Fairyloot logo erop en dat maakte mij al echt mega nieuwsgierig. Ik had echter niet verwacht dat deze beauty erin zou zitten. Sieraden draag ik eigenlijk zelden. Maar het enige sieraad dat ik de afgelopen jaren wel eens heb gedragen is toevallig ook een ketting uit de Fairyloot box. Namelijk die prachtige ketting met de roos, die echt gewoon per-fect bij mij past. En nu dus weer. Ik heb thuis drie verschillende Venetiaanse maskers, waarvan ik twee kocht in Verona en één echt in Venetië. Ik ben er helemaal gek op, dus ook deze ketting past weer perfect bij mij. Gisteren heb ik hem ook al voor het eerst gedragen. Zo leuk.

Exclusive “Looking Awesome” Iron-On Patch

Exclusive Looking Awesome Iron-On Patch

Fairyloot – Iron-on patches are always so wonderfull, especially with such an awesome quote and beautiful bright colours! We hope you love the Exclusive “Looking Awesome” Iron-On Patch designed by Ink and Wonder.

Mijn mening – Deze box is hemels. Ook dít is een item dat hoort bij een boek waar ik gek op ben. Ik heb The Selection-series verslonden en die boeken bevatten prachtige quotes. Waaronder dus deze. Ik heb helaas niet echt kleding waarop ik patches zou strijken. Maar ik vind hem er wel echt heel leuk uitzien. De quotes in deze box zijn ook echt on-point dit keer en bevatten veel positiviteit.

Grace and Fury – Tracy Banghart

Grace and Fury - Tracy Banghart

Fairyloot – Our book of the month is Grace and Fury by Tracy Banghart. It is a fantastic fantasy that has fierce sisters, rebellion and yes, you guessed it, a ball! This edition is a FairyLoot Exclusive because the standard UK edition is only printed in paperback, which means this hardback was printed just for you! Another very exciting thing about this book is that it actually isn’t out until the end of July, which means you are getting it way before the official publication date – how awesome is that? We hope you enjoy the author letter, signed bookplate and postcard that goes with the book!

Mijn mening – Toen ik dit boek uit de box haalde herkende ik het niet meteen. Ik dacht dan ook dat ik nog niet bekend was met dit boek. Echter, ben ik dat wel. Want ik heb het boek al meermaals in lijstjes van Goodreads voorbij zien komen. Maar daarbij werd een andere cover gebruikt, waardoor ik de link niet direct legde. Later begon het mij echter toch meer te dagen, want die titel bleef aan mij knagen. Nadat ik het boek opzocht op Goodreads zag ik direct die andere cover. Ik was dus al geïnteresseerd geraakt in dit boek en nu heb ik hem. Heel mooi. Daarnaast is het natuurlijk helemaal geweldig dat dit boek nog helemaal niet uit is! Fairyloot is echt goed bezig de laatste tijd. Vorige maand zat er ook al een ARC van Light Years in.

Bonus item

Bonus items

Fairyloot – Sea Witch Sampler Poster

Mijn mening – Op de foto staan ook de bij het boek genoemde items zoals de author letter (met op de achterkant mooie fan art), de kaart en de handtekening. Ook zit er natuurlijk altijd een Fairyscoop in, een boekenlegger en de hashtag voor jouw Fairyloot buddy. Heeft iemand trouwens al eens zijn of haar buddy gevonden? Ik nog nooit namelijk. De sampler poster is wel leuk, maar niet speciaal.

Conclusie

FairyLoot - Rebels in Ballgowns

Ik denk dat deze Rebels in Ballgowns box toch echt wel mijn favoriete box is van Fairyloot. De box zit létterlijk bóórdevol met fantastische items, horende bij boeken waar ik helemaal gek op ben en heel goed passend bij het thema van deze maand. Het enige item wat ik iets minder vond is de kaars, maar de rest vind ik echt allemaal geweldig. Aaaah, ik ben zo enthousiast! Echt een topper, deze box.

Wat vinden jullie van de Rebels in Ballgowns box?

Deze post is al 1636 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 25 juni 2018 door Jessica

Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geef een antwoord

8 responses to “Unboxing | Fairyloot – Rebels in Ballgowns

  1. Do

    Leuke unboxing weer! Wat een leuke goodies zitten er in deze box, ik vind vooral het kussensloop echt geweldig <3 Ik ben ook erg benieuwd naar het boek.

  2. Super grappig, want ik vind dit dus weer een wat mindere box. Zo zie je maar; smaken verschillen. Ik ben wel heel benieuwd naar de julibox, want deze heb ik dan wel weer gekocht.

    • Ja, dat zal je denk ik altijd wel hebben. Niet alles is voor iedereen. Dit keer heb ik gewoon echt mazzel dat ze echt allemaal dingen in de box hebben gedaan die te maken hebben met boeken waar ik echt gek op ben. <3

      Ik ben ook érg benieuwd naar de juli box. 😀