Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Goodiebox – Prep-N-Go

Goodiebox - Prep-N-Go

Hoera, afgelopen week werd de nieuwste GOODIEBOX bij mij bezorgd! Het is alweer de vierde keer dat ik de box mag ontvangen, en tot nu toe bevalt de box mij elke keer erg goed. Ik ben dan ook weer enorm benieuwd naar wat we dit keer van de GOODIEBOX kunnen verwachten. Het thema is dit keer Prep-N-Go. Kijken jullie mee naar de items die er dit keer in zaten? Meer informatie over de Goodiebox lees je in mijn eerste unboxing. Superhandig is ook de speciale webpagina voor deze Prep-N-Go box met meer uitleg over deze producten.

Prep-N-Go

5 fullsize producten | Waarde: €95,-

Goodiebox - Prep-N-Go

Dit is wat GOODIEBOX over de box zegt: Get ready for action! We zijn bijna altijd wel bezig iets voor te bereiden: een groot verjaardagsfeest, een vakantie of een belangrijke presentatie op het werk. Met de Prep-N-Go GOODIEBOX hebben we een box voor je gemaakt die je voorbereidt op alle spannende en fijne momenten van de komende tijd. En niet te vergeten het komende feestseizoen!

De box bevat producten die je ogen, wenkbrauwen en lippen primen – inclusief producten die je wenkbrauwen prachtig in model brengen, zodat jij helemaal bent ingesteld op succes!

Maar prepping en priming hoeft niet alleen voor de buitenkant te zijn – we denken dat het ook belangrijk is om je innerlijke zelf niet te vergeten. De box geeft je daarom hopelijk inspiratie om alle dingen te omhelzen die je helpen je geest te resetten – zodat je alles aankunt wat er ook op je pad komt, niet alleen met een fris gezicht maar ook met een frisse blik!

Prep-N-Go!

Goodiebox – Slaapmasker (fullsize)

Winkelwaarde: €9,-

Slaapmasker

Goodiebox | Een goede nachtrust is de beste voorbereiding voor de komende dag. Daarom hebben wij speciaal voor jou het GOODIEBOX-slaapmasker gecreëerd, dat heerlijk zacht aanvoelt voor jouw ogen en jou een rustige en ongestoorde slaap biedt. Doe het masker voor het slapengaan op en reis rustig af naar dromenland!

Mijn mening | Ik gebruik eigenlijk nooit een slaapmasker. Niet omdat ik er niet één had, maar omdat ik het niet fijn vind om een lichte druk op mijn oogleden te ervaren. In de StyleTone box heb ik namelijk ook eens een slaapmasker ontvangen, en die heb ik één keer getest en daarna heeft het liggen verstoffen in mijn nachtkastje. Uiteraard zal ik ook dit masker binnenkort eens testen, maar ik vermoed dat dit masker eenzelfde lot is toebedeeld.

Mudmasky – Morning Boost Mask (fullsize)

Winkelwaarde: €23,-

Mudmasky - Morning Boost Mask

Goodiebox | Dit masker werkt in slechts 1 minuut! Ideaal als je ‘s ochtends weinig tijd hebt, maar je wel graag je huid wilt hydrateren en verzachten. Het Morning Boost Mask geeft je huid ‘s ochtends energie, terwijl het gelijk je huid voedt met de benodigde vitamines. Je huid voelt Super Energized aan, waardoor het de hele dag straalt!

Mijn mening | Oeh, dit lijkt mij enorm fijn spul. Ik ben namelijk echt een middag en avond persoon. ‘s Ochtends heb ik werkelijk 0 energie. En dat terwijl de wekker om zes uur gaat en ik om kwart over zeven al op kantoor aan het werk ben. Dit masker zou net die ene boost kunnen geven die mijn lichaam/huid nodig heeft waardoor ik mij ook ‘s ochtends fit en fitaal voel en straal. Ik heb het product vanochtend pas voor het eerst gebruikt, waardoor ik mijn bevindingen nog niet kon delen in dit artikel (dat ik gisteren al heb geschreven). Maar als ik écht fan van een product word, dan zie je het product vanzelf vaker voorbij komen op Reviews & Roses.

Emité – Slant Tweezer – Pick a pinch (fullsize)

Winkelwaarde: €25,-

Emité - Slant Tweezer - Pick a pinch

Goodiebox | Als jij op je scherpst bent, willen jouw wenkbrauwen dat ook zijn. De Slant Tweezer kan zelfs de kleinste haartjes aan en is gemakkelijk te gebruiken. Breng je wenkbrauwen in model en laat ze opvallen! Epileer je wenkbrauwen in de avond, zodat de huid eromheen ‘s nachts lekker tot rust kan komen.

Mijn mening | Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik ga never nooit €25,- neertellen voor een pincet. Deze pincet ligt prima in de hand en werkt goed. En het klopt dat deze pincet de echt kleine haartjes beter pakt dan mijn superfancy pincet met lampje van de Kruidvat. Maar, ja, hij zou mij persoonlijk wat te duur zijn. Extra fijn dus dat de pincet in deze Prep-N-Go box zit.

Comme Deux – #LIPLOVE (fullsize)

Winkelwaarde: €17,50

Comme Deux - #LIPLOVE

Goodiebox | Zelden heeft een product zijn eigen naam zo waargemaakt. #LIPLOVE van Comme Deux is een lip oil vol liefde voor je lippen. Het kan zowel overdag als ‘s nachts gebruikt worden en geeft extra voeding voor je lippen met heerlijke oliën en vitamine C, E en F. Word wakker met superzachte lippen – en no worries! De kleuren zijn transparant, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lipafdrukken op je kussen.

