Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – Oh So Criminal

Illumicrate Oh So Criminal

Celebrate Books stopt na augustus definitief met het uitgeven van boekenboxen. Het Engelse Fairyloot is hierdoor met een opmars bezig in Nederland, want ik zie iedereen deze fantastische boxen bestellen. Maar er bestaat ook nog zoiets als Illumicrate. Illumicrate heb je waarschijnlijk al eens eerder voorbij zien komen op Reviews & Roses, want ik had ook de box van februari 2017 en juni 2018 gekocht. Illumicrate is qua prijs (29,99 pond exclusief verzendkosten) vergelijkbaar met Fairyloot (26 pond, exclusief verzendkosten) en komt ook uit Engeland. Echter komt de Illumicrate box slechts elk kwartaal uit. Benieuwd wat er dit keer in deze box te vinden is?

1. Catwoman: Soulstealer by Sarah J. Maas

Catwoman Soulstealer by Sarah J. Maas

Illumicrate – YA take on the inimitable Selina Kyle with exclusive sprayed edges & bookmark.

Mijn mening – Ik hoopte al dat dit boek erin zou zitten! Ik heb de eerste twee delen in deze serie ook. Helaas is dit wel een andere versie dan de versie die ik heb van Wonder Woman en Batman. Echter, vind ik deze versie wel echt supermooi met het glimmende paarse folie. Ook de paarse paginaranden zijn echt pretty!

2. Villains Are My Bag

Villains Are My Bag

Illumicrate – Showing off our love for villains everywhere. Artwork by @kdpletters.

Mijn mening – Dit is een mooie stevige totebag. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik de quote niet helemaal snap. Villains are my bag? Wat betekent dat überhaupt? Haha. Maar het is een leuke tas en superhandig voor tijdens het shoppen voor wat zwaardere en scherpere items. Daar is deze totebag goed stevig voor.

3. Sirius Snacks Coaster

Sirius Snacks Coaster

Illumicrate – Poking pun at our favourite prisoner of Azkaban. By @katieabey.

Mijn mening – Het is mij denk ik even ontgaan, maar wat hebben snacks te maken met Sirius? Het ontwerp is verder ook niet echt mijn ding. De kwaliteit is echter wel zeer goed en stevig.

4. Darkdawn Nail File

Darkdawn Nail File

Illumicrate – Because nail files are basically weapons & can get you out of jail. Artwork by @heyatlascreative

Mijn mening – Een nagelvijl is niet een item dat je snel zou verwachten in een boekenbox, maar ze hebben het wel mooi verwoord om het passend te maken, haha. Het is stiekem ook wel leuk dat ze eens wat anders in zo’n box stoppen. 🙂

5. No Mourners No Funerals Lanyard

No Mourners No Funerals Lanyard

Illumicrate – You’ll get respect as a member of the dregs. Designed by @fableandblack.

Mijn mening – Ik heb het boek nog niet gelezen dat bij dit fandom hoort, maar een lanyard kan af en toe best handig uitkomen.

6. Antagonist/Protagonist Necklace

Illumicrate – Are you feeling good or bad today? By @_down_the_rabbithole_

Mijn mening – Helaas was deze per ongeluk niet geleverd in mijn box, maar ik krijg hem binnenkort nagestuurd. Ik heb inmiddels gezien hoe de ketting eruit ziet en het is helaas niet helemaal mijn stijl. Maar het is wel een leuk idee om een ketting met twee kanten te hebben.

7. Perfect Heist Candle

Perfect Heist Candle

Illumicrate – Get inspired by this sparkly candle when planning your next caper. By @elvenwickcandles.

Mijn mening – Deze kaars ruikt echt superlekker en heerlijk fris (een mix van sweet melon en water lily). De kleur is ook ontzettend mooi en de kaars is goed afgewerkt. Deze ga ik zeker branden.

8. Easiest Lies Mirror

Easiest Lies Mirror

Illumicrate – Watch out for those curseworkers who can make those lies seem true. Designed by @reverieandink

Mijn mening – Deze quote is stiekem best wel waar. Het is overigens een spiegeltje. Zelf gebruik ik dit soort spiegeltjes niet. Ze zijn onhandig omdat je ze niet dicht kunt klappen en de spiegel in je tas dus snel vies kan worden. Ik had liever gehad dat het een magneet of button was geweest. De opdruk vind ik overigens wel echt leuk.

9. Gotham Sirens Print

Gotham Sirens Print

Illumicrate – Catwoman, Poison Ivy and Harley Quinn: the best criminal girl squad. Artwork by @jamilamehio.

Mijn mening – Ik heb inmiddels zoveel art prints dat ik ze alleen nog bewaar als het iets betreft van een fandom waar ik groot fan van ben. Catwoman is daar niet één van. Maar wie weet verander ik van gedachten na het lezen van Catwoman.

Extras

Extras

Illumicrate – Girls of Paper & Fire, Tempest & Slaughter, Sisters of the Winter Wood, Harper 360.

Mijn mening – Het eerste dat ik hiervan bekeek is de kaart met tien titels op de Harper 360 kaart. Altijd leuk om te zien wat voor boeken getipt worden. De rest is ook altijd wel leuk om even te bekijken, maar ik zal er niet veel mee doen in dit specifieke geval.

Conclusie

Illumicrate Oh So Criminal

De Oh So Criminal box van Illumicrate is op zich een best goed gevulde box. Het boek vind ik sowieso fantastisch en het is echt een hele mooie editie. Ook is het supermooi dat de pagina’s een paarse rand hebben. De tas is mooi en stevig, en de kaars ruikt heerlijk fris. Ook de quote op het spiegeltje is leuk. De andere items zijn wel oké, maar niet perse mijn ding.

Wat vind jij van de Oh So Criminal box?

Deze post is al 1469 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Illumicrate – Oh So Criminal

  1. Do

    Mooie foto’s en leuke unboxing. Ik vind het boek er erg mooi uitzien. Ik vind de goodies ook verassend leuk, de totebag en de onderzetter zijn heel mooi. De nagelvijl is ook echt handig.