Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – Februari 2017

Illumicrate

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik een paar andere subscription boxen besteld om te zien of het wat is. Deze maand kreeg ik de Illumicrate binnen. Een box zonder thema’s, maar gewoon met sowieso één boek en een aantal boekige dingen.

Over Illumicrate

Illumicrate

Illumicrate is een box die niet maandelijks komt zoals de meeste boxen, maar slechts één keer per kwartaal. Dit is een stuk beter voor de portemonnee, haha. Illumicrate is een box uit Engeland en ik heb er in totaal €38,61 voor betaald. De werkelijke kosten zijn in ponden, dus afhankelijk van de koers kan het verschillen. Voor inwoners van Engeland kost het 29.99 pond en hoeven ze geen verzendkosten te betalen. Wij, als buitenlanders, betalen wel verzendkosten. Ze hebben geen minimaal aantal items dat ze in de box stoppen, maar er zit altijd een nieuw boek in, meestal is dit de UK versie van het boek (in het geval er meerdere versies zijn).

Wintersong by S. Jae-Jones

Wintersong - S. Jae-Jones

Illumicrate – A dark and sumptuous tale of a girl’s childhood fascination with The Goblin King come to life. Enjoy the signed bookplate, bookmark and letter from the author.

Mijn mening – Toevallig had ik Wintersong echt slechts een paar dagen voordat ik de Illumicrate ontving aan mijn To Be Read lijst op Goodreads toegevoegd omdat het boek mij interessant lijkt. Dus ik was positief verrast toen ik het boek in de box van dit kwartaal vond.

Bare Necessities Pouch by Literary Lifestyle Company (exclusive)

Bare Necessities Pouch by Literary Lifestyle Company

Illumicrate – Keep all your essentials in this hand-stitched, Jungle Book pouch.

Mijn mening – Ik vind het idee leuk, maar helaas is deze stijl niet echt mijn stijl.

Magic and Mischief Balm by Bookish Serendipity (exclusive)

Magic and Mischief Balm by Bookish Serendipity

Illumicrate – Rejuvenate your lips with this all-natural, handmade, fairy tale-inspired balm.

Mijn mening – Ik heb inmiddels meerdere lippenbalsems voorbij zien komen, en hoewel sommige er vergelijkbaar uitzien qua soort tubetje, vind ik deze er eigenlijk wat amateuristisch uitzien. Daarnaast vind ik hem er ook niet leuk of vrolijk uitzien door het beperkte kleurgebruik. Maar een lippenbalsem is nooit weg, dus ik zal hem ongetwijfeld gebruiken.

A Darker Shade of Magnets by Her Bookish Things (exclusive)

A Darker Shade of Magnets by Her Bookish Things

Illumicrate – A dose of inspiration from the inimitable Lila Bard.

Mijn mening – Wat een leuke magneten! Het zijn quotes van V.E. Schwab, waarvan in de Owlcrate van juli 2016 een boek zat. Het zijn erg leuke quotes dus ik ga ze met veel plezier aan onze koelkast hangen.

Newt Scamander Bookmark by Jane’s Tiny Things (exclusive)

Newt Scamander Bookmark by Jane's Tiny Things

Illumicrate – Remember to keep calm and carry on, Fantastic Beasts style.

Mijn mening – Deze boekenlegger – aan beide kanten hetzelfde bedrukt – vind ik echt mega leuk. Ook de stijl en de letters spreken mij aan, dus deze gaat mooi bij mijn verzameling.

Extra’s

Extra's

Illumicrate – Extra’s from Following Ophelia, Flame in the Mist, Gilded Cage and a Special advanced reader copy of Red Sister by Mark Lawrence.

Mijn mening – O, wauw! Er zit gewoon een advanced reading copy in!!! Dat vind ik wel echt heel cool, ongeacht of het boek mij interessant lijkt of niet (maar ter info: het lijkt mij interessant). Het Gilded Cage kaartje vind ik erg leuk, en die andere twee extra’s zijn nooit verkeerd.

Conclusie

Illumicrate Februari 2017

Er zitten wat leuke producten in deze Illumicrate Box. Zo voegde ik slechts dagen voor ontvangst van de box het boek Wintersong toe aan mijn To Be Read lijstje op Goodreads. De magneten vind ik ook superleuk, vooral dankzij de uitgekozen quotes. En ook de Newt Scamander boekenlegger vind ik erg leuk. Bonuspunten voor het vooruitexemplaar van Red Sister. Dat is wel écht heel cool om in zo’n box te vinden. De etui is helaas niet mijn stijl en de lippenbalsem ziet er wat amateuristisch uit. Al met al een leuke box, maar in vergelijking met Celebrate Books en Fairy Loot zal ik deze box waarschijnlijk niet vaker bestellen.

Wat vind jij van de Illumicrate Box?

Deze post is al 2807 keer gelezen


Geef een reactie

13 responses to “Unboxing | Illumicrate – Februari 2017

 1. Hoi! Wat een leuke, vrolijke box en tevens ook een leuke post om te lezen!! De boekenlegger is inderdaad erg leuk. Interessant om te lezen dat de etui niet je smaak is. Ik vind het tof om te lezen dat je daar kritisch over durft te zijn, ipv dat ik vaak keer op keer lees dat alles leuk, lief, snoezig en geweldig is. Persoonlijk kan ik altijd weinig met de lippenbalsems. De makers van de box gaan ervan uit dat de kopers vrouwen zijn. Lippenbalsems zijn vaak erg persoonlijk. Ik persoonlijk krijg namelijk vaker allergische reacties op specifieke lippenbalsems met parfummetjes, etc. 😛

  • Bedankt voor je leuke reactie Aniek! 😀
   En bij mij kun je altijd mijn eerlijke mening vinden, als ik iets niet leuk vind dan zal ik dat gewoon kenbaar maken. Je kunt nou eenmaal niet alles leuk en snoezig vinden. 🙂

 2. Ik ben vooral erg jaloers op die magneten! Ben toevallig het laatste deel van die serie aan het lezen <3 het boek staat ook op m'n verlanglijstje. Ik vind deze boek een beetje tegenvallen in vergelijking met inderdaad Celebrate Books, Fairyloot en Owlcrate

 3. Mmm, deze is niet helemaal mijn ding denk ik. Wel super gaaf dat je meerdere boxen aan het testen bent. Ik moet nog steeds door die waslijst aan boxen heen, die ik je laatst stuurde, haha. Wil er ook een paar testen.

 4. Merel

  Tjemig dit is ook al zo’n leuke box 😮
  Ik kan echt niet meer kiezen tussen al die boxen, maar jammer dat ze bijna allemaal duurderzijn dan 30,- (mijn portemonnee was al niet zo’n fan van mijn leesverslaving…)
  Ik vind de beren etui juist geweldig! Enig idee of die ook los te koop is? Ik zing Bare Necessities bijna 24/7 :’)

  • Oeh ik heb geen idee of hij los verkrijgbaar is. Anders moet je even naar de website gaan van Literary Lifestyle Company, en daar even kijken. 🙂
   En anders kun je die van mij eventueel ook wel overkopen. 🙂