Mijn mening | Het klopt wat ze hierboven zeggen; ondanks dat je een felrode kleur ziet, is de #LIPLOVE transparant op je lippen. Of het werkt weet ik nog niet, want ik heb dit product pas één keer gebruikt. Ik denk dat je hierbij vooral naar de langere termijn moet kijken. Het goedje glanst overigens als een malle. Dus als je het mede wilt gebruiken als een opvallende lipgloss, dan is #LIPLOVE zeker geschikt. Het plakt wel héél lichtjes. Maar het is maar net of je dat kunt accepteren, of het toch echt vervelend vindt. Gezien ik sinds mijn tienerjaren geen lipgloss meer gebruik, zal ik het denk ik vooral voor de nacht opdoen, om te zien of mijn lippen echt superzacht worden. Dat zou in de wintermaanden namelijk geen overbodige luxe zijn.

Blaq – Hyaluronic Acid Eye Mask

Winkelwaarde: €5,-

Blaq - Hyaluronic Acid Eye Mask

Goodiebox | Zei er iemand ‘naderend feestseizoen’? Deze zwarte, slimme pads detoxen, oftewel werken ontgiftend en zorgen dat wallen verleden tijd zijn. In feite zorgen ze ervoor dat na een zwaar avondje jouw huid al snel weer straalt, zodat jij geen spijt hoeft te hebben van die lange avond. Doei donkere kringen!

Mijn mening | Oeh, dit kan ik héél goed gebruiken. Niet omdat ik zo hard aan het feesten ben. Ik ben namelijk héél hard aan het werk. We gaan op kantoor over op een nieuw personeelsmanagementsysteem en hier heb ik een hele grote rol in. Hierdoor ben ik ook veel aan het overwerken, en ben ik uiteraard op mijn vrije momenten bezig met Reviews & Roses. Dus deze maanden zijn zonder feestdagen ook al druk, druk, druk! Ideaal dus dat deze detoxende pads in de Prep-N-Go box zaten. Wat ik wel jammer vind is dat je ze maar één keer kunt gebruiken.

Pas wel op als je de pads uit de verpakking haalt. Ik schoof ze er iets te snel uit waardoor één pad eruit flieberde – ik kan serieus geen ander woord verzinnen dat past bij wat gebeurde. Ze zijn heel makkelijk te verschuiven, dus als je ze net niet helemaal goed onder je ogen plaatst, kun je ze nog makkelijk een beetje schuiven. Eenmaal onder je ogen geplaatst, begint de huid eronder lichtjes te tintelen. Het voelt een beetje zoals ik mij voorstel dat het voelt als je mint op je gezicht zou smeren. Zodra je ze na een kwartiertje eraf haalt voelt de huid onder je ogen heerlijk fris aan.

Modelco – More Brows Fibre Gel

Winkelwaarde: 15,50

Modelco - More Brows Fibre Gel

Goodiebox | Wanneer je jouw wenkbrauwen in model brengt, wil je natuurlijk dat ze lekker gevuld zijn. De kleine vezels in de More Brows Fiber Gel van ModelCo geven de illusie van dikkere wenkbrauwen – slim! De gel geeft je een natuurlijke en frisse uitstraling, terwijl je direct van je vollere wenkbrauwen kunt genieten. Ben je klaar om de wereld te verleiden met je prachtige, volle wenkbrauwen?

Mijn mening | Dit product is zéér geschikt voor mensen die graag voller ogende, of donkerdere wenkbrauwen zouden willen hebben. Van mijzelf heb ik al hele volle wenkbrauwen, dus eigenlijk heb ik More Brows Fiber Gel niet nodig. Uiteraard heb ik dit product wel geprobeerd, en ik kan zeggen dat mijn wenkbrauwen nóg donkerder en voller oogden. Voor mij was het iets teveel van het goede, en kan ik het, in mijn opinie, beter houden bij mijn eigen natural look. Maar ik zie dus wel in hoe dit mensen kan helpen die geen volle wenkbrauwen hebben van zichzelf. De naam is overigens wel iets misleidend, want het is niet echt gel dat je op je wenkbrauwen smeert. Het ligt voor mijn gevoel dichter tegen mascara aan.

Conclusie

Goodiebox - Prep-N-Go

Dat was de complete inhoud alweer! Hoewel niet elk product iets voor mij is (slaapmasker), of juist een product is dat ik, als ik het in de winkel zou kopen, wat aan de prijzige kant zou vinden (pincet). Maar er zitten ook producten tussen die ik heel fijn vind (eye pads), nog wat langer wil testen (#LIPLOVE) of die misschien niets voor mij zijn, maar absoluut wel voor anderen (More Brows). Wat vinden jullie van de Goodieboxen? Voor meer informatie, of om de box te bestellen, ga je naar de website van Goodiebox.

Wat vind jij van de Prep-N-Go box?

Deze post is al 1983 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Goodiebox – Prep-N-Go

  1. Ik zweer echt bij Tweezermann pincet, je merkt echt wel verschil met een goedkope omdat ik daar vaak de haartjes niet eens mee te pakken kan krijgen haha. Maar ik snap het is een uitgave. Verder ben ik niet heel erg onder de indruk van de box deze keer.

    • Het is inderdaad ook maar net wat je er allemaal mee wilt doen. Ik epileer mijn wenkbrauwen bijvoorbeeld niet, dus voor mij is het lang niet zo van belang om bij de kleinste haartjes te kunnen komen.